ZNATE Li Što Vas Čini Zavodljivom? – Kakav veš volite nositi

horoscope guru

veš

Kao što znamo horoskopski znakovi određuju naše biće, naš temperament i naš karakter, ali oni određuju i našu osobitu naklonost u odabiru najsvakodnevnijih stvari, pa tako i u odabiru veša.

Ovan- Žena-Ovan voli donje rublje.. Ona vrijedi kao romantična, strastvena i temperamentna. Naročito kod lijepog rublja ona ne može ostati hladna. Tako da se 70%  žena-ovan  raduje vešu kao poklon. Pogotovo vole rublje koje je muškarcima uzbudljiv.

Bik– Žena-Bik voli udoban rublje, koje nije preskupo. Prema principu, muškarca ne zavodi veš već šarm i erotika žene. Polovina Bik-žena posjeduje do 20 kompleta veša, od kojih bi deset pokazale suprotnom spolu. One naročito vode računa o cijeni i ne bi potrošile bogatstvo na rublje.

Blizanac– Blizanac-žene vole zavoditi njihovog partnera sa uvijek novim i lijepim vešom. Ona voli mijenjati veš. Oko trećine svih Blizanac-žena posjeduje preko 30 kompleta, također je njihovo rublje i iz različitih materijala i boja. Pri tome je Blizanac-ženi važno, da za svaku prigodu ima drugačiji grudnjak.

Rak– Rak-žena voli praktičan veš. Nije ljubitelj ni ukrašavajućih detalja. Njezino rublje ne smije biti preskup. One svoj novac investiraju rađe u druge stvari, tako da i ne razmišljaju previše o rublju.

Lav– Lav-žene vole glamurozano rublje i vole pod svaku cijenu biti primjećene. Tako da im i veš slobodno smije biti skuplji. One idu do te mjere da bi radije odolile čokoladi nego lijepom kompletu veša.

DjevicaDjevica-žene vole visokokvalitetni veš i one žele uvijek dobro izgledati i dobro se osjećati. 40% ih daje prednost čipki. A 30% se osjeća sa sparenim vešom dobro. Njima je bitno da im partner zna njihove veličine veša, kako bi im sam mogao odabrati.

Vaga– Vaga-žena ne stavlja neku važnost na veš. Skoro 40% ih ima jedva 10 kompleta veša u njihovom ormaru. Samo 6% Vaga-žena smatra veš glamuroznim dodatkom. One daju više prednost torbicama, nakitu ili cipelama. Za veš ne bi odolile čokoladi.

Škorpion– Škorpion-žena je diva u pogledu rublja. Pa tako bi ih do 60% odolile i seksu za jedan komplet rublja. 58% ih voli crni veš i one  nose uvijek upareno rublje. Škorpion-žena voli svoju ulogu dive rublja.

Strijelac– Strijelac-žena voli seksi rublje i želi se partneru pod svaku cijenu dopasti. Pa zbog toga ne bira veš prema tome koji joj najbolje paše, već je najbitnije da je u njemu partneru privlačna i seksi. Većina ih vodi partnera sa sobom u kupovinu rublja.

Jarac– Jarac-žena voli usklađivati veš prema odjeći i ne voli na njega trošiti veliki novac. Trećina Jarac-žena posjeduju manje od 10 kompleta rublja, od čega se samo polovina može pokazati suprotnom spolu.

Vodenjak
Vodenjak-žena je prosječna nosačica rublja. Bira rublje prema tome kako joj paše, a najviše voli push-up grudnjake, posjeduje oko 20 kompleta i bira ga najradije sama. Detalji joj nisu bitni, ponekad joj rublje može ukrašavati čipka. Njezinom partneru se treba dopasti njeno rublje.

Riba– Riba-žena je vrlo izbirljiva pri kupovini rublja. U njezinom ormaru se nalazi samo veš koji će doprinjeti da se ona dobro osjeća i da izgleda otmjeno. Njima je nezamisliv život bez lijepog rublja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)