Kineski horoskop – godina Vatrenog Pijetla

godina Vatrenog Pijetla

Prema kineskom horoskopu pred nama je godina Vatrenog Pijetla. Pijetao sam po sebi vezuje se uz dinamičnost, akciju, nove početke, putovanja. Ta energija dinamičnosti i akcije bit će aktualna u 2017. godini.

OVAN

Za Ovnove ova energija Pijetla u poslu je značajna, pruža nove prilike, fokusirani će biti na nove mogućnost.  Potreban je ipak oprez u financijama.

U ljubavi će imati jako puno avanturističkog duha i puno zaljubljivanja.  Puno romantike u godini Vatrenog Pijetla je za Ovnove kao melem na rane. Važan naglasak je i na obiteljske probleme u kojima će doći do značajnih odluka.

Ovnovi trebaju pripaziti na prehranu i imunitet.

BIK

Bikovi će morati uhvatiti bolji tempo da ostvare svoje poslovne ciljeve.  Neki će se odlučiti da ovu dinamiku i energiju Pijetla iskoriste za dodatno obrazovanje, što će im značajno poboljšati poslovne karijere.

Godina Pijetla značajna je u ljubavi za bikove, oni koji su slobodni naći će sudbonosnu osobu, a za one u vezama ovo je godina odluka o braku. U bračnim odnosima bit će potrebno jako puno diplomacije i kompromisa.

Zbog ubrzanog tempa života cijele godine Bikovi će patiti od umora i iscrpljenosti.

BLIZANCI

Godina Vatrenog Pijetla za Blizance je puna dinamike. Uz svoju sposobnost komunikacije poslovno će postići najbolje rezultate. Novac im neće biti problem.

Kad je ljubav u pitanju Blizanci moraju biti oprezni naročito oni zauzeti koji će ući u novu vezu, koja bi mogla donijeti skandale i sramote. Slobodni će lutati u posvetiti se dinamičnim avanturama.

Neće imati značajne probleme u zdravlju, ali preporučuje im se mirniji tempo u drugom dijelu godine.

RAK

Rakovi će tražiti način da se dokažu na poslu, gledati koga sve mogu iskoristiti, samo da postignu uspjeh. Neće štedjeti nikoga da ostvare svoju slavu i uspjeh. Novaca neće imati jer nikad ne znaju njime baratati. Za njih to nije ništa novo.

Slobodni Rakovi naći će osobu za ozbiljnu vezu, uploviti u bračne vode, dok oni zauzeti, ponovo će biti lovci na zabranjeno.

U zdravlju trebaju se paziti poroka.

LAV

Lavovi će trebati jako puno energije da u ovoj godini Pijetla ostvare poslovne ili financijske dobitke. Trudit će se tako da sam završetak godine ipak će im donijeti željeni uspjeh.

U ljubavi Lavovi će se naći pred velikim odlukama  zbog tenzija u braku. Neki će veze ili brakove ostaviti iza sebe. Slobodni Lavovi znat će se dobro provoditi, ali neće imati konkretnijih odnosa.

Moraju obratiti pozornost  na zdravstvene tegobe, mogući su znaci trovanja ili teških tegoba sa probavom.

DJEVICA

Ova godina Pijetla za Djevice može donijeti prekid starih poslova ili prekid starih prihoda već u proljeće. Bez obzira na to imat će nove poslovne mogućnosti u kojima će imati i uspjehe.

U ljubavi trebaju jako puno tolerancije oni koji su u vezi ili braku da bi ih održali i dalje. Bit će to stresna godina za Djevice.

U zdravlju bit će problema sa kostima, neki će biti i na nekim težim operacijama.

VAGA

Ova godina Pijetla stabilnim Vagama donijet  će dosta dinamičnih, ali i nezadovoljnih situacija u poslu. Previše kritika izbacit će ih iz takta, međutim njihova težnja savršenstu, ipak će donijeti pohvale i zahvale koje će rado primiti. U novcu ova godina nosi im niz dobrih nenadanih zarada.

U ljubavnom životu trebaju se čuvati neugodnih komentara koji bi mogli ili brak ili vezu dovesti do prekida. Energija Pijetla Vagama daje mogućnosti poznanstava, ali trebaju naučiti balansirati.

Zbog agresivne i dinamične energije Pijetla Vage će biti tokom godine pod velikim stresom.

ŠKORPION

Za njih je ova godina značajna jer će doći do određenih poslovnih ponuda koje će izgraditi njihovu materijalnu stabilnost i karijeru. Važno je da nisu kao inače previše analitične da ne propuste ovu priliku.

Škorpioni koji su slobodni u proljeće će ući u poznanstvo koje će im dati krila. Oni zauzeti težit će potomstvu i promjeni doma.

Problemi su mogući uz imunitet i loše spavanje.

STRIJELAC

Njihov radi i trud bit će nagrađen u godini Pijetla. Sva konkurencija koja će ih tokom godine kočiti, ostat će iza njih kad postignu svoje ciljeve. Novca im neće nedostajati, mnogi će biti iznenađeni i nasljedstvom.

Kad je ljubav u pitanju Strijelci koju su u braku ili vezi imat će u ljeto teške krize, ali znat će se postaviti da sačuvaju iste. Slobodni će ići od  avanture do avanture, neće biti zadovoljni u ničemu.

Nećete se loše osjećati zdravstveno, samo pripazite na prehranu.

JARAC

Tokom ove godine Jarčevima je dinamično polje posla, selidba i novih početaka. U poslu će se pokazati najbolje što znaju i tu će primiti i nagrade. Odluke o selidbama su ono što ih stavlja u novi životni početak.

U ljubavi niz zanimljivih susreta koji će ih radovati, koji će im davati energije. Zauzeti će naći balans u svojim odnosima sa partnerom.

Pad imuniteta, puno stresa, preporučuje im se dulji odmor.

VODENJAK

Cijela godina za njih će biti aktualna prema stvaranju materijalnoga. I egzistencije. Trebaju biti oprezni sa novcem jer će ove godine im potrošnja biti izrazito velika.

Kroz proljeće će vodenjaci ući u nove veze, mnogi u avanture, koje će nekima koji su zauzeti stvoriti dugoročne probleme.

Tokom jeseni bitno je da vode računa oko povreda i opreza u prometu.

RIBE

Vrlo ohrabrujuća godina za ribe. Pojavom novog suradnika i oni sami će zasukati rukave i primiti se posla više nego inaće. Bit će hvaljeni i dobro će zarađivati.

U ljubavi početkom ljeta zaljubljive Ribe naći će se u fatalnom poznanstvu. Zauzeti će balansirati između partnera i njegove obitelji.

Ovo je godina u kojoj zbog energije Pijetla mogući su lomovi i povrede.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)