KINESKI HOROSKOP – GODINA TIGRA

horoscope guru
Tigar
Tigar

TIGAR

U većini područja svog života dobiti priliku da dođete na svoje. Način na koji će se to događati bit će upravo obojan vašim stilom – uz niz izazova, peripetija, uzbuđenja i zanimljivosti, pa je gotovo sigurno da se možete pripremiti za jednu dinamičnu, ali uspješnu godinu. Niti jednog trenutka neće vam biti dosadno, osim što ćete se povremeno možda osjećati usamljeno. No individualac kao što ste vi, uz atraktivnu pojavu i neupitan šarm, zapet će za oko mnogima, samo što vam se neće tako lako usuditi pristupiti. Zato se u privatnim odnosima nastojte ponašati pitomije kako drugima ne bi ostali samo neostvarena čežnja. Što se tiče posla, pred vama je bogata i uspješna godina. Zdravlje – odlično.

MAČKA (ZEC)

Tokom ove godine počet ćete primjećivati da sve više obraćate pažnju na svoj unutrašnji svijet. Intuicija će vam biti sve bolja i bolja i mnoge odluke počet ćete donositi oslanjajući se na nju. Svijet snova, vizija, mašte i dubokih nadahnuća postat će vam važnim područjem života, pa ćete svoje navike i stil života na neki način oplemeniti. Mnogima ćete postati zanimljiviji, ali i nedokučivi. U osobnim odnosima nastojte biti jasni, ako postoje ikakve dvojbe. Svi poslovi povezani s kreativnošću, istraživanjem, dalekim putovanjima (poveznim s drugim kontinentima), psihologijom ili sličnim, razvijat će se više nego inače, a vi ćete u njima briljirati.

ZMAJ

Ovo je godina u kojoj ćete se napokon moći opustiti i fokusirati na neke sadržaje kojim zbog stresa, okolnosti ili drugih prepreka dosad niste mogli posvetiti onoliko pažnje koliko ste možda željeli. Isto vrijedi i za odnose, tj. drage vam ljude i prijatelje. Život bi vam ove godine trebao postati lakši, a vi u pristupu istom ležerniji. Više vam neće biti toliko važne službene verzije ili natjecateljski duh, nego iskrenost, svrha i to da ono što radite, čim se bavite i kako živite, da to volite. Mnogi će zato od svoga života napraviti pravi raj, a obveze koje će im dolaziti po redovnom dnevnom redu, odrađivat će rutinski, ali ih neće više smatrati važnim. Moguće su i protekcije u poslu.

ZMIJA

Godina koja slijedi vjerojatno će vam donijeti prilike da dosegnete položaj u društvu koji priželjkujete ili da već postojeći učvrstite na relativno ugodan način, odnosno bez konflikata ili borbe. Stvari bi se u tom pravcu mogle razvijati i glatko. Zato će mnoge Zmije doći na mjesto koje im i pripada u statusnom smislu. Ukoliko su pak precijenile sebe ili imale prevelike ili nerealne apetite za napredovanje, doći će također baš tamo kamo i pripadaju, pa će pravda u oba slučaja biti zadovoljena. Ove druge tada će provoditi godinu u razmišljanjima gdje su i kako pogriješile, pa će vjerojatno iz toga izvući i potrebne lekcije.

KONJ

Za Konje će svakako uslijediti godina prosperiteta. Dan za danom otvarat će se mnogobrojne prilike za usavršavanje, napredovanje, proširenje znanja ili za putovanja, pa čak i u udaljene destinacije. Važno je da se ne zaletite, nego da pažljivo isplanirate što ćete i kako od mnogih mogućnosti. Oni koji uče, a posebno studenti među njima, imat će sreće na ispitima i bez problema očistit će godinu lakše nego inače. Dakako i uz nešto učenja. Oni koji imaju kontakte ili surađuju s inozemstvom, iste će pojačati, a bit će i onih koji će otputovati. Stipendije su također dobro aspektirane.

KOZA

Sve Koze tokom ove godine mogu očekivati podršku drugih ljudi, pa će se nerijetko na njih i oslanjati. Zapravo u mnogim situacijama morat će čekati da stvari sazriju, jer neće sve ovisiti o njima. No kad se sve složi, od drugih mogu očekivati po njih pozitivne odluke, odnosno drugi će na njihov život utjecati dobro. Ako razmišljate o promjenama, ovo je vrijeme kad je moguće da će vam iste donijeti dobro, pa se u njih možete upustiti. Dakako, nakon što sve proanalizirate i odvažete. Oni koji očekuju podršku sponzora ili sličnih mecena, vjerojatno će je dobiti bez problema.

