OTKRIJTE TAJNE – Kakvo vjenčanje planira Vaš partner

vjenčanje

Vjenčanje: Najljepše vole muškarci koji su svjesni koliko njihova žena vrijedi.

OVAN

Pripadnici ovoga znaka sanjaju raskošno vjenčanje, sa puno gostiju. Svakako dopustite  mu da ima ulogu u organizaciji vjenčanja, da naručuje cvijeće, da bira pozivnice. Pošto voli voditi glavnu riječ, to mu prepustite pa će misliti da je osvojio i bračni teren.

BIK

Bik kad se odluči na brak, to će pokazati uz veliku raskoš, mnogo razne hrane, muzika barem dvije vrste, o tortama i da ne pričam, na katova koliko može da stane. I za mladu će birati vjenčanicu, naravno bijelu dugu i usku da i tog dana on gleda ono što je odabrao.

BLIZANCI

Blizanac koji je opušten neće se opteretiti niti vjenčanjem. Ako mu i kum kasni, nema veze poslat će mu sms. Jedva čeka da ceremonija završi i ode na prvi avion  na medeni mjesec.

RAK

Rakovi mjesecima ranije planiraju vjenčanje u nekom romantičnom malom selu ili na obali rijeke. Oni čak znaju od koga će dobiti kakav poklon i ništa neće prepustiti slučaju.

LAV

Lav neće štedjeti na svom vjenčanju. Veliki stol, skupocjeni pribor za jelo, najfinija hrana, cvjetni aranžmani obavezno bijele boje, najbolja muzika. Mlada u vjenčanici najskupljoj, gosti sa svih strana, pravo kraljevsko vjenčanje.

DJEVICA

Iako su pripadnici ovoga znaka dosta povučenu, ipak sanjaju o romantičnom vjenčanju. Ne žele puno gostiju, ali svakako će pomno planirati svaki detalj. Dopustite mu da ima uvid u sve, a kad kaže da, samo mu se nasmiješite jer to će ponavljati u braku sa vama, da draga.

VAGA

Ono što Vage sanjaju  je neko egzotično mjesto uz more, sa mnogo gostiju da ga svi vide. Sve isplanirano i elegantno, pa čak je i mladoj sam odabrao haljinu. On si ne može dopustiti da mlada ga zasjeni, zato je u najboljem odjelu koje ga ističe od svih.

ŠKORPION

Škorpioni vole samo najbolje. Tako će i njihovo vjenčanje biti u najboljem restoranu uz najbolju muziku. Neće pretjerivati sa mnogo gostiju već pomno izabrati one najvažnije.

STRIJELAC

Od Strijelca očekujte da će vjenčanje imati u okruženju nekog starog dvorca, sa mnogo gostiju koji će ostati do dugo u noć. Njegova mlada nosit će vjenčanicu od fine čipke, skupi nakit, dok on će ipak ostati u ležernijem odijelu.

JARAC

Jarac će svoje vjenčanje riješiti u nekoliko dana, bez mnogo planiranja. On točno zna što želi, malo vjenčanje samo najbliža rodbina i netko od poslovnih partnera. Odabrat će ili savjetovati mladu oko vjenčanice, ali isto tako, brzo će pobjeći na medeni mjesec sa svoju odabranicom.

VODENJAK

On sanja o glamuroznom vjenčanju, sa barem nekoliko poznatih i uglednih osoba. Slavlje će biti naravno u napoznatijem restoranu, a mlada će nositi haljinu boje šampanjca sa otvorenim leđima. Ništa neće prepustiti slučaju, sve će dobro biti isplanirano.

RIBE

Vjenčanje vrlo romantično u nekom vrtu koje je puno cvijeća. Romantične i senzibilne ribe mnogo će plakati na dan vjenčanja ponesene emocijama. On će ljubiti i grliti sve od reda. Njegova mlada bit će kao prava princeza u diskretnoj haljini boje slonovače, ali sa najskupljim nakitom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)