NEVJEROJATNO Otkriće – Osobine prema kineskom horoskopu

horoscope guru

Kineski horoksop

Kako Vaš karakter i Vaše osobine opisuje kineski horoskop? Donosimo Vam karakteristike za svaki znak kineskog horoskopa.

ŠTAKOR

Muškarac – sklon je precjenjivati se. Rijetko mijenja mišljenja, češće je krut. Prema slabima zna biti ohol. Uživa u moći kad drugi ovise o njemu. Inteligentan je.

Žena – jedan od njenih glavnih ciljeva jest udaja. Voli sigurnost. Uvijek se boji da će izgubiti partnera. Između poslovnih angažmana i braka, radije bira brak.

Savjet za Štakore – dobro je biti ambiciozan, ali treba odoljeti iskušenju sile. Teorija da cilj opravdava sredstvo treba biti nadvladana mudrošću i sagledavanjem svojih ciljeva u miru.

BIVOL

Muškarac – voli voditi i biti šef, ali je istovremeno i dobar domaćin. Ako je u podređenom položaju, nesretan je. U osami zna pripremati svoj cilj. Voli kuću i prirodu.

Žena – idealna je kao domaćica, pomalo je konzervativna jer drži do tradicije i konvencionalnih formi. Obično je gazda u kući i nalazi slabijeg partnera. Vjerna je i voli obitelj.

Savjet za Bivole – dobro je biti ozbiljan, ali treba naći prostora i za humor. Otpor je u redu ako se ne razvije do tvrdoglavosti. Treba prihvatiti da postoje i drukčiji ljudi od nas.

TIGAR

Muškarac – sloboda i pustolovina je njegov stil života. Samostalnost i nezavisnost je nešto što se podrazumijeva. Borac, lovac, odličan ljubavnik. Voli iste takve, ali čim ga žele vezati, obično bježi.

Žena – atraktivna, šarmantna, privlačna, društvena. Voli svoju nezavisnost. Nesretna je ako je ovisna o nekom. Ljubavni život je dinamičan. Zna uživati. Ako se odluči za brak, vjerna je.

Savjet za Tigrove – dobro je skočiti, ali je još bolje prije pogledati kamo. Dobro je misliti svojom glavom i biti sam svoj vođa, ali ponekad je mudro i uvažiti savjet drugih.

MAČKA (ZEC)

Muškarac – umiljat je i prijateljski nastrojen. Može stvarati, ali može i upasti u labirinte mašte. Zna biti samostalan, ali voli i društvo, posebno žensko.

Žena – ideal joj je imati svoj dom i svoj izvor prihoda. Dobra je kućanica i nije zahtjevna. Ne žali se čak i kad je sama.

Savjet za Mačke – pametno snalaženje i oprez u svakodnevnici nisu garancija da će se izbjeći i kritične situacije. Važno je naučiti suočavati se s opasnostima, a ne pri tom pobjeći u mišju rupu.

ZMAJ

Muškarac – plemenit je i nerijetko se osjeća superiorno. Uvijek traži nove izazove jer ne podnosi dosadu. Želi biti obožavan, a obitelj mu je ipak na prvom mjestu.

Žena – mnogi se bore za njenu naklonost, pa može pasti u iskušenje flerta. No avanture su joj površne. Nije za kuću, više je za društvo. Zna manipulirati drugima za svoje ciljeve.

Savjet za Zmajeve – tko visoko leti, nisko pada. Nisu svi tako talentirani kao vi, a zamka taštine uvijek je tu. Skromnost je vrlina koju treba doseći.

ZMIJA

Muškarac – šarmantan je i duhovit. Voli društvo, a dobar je prijatelj sa ženama. Istovremeno zna biti ljubomoran, pa veže ženu putem djece i obveza oko njih. Spreman sve zgaziti do cilja.

Žena – inteligentna je i posesivna. Traži mnogo pažnje i sve najbolje za sebe. Voli se dotjerivati, a kućanske poslove reducira koliko god može.