MAJMUN

Mnogi Majmuni će doživjeti pravu renesansu u osobnim odnosima, a posebno ako su u trajnoj vezi ili braku. Oni koji su još sami pojačat će svoje čežnje i velik dio vremena posvetiti traženju srodne duše. Na kraju će u tome biti i uspjeha. Svi koji potpisuju ugovore, također će profitirati, ali neka u svemu provjeravaju pravni aspekt stvari kako im se ne bi potkralo nešto što im kasnije ne bi išlo na ruku. Uglavnom ćete se fokusirati na druge i dosta toga ovisit će o potezima druge strane, a vi ćete se morati prilagođavati. No u konačnici, suradnja i kompromis dovest će vas i do zadovoljavajućih rezultata.

PIJETAO

Izgledno je da će vam ove godine porasti apetit, pa biste se mogli i udebljati. No sve bi se moglo manifestirati i tako da se jako zainteresirate za zdrave životne navike, prirodnu prehranu i da u tom smislu odbacite sve što je štetno, pa da vam se zdravlje znatnije poboljša. Ukoliko ste inače bili bolesni, ovo je vrijeme kad biste trebali ozdravljati. Također će se poboljšati odnosi s kolegama na poslu, a mnogi pijetlovi će konačno polaziti na posao s osmijehom na licu. Na neki način tamo će i uživati jer će se okolnosti i uvjeti rada za njih vidno poboljšati. Ako ste u vezi, vaša najdraža osoba svojom će maštom i stilom obogatiti vašu vezu, pa je pustite da vam češće osmisli zajedničko vrijeme.

PAS

Mnogi Psi u ovoj godini mogli bi proširiti obitelj ili će jako biti posvećeni svojoj djeci. To će im se vraćati na najbolji način, pa će razvojem svojih potomaka biti i više nego zadovoljni. Drugi, koji možda još nemaju obitelj, uživat će na brojnim zabavama i u sportskim događajima. Za njih će ovo biti godina intenzivnog društvenog života, a neki bi se mogli i snažno i iskreno zaljubiti. Koji put će zbog svega zanemariti svakodnevne obveze, ali će im se već slijedeći trenutak vraćati ispunjene duše, nakon sinoćnjeg tko zna kojeg po redu tuluma u nizu. I prijateljstva će u njihovim životima dobiti na značaju.

SVINJA

Svinje će ove godine prepoznati vrijednost obitelji i svega vezanog uz obiteljsko okruženje, pa će istinski početi uživati u ozračju svog doma. Odnosi s roditeljima, a posebno s majkom, trebali bi se poboljšati. Neki će među njima končano dobiti priliku da riješe stambeno pitanje i osamostale se na svoj način. To će im biti i novi početak u životu, pa će staviti točku na „i“ i zatvoriti jednu životnu fazu, a kako bi počeli novu. U poslu će najviše profitirati oni koji rade kao privatnici, a neki će se odlučiti na privatni bizinis. No neka provjere sve realitete i naprave preciznu projekciju razvoja firme koju otvaraju. Ove godine ipak će im prioritet više biti na obitelji, a tek onda na poslu.

ŠTAKOR

Štakori će se konačno otvoriti prema svijetu i ljudima. Inače oprezni, ovaj put pričat će više nego inače, a količina mailova, SMS-ova, pošte ili sličnog, nadilazit će sva moguća predviđanja. Kretanje među ljudima pojačat će se i stalno će ih situacije i okolnosti dovoditi do tog da se nađu zapleteni u mreži ljudi. Koji put će ih to i zbunjivati, ali kad se prilagode, teško da će im proći dan bez chatanja ili neobavezne kavice u ugodnom društvu. Upoznat će mnoga nova zanimljiva lica i vjerojatno se s nekim i zbližiti. Učenici će učiti s lakoćom, dok će sposobnost izražavanja svih Štakora znanto porasti. Bit će pojačana i frekvencija kraćih putovanja.

BIVOL

Pred vama je godina u kojoj ćete napokon dobiti priliku da poboljšate svoje materijalno stanje. I to ne tek tako, nego na način na koji biste zaista bili zadovoljni. Čak i ako se radi o jednokratnom honoraru, i taj bi trebao biti izdašan. Budete li se i dalje trudili uporno i sustavno kako samo vi znate, rezultati će se protegnuti na dugoročno razdoblje. Zato iskoristite svaku priliku za rad i mirno djelujte dalje. Bit će i onih koji će konačno doseći razinu samopouzdanja kojoj su odavna težili, s čim god ona bila povezana. Osjećaj sigurnosti pojačat će se, pa ćete pozitivno zračiti na okolinu i drugi će u vama vidjeti osobu od povjerenja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)