Kako će Vaš partner reagirati na prekid veze

Veze

Prekid veze: Rakovi ne odustaju lako od veze, ne prihvaćaju prekide, ako jednom Jarcu želite reći da je kraj veze, budite direktni…

OVAN

Ove osobe vrlo burno reagiraju kada ih ostavljate. Njima je potrebno to priopćiti vrlo pažljivo i svakako nemojte započeti vezu sa drugim, dok ne napravit prekid sa Ovnom.

BIK

Osobe ovoga znaka su vrlo čvrste i kad im predložite prekid oni će tražiti način da do njega ne dođe. Ako ipak je neizbježan, tada to upakirajte kao da je to zajednička odluka.

BLIZANCI

Njima neće biti jasno zašto ih ostavljate, zato je potrebno da birate riječi kojima ćete im to objasniti. Kad shvate ponudt će vam prijateljstvo, ali će se odmah i povjeriti najboljem prijatelju da mu kaže da je ostavljen.

RAK

Prekid veze: Rakovi ne odustaju lako od veze, ne prihvaćaju prekide. Na sve načine će vas i ucijenjivati, samo da ne bi bio ostavljen. Ako ne uspije, nabit će vam osjećaj krivice i svakako će gdje stigne o vama loše govoriti.

LAV

Lavovima i kod prekida treba kraljevski tretman. Izvedite ga na večeru i na fin način kažite da će uvijek biti dio vašega srca, posebna osoba, ali davi krećete dalje.

DJEVICA

Prekid veze: Djevice će se truditi kad shvate da ih ostavljate, tražit će novu priliku i neće im biti jasno, zašto. Pokušajte im objasniti da ćete za njih naći uvijek vremena, biti prijatelj, ali da ovo je stvarno kraj.

VAGA

Vage koje  moraju biti uvijek u vezi, prekid je vrlo bolna stvar. One teže skladu i harmoniji, ali kod prekida jako pate. Mada ta patnja brzo prođe jer su već spremne na novu vezu, jer uvijek kod njih postoji, zlatna rezerva.

ŠKORPION

Vrlo su posesivni i strastveni i time guše partnera. Na vrijeme im kažite da je to za vas previše jer što duže ćete trpjeti tu posesivnost i strast, to će teže biti Škorpiona maknuti od sebe.

STRIJELAC

Strijelcu treba puno slobode i ako vi to ne možete podnositi vrijeme je za kraj. On neće odmah shvatiti da je pretjerao u svojoj slobodi i da vas zapostavlja, ali kad mu jasno date do znanja, tražit će drugu šansu.

JARAC

Ako jednom Jarcu želite reći da je kraj veze, budite direktni. Bez okolišanja i bez glume. Jarac će to dobro prihvatiti, čak se i zahvaliti na provedenom zajedničkom vremenu, ali kad okrenete leđa, suze će teći potocima.

VODENJAK

Vodenjaci će shvatiti ako tražite prekid. Zapravo svjesni su da nisu dobri niti ljubavnici, niti partneri, neće vam zamjeriti kada im kažete da je kraj. Svakako će ostati sa vama u kontaktu i nakon prekida.

RIBE

Ribe će teško podnjeti prekid, ali njihova posesivnost će vam dovesti do toga. Nemojte okolišati kažite im otvoreno, čak im kažite i da ih i dalje volite, ali da se morate maknuti. Plakat će oni danima, ali navikli su na to.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)