Savjet za Zmije – pamet nije dovoljna, potrebno je nadvladati ponos i kad treba priznati i greške. Dobro je biti pravedan prema sebi, ali još više prema drugima.

KONJ

Muškarac – želi da ga se mazi i voli. Zna biti nesiguran, ali je osoba s dobrim namjerama. Traži sposobnu partnericu koju želi posjedovati. Za obitelj brine, a očekuje obožavanje.

Žena – svestrana je i zanima je mnogo stvari u životu. Organizira razna događanja i teži nezavisnom zanimanju. U ljubavi se može dogovoriti, prihvaća kompromise.

Savjet za Konje – nije svijet stvoren samo za vas. Treba se prilagoditi svijetu. Odolite iskušenju slave i vježbajte samokontrolu kad dođu afekti.

KOZA

Muškarac – nije zahtjevan, može se prilagoditi. Miran je, ali i zatvoren. Ponekad iznenađuje idejama, a ženi prepušta brigu o obitelji, no dopušta i da ga ona vodi.

Žena – materijalistički je nastrojena i zna uživati u životu. Traži partnera koji će joj pružiti blagostanje. Druge opcije nisu joj privlačne. Hedonist je i daje se u ljubavi.

Savjet za Koze – lijepo je dati ljubav drugima, ali je potrebno i komunicirati kad je teško. Ne zatvarajte se kad dođu loši dani. Također poradite na svojoj disciplini i redu. Bit će vam lakše.

MAJMUN

Muškarac – uvijek je vedar i spreman na šalu. Posjeduje vječni mladenački duh i život shvaća kao igru. Obožava se igrati riječima, mislima i idejama. Lako komunicira.

Žena – izuzetno je društvena i prilagodljiva osoba. Voli sve što je zanimljivo i zabavno. Traži duhovitog i inteligentnog partnera. Vjerna je, ali ne zabija se u kuću, nego izlazi među ljude.

Savjet za Majmune – zabava je odlična, ali treba razvijati i smisao za odgovornost i ozbiljnost. Može se odrastati i na zabavan način, ali je potrebno odrasti.

PIJETAO

Muškarac – blizak je sa ženama koje razumije, a i obratno je. Teži istraživanju raznih iskustava, a zna biti promjenjljivog raspoloženja. Cijeni vlasništvo i ne dira druge.

Žena – uredna je i zna zapovijedati. Drži sva četri kuta kuće. Učinkovita je, dive joj se, jer ne samo da upravlja, nego i štiti svoje bližnje. Voli svoje prijateljice.

Savjet za Pijetlove – prvo ispeci, pa onda reci. Važno je odoljeti iskušenju kritike i destrukcije, posebno one na jeziku. Ravnotežu može naći kroz mir i introspekciju.

PAS

Muškarac – dao bi sve za drugoga, spreman je pomoći. Također je oprezan kad se radi o njemu samom. Traži podršku jer ima niz raznih interesa, a onda i sumnji.

Žena – teži kompletnosti, pa osim obiteljskog života, bira zahtjevna zanimanja. Nerijetko ovisi o drugima i dopušta partneru da je vodi. Kritična je prema sebi, želi dokaz ljubavi.

Savjet za Pse – vrlina je pomagati drugima, ali treba misliti i na sebe. Previše žrtvovanja na kraju se obije o glavu. Ne dopustite da vas drugi iskorištavaju.

SVINJA

Muškarac – odličan je domaćin koji iskreno skrbi za svoju obitelj i daje joj ljubav i materijalnu sigurnost. Nema smisla za napetosti, voli goste, društven je i pitom.

Žena – teži sigurnoj udaji. Idealna je kao kućanica, sretna u svojoj obitelji. Ljubazna osoba koja cijeni podršku partnera. Ponekad je naivna jer vjeruje svakom i svemu.

Savjet za Svinje – Dobrodušnost i plemenitost je vrlina, ali ispravno djelovanje ponekad podrazumijeva i malo agresivnije poteze u životu. Odolite iskušenju mira pod svaku cijenu.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)