Kako ćete vratiti bivšeg partnera

 

KAKO VRATITI BIVŠEG PARTNERA: S Ovnovima ne pomaže suptilnost, Blizancu pošaljite šaljivu ispriku…
Ovan
– S ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne hodajte uokolo čekajući da on nešto primijeti. I ni slučajno nemojte čekati «pravi trenutak» za pomirbu, zbog toga što ovnovi vrlo brzo uskaču u nove veze. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti.  Nakon toga se držite riječi, zbog toga što ovnovi ne toleriraju prekršena obećanja. Ako baš želite učiniti nešto dodatno za svoga partnera javno se ispričajte, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

KAKO VRATITI:
Bikovi
– Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno dati do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo vezano uz tu temu. Sve dok to ne napravite od pomirbe ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvaćate kako je pametniji i kako ćete i u buduće njega slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

KAKO VRATITI:
Blizanci
– Pošaljite šaljivu ispriku. Ništa neće oduševiti blizanca kao dobro sročen humor.  Ako ste napravili ozbiljnu pogrešku, morat ćete se malo više potruditi i biti dosjetljiviji. Ne pokušavajte ga zvati jer on nije tip koji će pokraj telefona čekati da zazvoni, ali ako želite izglačati stvari ne smijete prekinuti komunikaciju. Pokažite otvorenost i spremnost na ponovna druženja. Ne plačite i ne histerizirajte.

KAKO VRATITI:
Rak
– Da biste se pomirili s rakom trebat će vam mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju pogrešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu kako jednostavno ne možete živjeti bez njegove ljubavi. Ako to ne upali pripremite večeru i učinite sve kako biste izbjegli bilo kakav oblik neslaganja. Neka osjeti vašu ljubav, odvojite što više vremena, pažljivo slušajte što vam priča, slažite se s njegovim tezama. Kako rakovi sporo pale, možda ćete ovo morati ponoviti i par puta.

KAKO VRATITI:
Lav
– Komplimenti i laskanje će vas odvesti gdje god želite. Ispričajte se zbog svog «grijeha» i naglasite kako ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvijećem.  Učinite sve kako biste pokazali kako ste vrijedni njegove ljubavi, odjenite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svijetu i on će prići vama.

KAKO VRATITI:
Djevica
– Za početak se upristojite. Djevica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju profinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vrijeme, uredite se, a ako ide do vas doma obavezno počistite stan.  Svoju grešku u djevičinim očima ćete očistiti ako očistite sve oko sebe.  Kupite lijep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan, najbolji izbor bila bi dobra knjiga.  Ali nemojte ni «gnjaviti», djevice vole logična objašnjenja više od emotivnih apela.

KAKO VRATITI:
Vaga
– Pokažite što više zanimanja za vagine aktivnosti. Izbrusite svoje konverzacijske vještine. Naravno ne zaboravite svako malo udijeliti kompliment. Sve osobe rođene u znaku vage trebaju stalno odobravanje i za sebe i za svoje postupke. Ponudite formalnu ispriku. Ni previše ni premalo.  Vaga mora znati da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte malo romantike i uspjeh neće izostati.

KAKO VRATITI:
Škorpion
– Slobodno upotrijebite neke dramatične geste kako biste pokazali svoju odanost.  Što se tiče škorpiona govor je prejeftin, pa riječi neće puno pomoći. Važno je djelovati kako biste zadovoljili škorpiona. Jedino pozitivne akcije mogu vam vratiti milost. Možda to znači da ćete se morati riješiti neke stare navike, ili potražiti pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu, ali jednostavno morate potpuno završiti s tim što je prouzrokovalo prekid.  Pritužbe i prigovore ovog znaka uvijek uzmite ozbiljno.

KAKO VRATITI:
Strijelac
– Ponudite toplu i prihvatljivu mirovnu ponudu. Strijelci vole kućne ljubimce i budete li dovoljno umiljati neće vam moći odoljeti.  Najbolje bi bilo za početak s njim prihvatiti prijateljstvo i ne žuriti.  Strijelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, te biste se trebali uklopiti u njegovo društvo.  Što prije ponovno postanete član ekipe, prije ćete se pomiriti.

KAKO VRATITI:
Jarac
– Budite iskreni i otvoreni. Jarac može izdaleka nanjušiti laž. Ako ste vi zeznuli priznajte i recite da ćete biti bolji, da se više neće ponoviti. Ali morate to i misliti. Prazna obećanja neće vas daleko dovesti. Jarci dosta cijene materijalnu sigurnost pa će pomoći ako za  pomirbeni dar otvorite zajednički račun ili kupite nešto što će pokazati kako vjerujete u zajedničku budućnost. Nikad ne zezajte jarca, to je znak koji ne voli igranje.

KAKO VRATITI:
Vodenjak
– Pozovite vodenjaka na razgovor uz kavicu. Neće moći odoljeti razmjeni mišljenja. Oduprite se i ne potičite bliskost. Ne skrivajte od njega ništa ili će vaš odnos nastaviti stagnirati. Budite potpuno iskreni.  Ako želite da ostane s vama sve mora  biti potpuno otvoreno. Pokušajte napraviti nešto uzbudljivo, predložite zajedničke aktivnosti.

KAKO VRATITI:
Ribe
– Sve karte stavite na suosjećajnost. Ribe ne mogu nikoga gledati kako pati. Budite manje posesivni i zahtjevni. Iako je romantična riba ne može podnijeti zatvor. Prihvatite činjenicu da je ekstremno osjetljiva i da se treba uvijek prema njoj ponašati s posebnom pažnjom.  Budite što nježniji i ljubazniji. Neka vam pređe u naviku stalno iskazivanje ljubavi, ne samo u nekim posebnim prilikama.

 

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)