Kineski horoskop vladavine Drvenog konja za 2014

horoscope guru

konj

Zadnjega dana mjeseca siječnja 2014. godine počinje prema kineskom kalendaru počinje godina Drvenog zelenog konja.

ZEC 
Ovo je godina intuicije za Zeca.Vaša intuicija će odigrati ključnu ulogu u donošenju ispravnih odluka kako na privatnom tako i na profesionalnom nivou.Karijera ima sve izglede da bude uspješna i plodonosna. Ljubav za Zeca će biti uspješna i uzbudljiva, na ovom polju vas čeka pravo ispunjenje. Zdravlje će biti dosta solidno.Preporuka je što vise povrća i manji obroci.

SVINJA
Za ovaj znak horoskop predviđa preseljenje i kretanje. Ovo će, prvenstveno biti radna godina koja će vam donjeti uspjeha. Karijera će zahtjevati dosta poslovnih putovanja. Ljubav i partnerski odnosi će na sebi imati priličnu sjenu.Pokušajte da poboljšate komunikaciju sa okolinom, prvenstveno sebi najbližima. Zdravlje vam donosi ok osredine godine neprilike zbog isrcpljenosti.

PJETAO
Ovo je godina puna odličnih prilika.Kineski horoskop vam predviđa puno odličnih prilika tokom godine i to na svim životnim poljima..Čuvajte se ljubavnih afera jer su one, itekako moguće.Otvorit će se dosta novih mogućnosti po pitanju ljubavnih veza.Zdravstvene prognoze su dobre.Zbog sklonosti stresu, kontrolirajte  svoj apetit i jedite samo kad je neophodno.

ŠTAKOR
Osobe iz ovog zodijačkog znaka će napredovati u svim aspektima života, bilo da je u pitanju karijera, ljubav, novac ili odnosi sa okruženjem.Najveći napredak je na polju ljubavi.
Bit ćete fokusirani na sve svoje ciljeve u životu.Dosta možete učiniti na polju karijere.Doživjet ćete velika priznanja od svojih kolega.Što se ljubavi tiče, bitno je da odnos ne shvatite zdravo za gotovo. Flertovanje, u ovoj godini sigurno će vas odvesti na slijepi kolosjek.
Zdravlju ćete pružiti najbolji tretman ako ne pretjerujete sa obilnim obrocima i ako redovno upražnjavate fizičke aktivnosti.

MAJMUN
Kineski horoskop Majmunu, u ovoj godini, toplo, preporučuje lagani tempo u skoro svim aktivnostima!Nemoj prenagljivati i nemoj biti nezadovoljan životom. Radne aktivnosti zahtjevaju visoku koncetraciju .Svaka greška, kao posljedica žurbe, može vas skupo koštati.
U ovoj godini morate sa partnerom provoditi više vremena ili će veza upasti u probleme.Zdravlje će biti u delikatnoj situaciji.Za napredak u njemu trebat će vam ljubavi i odsustvo briga.

KOZA
Za Kozu je ovo uzbudljiva i zanimljiva godina.Najbolje će doći na kraju godine. Ključni pojam za ovu godinu, vaša je intuicija.Karijera će krenuti uzlaznom putanjom i pred vama se otvaraju mnoge mogućnosti. Ljubav u godini zelenog Konja ima sve atribute uspješnosti.Imat ćete dosta romantičnih veza sa, vama kompatibilnim znacima.Zdravlje je dobro ali ostaje savjet da se pripazite stresa jer vam je on veliki neprijatelj.

ZMIJA
Ovo će biti godina prosperiteta za Zmije.Kineski horoskop predviđa godinu hrabrosti i ispunjenja.
Bit će dosta rada i on će biti uzrok stresa jer ćete biti prinuđeni da ispoštujete ugovorene rokove.Pripazite da stress ne uzme danak u vašem zdravlju.Emocije će vas odvesti u ljubavne veze.Ovo je godina kada do izražaja mogu doći komplicirani odnosi sa vašim partnerom.
Stres će biti glavni uzrok svake bolesti koja vas zadesi .

ZMAJ
Ovo će biti godina slave za Zmaja.Slavit ćete napredak na radnom mjestu.Obiteljske prilike kao i druženje u užem krugu obitelji.
Horoskop karijere predviđa neuobičajen rast i dobit u cijeloj godini Konja. Napredak, promocija i uvećanje plaće i svih drugih prihoda, više su nego izvjesni.Ljubavni život daje vam priliku da se skrasite i nemojte je olako propuštati jer je neće biti u narednih nekoliko godina.Zdravlje će biti na zadovoljavajućem nivou ako se izuzmu lakše prehlade.

TIGAR

Ovo nije godina izležavanja i čekanja da se nešto desi samo od sebe.Ako želite da budete zadovoljni i uspješni na kraju godine, probudite se prije no što postane kasno. Karijera i profesionalne obaveze će okupirati pažnju Tigrova u ovoj godini. Za uspjeh na ljubavnom planu, morate biti spremni da korigirate dosadašnje stavove.Za razumijevanje sa partnerom potrebno je ulaganje dodatnog napora.Zdravstvene prognoze su odlične. Muškarci mogu imati problem sa gubitkom kose.Probajte da aromaterapijom ili jogom smanjite stres.

KONJ
Povoljna godina za ovaj horoskopski znak.Suočite se hrabro sa životom koji je ispred vas i ne bojte se: sve što ste zamislili, ispunit će se.Ne čekajte da prilike dođu do vas već im , odlučno, krenite u susret. Ovo je godina kada, na financijskom planu, morate biti izuzetno oprezni: dobro se posavjetujte prije no što uložite novac u neki biznis. Prava je godina za stupanje u brak. Bit će dosta romantičnih veza.Zdravlje će biti odlično ako se zanemare , manji, problemi sa zubima.

BIVOL
Ovo može biti dosta teška godina za Bivola.Možda ćete  se suočavati sa mnogim problemima: kako u osobnom tako i u profesionalnom životu. Na polju karijere Bivola moglo bi doći do mnogo izazova te se, stoga ne preporučuju eksperimenti.Promjene ostavite za sljedeću godinu.Ljubavne prognoze kažu da ovo nije prava godina za pronalazak adekvatnog partnera.Zauzeti neće uspijevati lako da uspostave harmoniju u ljubavi.Bivol neće imati adekvatnu podršku od partnera.Zdravlje će biti ugroženo zbog letargije, depresije i infekcija. Na ove će uticati pojačan stres.

PAS

Ova 2014. godina za ovaj znak kinesog horoskopa donosi velike odluke koje su temelji za budući život. U karijeri i poslu svakako imaju napredak ali uz predan rad tokom prvog dijela godine. Tu će primiti sve nagrade za minuli rad. Ljubavni život ovom znaku nosi osebujne susrete, strast i zaljubljivanje. Trebaju svakako slušati srce jer ono im je vjerna vodilja. Zdravlje u ovoj godini Drvenog konja neće stvarati velike probleme. Naznake su na ekstremitete i lomove, ali uz oprez se mogu izbjeći.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)