PROČITAJTE Ovo I Učvrstite Svoju vezu – Kako ćete učvrstiti svoju vezu

horoscope guru

veze

Ponekad je potrebno malo poraditi na vezi ili braku da se izbjegne kolotečina. Na koji način ćete učvrstiti odnos sa partnerom i što trebate učiniti da veza bude bolja, pomažu vam i astrološki savjeti.

OVAN

Ovnu je potrebno nešto od akcije i mnogo strasti. Da bi svoju vezu sa jednim Ovnom malo prodrmali i izbacili je iz kolotečine, odvedite ga na neku utakmicu, znate da mu je to velika strast.

BIK

Da bi jednom Biku pružili malo noviteta i nešto što će vašu vezu podići i obnoviti, odvedite ga na romantičnu večeru, ali negdje u prirodu.

BLIZANCI

Ako ste u vezi sa Blizancem svoju vezu osvježite tako što ćete mu organizirati večer ili druženje sa zanimljivim i intelignentnim osobama, pošto voli duge razgovore i rasprave.

RAK

Da bi Raka i vezu sa njim izvukli iz kolotečine, najbolje je da se ugodno smjestite pored njega uz neki dobar film.

LAV

Sa Lavovima treba kraljevski. Za njim je najbolja promjena da ih odvedete na neke poznate destinacije ili restorane, da se osjećaju kao pravi kraljevi.

DJEVICA

Za njih  vam ne treba mnogo. Skromne Djevice vole seosko okruženje, pa ih odvedite na selo, tako ćete im dati do znanja koliko vam je stalo do njih.

VAGA

Vezu sa Vagom da bi prestala biti rutina začinite prvo novom elegantnom odjećom za sebe, dotjerajte se, i izvedite ga na večeru u luksuzan restoran. Naravno, po mogućnosti poklonite mu i skupi poklon.veze

ŠKORPION

Da bi učvrstili vezu sa Škorpionom, budite tajanstveni, povedite ga na put i budite mnogo maštoviti.

STRIJELAC

Svoju vezu sa jednim Strijelcem učvrstite odlaskom na romatično putovanje na neku udaljenu destinaciju. Cijenit će ovu vašu gestu još više ako sami platite put.veze

JARAC

Sa ovim znakom učvrstit ćete vezu, ako ga odvedete u neku teretanu ili na trčanje. Poznati su sportisti i to će ih iznenaditi naročito ako u tome učestvujete zajedno.

VODENJAK

Romantične Vodenjake odvedite negdje na jezero, rijeku, provozajte se u nekom čamcu. Spremite košaru dobre hrane i pića i smjestite se zajedno na nekoj usamljenoj livadi.veze

RIBE

Da bi popravili odnos sa jednom Ribom, najbolji način je odlazak u neke toplice, priuštite im cjelokupan tretman wellnessa.

 

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)