Kad snovi postaju stvarnost: Ova 3 znaka u travnju / aprilu očekuje veliki uspjeh

horoscope guru


Dominantna energija Ovna o travnju / aprilu bit će u punoj snazi jer je Sunce u ovom znaku Zodijaka. Ova 3 znaka Zodijaka u travnju / aprilu čeka veliki uspjeh.
OVAN
Imate odličnu koncentraciju i fokus, a sve ostalo što vam treba za uspjeh u vašim je rukama. Kod vas se bude uspavani talenti, pokazat ćete svoje znanje i moć u punom smislu.
Cilj imate jasan i ovo je mjesec u kojem ćete svoj cilj ostvariti, ono što je dugo na čekanju, sada je konačno u vašim rukama.
Uz Veneru, Merkur i Sunce koji vas podržavaju na poslovnom planu, te podršku Marsa u komunikaciji, vaš društveni život bit će u usponu. Sve što tijekom ovoga mjeseca poželite vi možete ostvariti.
BLIZANCI
Travanj / april za vas će biti lagan mjesec. Na profesionalnom polju očekuju vas razne mogućnosti, posvetit ćete se ostvarenju većih ciljeva.
Saturn i Jupiter oko 20. 04. olakšat će vam donošenje odluka, naročito za one pripadnike ovoga znaka koji žele mijenjati posao.
Neka osoba iz vaše prošlosti pomoći će vam da ostvarite zamišljene ciljeve. Poslušajte savijete, ali ne zanemarite svoj unutarnji glas.
DJEVICA
Tijekom travnja / aprila puno ćete učiti i ako ostanete otvoreni za nove ideje i različita usmjerenja imat ćete veliko korist od istih.
Polje komunikacije malo će uzburkati Merkur, ali vi ćete se snaći to je vaša vještina.
Do 20.4. bit ćete izuzetno posvećeni poslu, ako se služite svojim verbalnom sposobnostima to će još više ubrzati uspjeh.
Važno je napomenuti da čete riješiti i mnoge financijske probleme.
Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)