KINESKA GODINA BIVOLA

horoscope guru

bivol

Ako još ne znate koji ste znak kod Kineza, potražite ga u našoj rubrici „Kineski horoskop.“ A sad pogledajmo što koga čeka.

BIVOL
U svojoj godini Bivoli će prvo staviti točku na „i“ i dovršiti sve nezavršene poslove, te razjasniti sve nejasne odnose. Kako godina bude odmicala, njihovo samopouzdanje će rasti, pa će na vrlo siguran način nastupati prema drugima. Rezultati neće izostati, a ono što će obilježiti ovu godinu bit će njihova povećana sklonost ka idealizmu i kreativnosti. Koji put će druge i zbunjivati kad se pokažu kao vrlo uviđavni i tolerantni prema opuštenijem stilu življenja. Na vrlo uspješan način spajat će svoje snove sa stvarnošću, pa će mnogi od njih ostvariti ono što su odavna željeli u svim područjima života.

TIGAR
Tigrovi i Tigrice će u prvom dijelu godine balansirati između pritiska konzervativnih snaga i vlastite želje za novim i naprednim. Ono što će im biti najrazvijenije ove godine jest njihovo šesto čulo, pa je najbolje da u svakom trenutku slušaju svoj unutrašnji glas i prema njemu i odlučuju. U drugom dijelu godine oslabit će njihovi neprijatelji ili oni koji ih koče, pa će i Tigrovi dobiti krila. Umjetnici među njima ove bi godine mogli ostvariti ili bar pripremiti za realizaciju prava remek djela. Kako godina bude odmicala i osobni odnosi će se sve više poboljšavati što će Tigrove dodatno usrećiti.

MAČKA (ZEC)
Većina Mačaka će godinu Bivola provesti u skladnom suživotu s okolinom. Bit će pomalo hipijevski raspoloženi i u stanju tolerirati i ono što inače ne bi. Najbolje će se osjećati u većim grupama ljudi koji se neformalno druže, pa je izgledan razvoj svih njihovih hobija ili fokusiranje na slobodno vrijeme. Neki će se okrenuti sportu. Najveće blago prepoznat će među svojim prijateljima, a neki će uz njihovu podršku uspjeti napraviti nešto što su dugo čekali. Bit će i onih koji će na poslu dobiti zasluženo priznanje kojem su se već prestali nadati. Osobni odnosi će se potkraj godine naći na kušnji, ali uz vedar duh koji će ih držati cijelu godinu, Mačke će i to vjerojatno nadvladati.

ZMAJ
Znajevi će u godni Bivola dobiti sve prilike da se razviju i napreduju u području karijere. Mnogi od njih doživjet će situaciju kad konačno dobivaju status koji i zaslužuju, ali u isto vrijeme dolaze i moralne dvojbe, te se povećava odgovornost na poslu. Tokom cijele godine dobro je da uvijek provjeravaju legalitet stvari, te kad profesionalno sagledaju o čemu se radi, a sa svojim prirodnim darom za pravednost, uspjet će prevazići sve zamke. Privatni odnosi već su dobili na kvaliteti, a tokom ove godine Zmajevi će samo nastaviti razvijati svoje već uhodane veze.

ZMIJA
Zmije će dobiti priliku da nadopune svoje znanje ili da se usavrše u profesiji kojom se bave. Vjerojatno će im se ukazati mogućnosti za doškolovanje, stipendiju ili čak za suradnju s inozemstvom. Nije isključen ni dulji boravak u stranoj zemlji. Što se zdravlja tiče, one će trpjeti od određenih stresova koji jenjavaju u drugom dijelu godine. Snagom duha i filozofskim pristupom Zmije će nadvladavati moguće konflikte. Najbolje će proći one koje jednostavno pređu preko svega, jer neće imati volje da se hrvaju u eventualnim sukobima. Trebat će trenirati toleranciju kako prema nadređenima, tako i u osobnim odnosima.

KONJ
Konjima će se otvoriti vrata percepcije za sve one skrivene i duhovne stvari koje inače ni ne primjećuju. Zato će na život i svijet početi gledati novim očima. Rodbina će ih rastužiti ili naživcirati, ali će se ti odnosi dovesti u red od jeseni. U poslu će doživjeti podršku drugih ljudi, a naročito će dobro proći sa sponzorima ili ulagačima. Ukoliko idu u neki kredit, naći će povoljne uvjete da ga i ostvare, iako realno niti jedan kredit nije povoljan. Ali Konji će ovaj put imati dobru računicu. Bit će i onih koji će dočekati naslijedstvo, bilo materijalno, bilo da će preuzeti nečiju poziciju nakon što je taj napusti. Osobni odnosi neće doživjeti bitnije promjene, bit će uglavnom dobri.

