Nevjerojatno otkriće – kakve žene vole muškarci

horoscope guru

Muškarci

Kakve žene vole i što morate posjedovati da bi zainteresirali jednu Vagu, a što da probudite interes kod Ribe

OVAN

Ovan je uvijek okružen ženama i naravno u centru pažnje. Voli zaigrana i ženstvene žene, ali bitna mu je i inteligencija. Vrlo cijeni ako se žena snalazi u muškom društvu i dobro komunicira, naročito ako su to njegovi prijatelji.

BIK

Muškarac bik teži praktičnosti i rutini. Od žene očekuje prvo da prepoznaje njegove vrijednosti i da ga se poštuje. Vole žene koje dominiraju, ali samo  kad su sa njim u krevetu. Ne vole žene koje troše mnogo novca na odjeću.

BLIZANCI

Vrlo inteligentni muškarci koji prođu više predbračnih veza. Vole zanimljive žene, spontane kojima neće biti problem da stalno smišljaju nešto novo. Fizičkom izgledom žene koje ih privlače su plavuše.

RAK

Rak muškarac je vrlo emotivan i vjeran partnerici. Žene koje on preferira su one majčinskog  izgleda, koje pričaju o domu i djeci. Ali nadasve žena koju će odabrati mora biti lijepa. Fizički izgled mu je jako važan.

LAV

Karizmatični lavovi uvijek su željni pažnje. Žena koja je pored njega mora imati razumijevanje za njegovom željom za poslovnim uspjehom. Mora mu često laskati i biti mu podrška. Lav voli žene koje mogu dati puno pažnje i emocija.

DJEVICA

Ovi muškarci su logični i praktični. Njihovo srce osvojit će žena koja zna pokazati da cijeni njihovu inteligenciju. Žene koje će pokazati da znaju biti privržene. Bitno je da odabranica njihovog srca bude i strasna, da u krevetu voli igrice.

VAGA

Vage imaju smisla za humor i odlični su ljubavni partneri. Oni kod žena traže na prvom mjestu fizički izgled, a tek tada ženin intelekt.  Vole da ta žena lijepo se oblači, voli da ima veće grudi i da mu neprestano pokazuje koliko ga voli.

ŠKORPION

Škorpioni lako zavode žene. Samo oni imaju problem jer žene kakvu oni žele nemaju interes nekad za njih. Vrlo im je bitno da žena ima dobru stražnjicu. To je prvo što vide na ženi. Važno im je i da ima isto mišljenje i stavove o životu.

STRIJELAC

Strijelci su veliki optimisti. Njihov san o savršenoj ženi je da u svakom pogledu osjeti njezinu ljubav. Žene koje ga zanimaju moraju imati visoko obrazovanje, izgledom da su brinete ali grudi ikako ne vole velike.

JARAC

Muškarci ovog znaka drže do svoje karijere. Bitno je da izabranica njegovog srca bude žena koja će ga razumijeti i podržavati, još ako ste crnka, ovaj muškarac će vam biti vjeran. Voli kod žene točnost i gracioznost.

VODENJAK

Ovi stabilni vodenjaci, nisu baš stabilni u odabiru žena. Oni traže savršenstvo, ali ne vide mane. Žena koja će privući pažnju jednog Vodenjaka mora biti vrlo mudra. Voli kad žena dominira u razgovoru, i kad nosi duboki dekolte.

RIBE

Muškarci ribe sposobni su baš svakoga razumijeti. Pomalo su sami u sebe zaljubljeni. Oni  u životu traže osobu sa kojom mogu suprotstaviti se svim problemima. Još kada ima lijepe oči i duge noge, osvojila je njihovo srce.

Izraz žena može se koristiti općenito u bilo kojem dobu njenog života, ili konkretnije kada se želi naznačiti dob i razlučiti je od mlade žene, djevojke ili cure. U današnjem vremenu, izraz djevojka se također koristi i za neudanu ženu. Feministice su se tijekom 1970-ih strogo usprotivile tome nazivu te upotreba izraza djevojka kod odrasle osobe može značiti uvredu. Zanimljiva je i situacija da latinski izraz femina, otkud je i sam feministički pokret dobio naziv, znači ona koja je sisana (od latinskoga korijena felo = sisati), stoga su se i oko samog naziva pokreta vodile polemike.

Izvor: Wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)