Tko je kralj smijeha u horoskopu? – Ovi znakovi uvijek će izmamiti osmjeh na lice!

horoscope guru

 

Smijeh je vrlo bitan, osim toga što je dokazano da produljuje život, vrlo dobro djeluje na čovjeka. Kao prvo treba znati da je svaki horoskopski znak duhovit na svoj način. Naravno postoje oni koji su na šalu i humor uvijek spremni, ili tome malo više skloni. Skoro svaki horoskopski znak je osjetljiv na pojedine oblasti ili teme koje oni smatraju da nisu za šalu.

Ovan

On je prvi i jedan od najduhovitijih znaka u horoskopu. Uvijek je spreman na šalu, i uvijek ima inspiraciju kao vatreni znak da bude dobro raspoloženje u društvu. Ponekad, zbog vladajuće planeta Marsa može i pretjerati u tome. Na izgled voli šalu i na svoj račun, ali ne dirajte u njegovu muževnost, tu je ranjiv. Pokušat će to sakriti, ali često se to vidi na njegovom licu.

Bik

Bik kao jedan dobroćudni znak, koji voli sve što je lijepo, ukusno za pojesti, i dobro za stvoriti, voli naravno i zabavu i humor. On se smije od srca, i iza njegove šale nema loših namjera. Sve je samo zarad smijeha, opuštanja i uživanja.

Blizanci

Jedan vedar duh i komunikativan znak. Ovo je znak koji je najviše čini mi se spreman na šalu na svoj račun. Voli da sluša i komentira sve duhovite priče. On po svojoj prirodi vječitog dječaka, traži jednostavno nešto duhovito u svemu pa nekad čak i u problemima.

Rak

Jedan od emotivnih i vodenih znaka voli šalu ali na jedan specifičan način. S mjerom, jer Mjesec od koga je napravljen je promjenjiv, pa sve ovisi o raspoloženju. Ne dirajte njegovu majku, obitelj i državu. To je njegovo i samo on na to ima pravo.

Lav

On je kralj. Sve može, ali ne i njegov ego. Njegov urođeni dar ka uspjehu i postizanju visokih ciljeva nisu za šalu. Sve ostalo može. Kralja ili predsjednika mogu samo oni, Lavovi kritizirati i praviti šale na njihov račun. Oni jednostavno smatraju da ih samo oni razumiju na pravi način, jer oni znaju što je to uspjeh.

Djevice

Odmah ćete pomisliti, a oni ne znaju za šalu. Mnogi zbog toga i misle da su Djevice dosadne. Nije tako. To je jedan intelektualan znak, kome je potrebno vrijeme i određene, specijalne teme za šalu i smijeh. Na poslu su vrlo duhoviti, jer to je mjesto gdje su oni svoj na svome.

Vaga

Profinjena Vaga je vrlo duhovita, vjerovali ili ne. Voli čak i šalu na svoj račun, samo da ne bude neumjesna i bez stila. Sve, osim ljubavi je za šalu. Ljubav je za Vagu previše ozbiljna i važna da bi se šalili. Umjerenost prije svega, i da se druga strana slučajno ne uvrijedi ili povrijedi.

Škorpion

Crni humor, masni vicevi i psovke karakteristike su ovog znaka. Ali to njima stoji, ne djeluje neukusno, jer oni poznaju tamnu stranu svega što postoji. Uvijek su spremni na šalu, i na svoj i na tuđi račun. A o seksu? To je tema koju oni najbolje poznaju.

Strijelac

Duhoviti Strijelac! Strijelci su veselog, optimističnog duha i humor je nešto bez čega ne mogu. Njihova duhovitost je uvijek otvorena, vesela okrenuta optimizmu i veselim i vedrim temama.

Jarac

Ćuti Jarac, ćuti, ali kad progovori evo dobrog humora. Često uz cinizam, ali iza ovog povučenog, šutljivog i osjetljivog znaka kriju se biseri duhovitosti. Samo im je malo potrebno vrijeme da se opuste.

Vodenjak

Jedan od najduhovitijih znaka Zodijaka. Brzi humor, ideja u sekundi se rađa. Tu je planeta Uran (vladar), pa sve plane brzo i neočekivano. Na sve je spreman da se šali osim na glad u svijetu, i svih univerzalnih patnji koje postoje. Tu je preozbiljan i osjetljiv.

Ribe

Ribe su sklone isključivo bezazlenom humoru. Malo povučeni po prirodi, uz koju čašicu vina, postaju nepremašeni imitatori.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)