Jarac ljubavni horoskop za 2018 godinu

horoscope guru

Jarac ljubavni godišnji horoskop za 2018

Godišnji ljubavni horoskop za Jarce pripremili su astologinja Stela i Vesna. Kakva će biti 2018. u ljubavi pročitajte i saznajte!

Slobodni Jarčevi će preko društvenih mreža upoznati zanimljivu osobu, ali vremenom će shvatiti da nije onakva kakvom se predstavlja. To će vam teško pasti, ali za vas je bolje da što prije saznate istinu. Zahvaljujući tom iskustvu ćete postati oprezniji i nikome više nećete dozvoliti da vas povrijedi.
Predstavnici ovog znaka koji su u vezi vole da od muhe prave slona i sa partnerom/partnerkom se svađaju bez razloga. Tim raspravama pridajete veći značaj nego što zaslužuju pa vam je čudno što ih se partner/ka često ni ne sjeća. Imajte povjerenja u njega/nju i porazgovarajte o svemu što vas muči jer će se u većini slučajeva ispostaviti da se brinete bez razloga. Jarčevi koji su u braku će imati mnogo obaveza pa neće često viđati supruga/u. On/a će vam zbog toga prigovarati pa ćete morati da napravite kompromis i da nešto žrtvujete.

Od početka proljeća oni koji su još slobodni ući će u nova poznanstva i misliti da je to ono što su čekali. Travanj nosi probleme osobama koji su osnovali vezu tokom zime, jer emocije će splasnuti. Slobodni Jarci tokom svibnja neće imati razumijevanja za osobu koju poznaju preko posla i koja im je otvoreno priznala simpatije. Lipanj nosi nesuglasice pripadnicima ovoga znaka koji su u braku.

Dolaskom ljeta i sredinom lipnja Jarci koji su u braku neće tolerirati ponašanje partnera, tako da će neki od njih završiti i bračne odnose. Srpanj za pripadnike ovoga znaka koji su ušli u odnos preko društvenih mreža, nosi veliko razočarenje, istinom koju shvaćaju o voljenoj osobi. Tokom kolovoza ono Jarci koji su u braku i uspjeli su prebroditi krizu, znat će posvetiti vrijeme sebi i voljenoj osobi. Početkom rujna ženki pripadnici ovoga znaka koji su slobodni još uvijek, zaljubit će se.
Kraj rujna i početak jeseni za Jarce koji su se zaljubili, nosi nova iskustva. Strast koju teško pokazuju isplivat će na površinu i iznenaditi voljenu osobu. Tokom listopada oni Jarčevi koji su još sami naći će se u društvu primaljive osobe, koja će ih osvojiti svojim šarmom. Studeni mjesec nosi za one pripadnike ovoga znaka koji imaju dugogodišnje veze vrlo teške odluke. Vjerujete da vaša veza više nema smisla i neki od vas će se i povući. Sam početak prosinca, za neke Jarce je i novi početak, jer su postali slobodni.

Krajem prosinca i početkom zime, neki će od vas upustiti se u bezazleni flert, ali i imati grižnju savjesti i brzo to završiti. Nadat ćete se da vaša voljena osoba nije ništa posumnjala. U siječnju nove šanse za slobodne Jarce dolaze kao grom iz vedra neba. Oni koji su u kraćim vezama, shvatit će da partner/ica nije ono što su očekivali. Veljača nosi miran period za sve Jarce. Tokom ožujka većima vas Jarčeva bit će zadovoljna svojim ljubavnim životom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)