KOZA
U godini Bivola Koza će se naći u velikim moralnim dvojbama. Naročito će se to manifestirati kroz odnose s partnerom (partnericom) ili kroz odnose s drugima općenito. Koze će imati velike apetite kad se radi o njenim osobnim željama, ali neće biti dorasla situaciji ili jednostavno njeni zahtjevi će se drugoj strani učiniti prenapuhani. Zato je jako važno da odmah u startu jasno razluči što joj je važno i postavi sebi prag realnog minimuma koji bi je zadovoljio. Svi nerelani zahtjevi i planovi topit će se poput snijega na suncu. Smisao za realnost i skromnost bit će Kozini najbolji saveznici tokom ove godine u svim područjima života.

MAJMUN
Majmun je u proteklom razdoblju baš svladao neke lekcije o zrelosti, a ove godine otvorit će mu se izvrsne prilike na radnom mjestu. Majmuni i Majmunice pokazat će se ovaj put potpuno dorasli situaciji i spremno će zgrabiti ono što im se nudi. Izgledno je poboljšanje radnih uvjeta, bolje radno mjesto, podrška kolega ili će se posao koji rade razvijati tako da će Majmuni u njemu zaista početi uživati. Neki koji su bez posla vjerojatno će se zaposliti, a bit će i onih koji bi mogli dobiti svoj posao iz snova. Zdravlje će im biti odlično, a i sami će biti skloni urednom životu. Osobni odnosi zahtjevat će u prvom dijelu godine njihove vješte manevre, dok će u drugom dijelu godine poprimiti mirniji ritam.

PIJETAO
Pijetlovi će u godini Bivola doživjeti pravu renesansu društveno-zabavljačkog života. Kod nekih će se to pokazati kao cjelogodišnji tulum, no neka ne pretjeruju u zabavi, jer nešto treba i raditi. Ako im je posao zabavljačkog karaktera, svakako će napredovati, a svi ostali radit će rutinski, dok će im fokus interesa biti na zabavi ili ljubavi. Mnogi će započeti ili razviti prave ljubavne veze, neki će se istinski zaljubiti, a bit će i onih koji bi mogli dobiti djecu. Od jeseni će planovi i ideali Pijetlova dobiti mogućnost da se i ostvare, ali uz određene napore, pa ako svemu ozbiljno i odgovorno pristupe, uspjet će to i napraviti.

PAS
Psi će u godini Bivola mnogo energije potrošiti da nađu svoje mjesto pod suncem. Mnogi će poželjeti saviti gnijezdo, pronaći adekvatan dom, urediti stan, kuću ili čak osnovati obitelj. Sve će biti povezano s nizom pravnih pitanja, a stalno će nailaziti na situacije koje nisu sasvim legalne. Zato neka u startu provjeravaju ponuđeno, papire, te neka se redovno savjetuju i s nekoliko pravnih stručnjaka ako treba. Imaju sve izglede da s takvim pristupom ostvare svoj dom iz snova. U poslu će biti skloni analizama i zaključenju jedne faze, a sve kako bi započeli nešto novo. Osobni odnosi funkcionirat će vrlo dobro.

SVINJA
Svinje će doživjeti pravi prosperitet na inelektualnom planu. Đaci i studenti među njima postat će jedni od najboljih, a odgovarat će gradivo ili polagati ispite s lakoćom. U njihove glave stat će mnogo više znanja nego inače. Rado će izlaziti i kretati se među mnogim ljudima, a njihova komunikacija će postati vidno življa – kvantitet mailova, chatanja, SMS-a i sličnog bit će im zaista obiman. Bit će tu i stresa, ali će on jenjavati kako godina bude odmicala. Oni koji rade postat će vrlo vješti i snalažljivi, pa će takvim stilom i prosperirati. Kad se radi o osobnim odnosima, s voljenom osobom Svinje će također izvrsno komunicirati, a ako su još same, lako će nalaziti prave riječi u udvaranjima. Njihova inteligencija ove će godine zablistati.

ŠTAKOR
Štakori će u godini Bivola pokazati pravo lice svog materijalističkog karaktera. Sve će mjeriti i vagati, bilo da se radi o poslu, bilo o osobnim odnosima, pa će nekima biti malo i naporni. Ipak, izgledno je da će imati sve šanse da znantije povećaju svoje prihode ili da dobiju poslovu ponudu koja će im omogućiti bolju zaradu. Dakako da će je i prihvatiti, makar ista tražila i neka odricanja. No novac je novac, a Štakor ga jako cijeni. Ove godine on će se nagomilati, pa će Štakori biti zadovoljni. U drugom dijelu godine povećavaju se i zahtjevi i odgovornost na poslu, pa će im biti malo teže. To će biti cijena koju će platiti za svoj profit. Privatni odnosi neće doživjeti veće promjene.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)