In vino veritas

horoscope guru

vino

Vino je jedno od najpopularnijih pića koje se smatra jednim od najvažnijih sastojaka mnogih europskih i mediteranskih kuhinja, odnosno kultura.
Svaki horoskopski znak ima svoj omiljeno piće, ali vino vole svi!Pogledaj kome koje najbolje leži!

Ovan

U skladu sa marsovskom/ratničkom prirodom, crveno vino je difinitivni i ultimativni izbor ovog znaka, dok blažena aroma ljutkastog bibera samo potcrtava željenu poruku – Vidi me! A na kraju noći, od svega ostaje samo odbljesak istopljene lave, malo sumporovitog dima i još par plamičaka u do skora pregrijanoj atmosferi.

Bik

Rogatom je svejedno, bielo, crveno, ružičasto, samo dok je kvaliteta na visini a gutljaji klize niz grlo podmazani svilenim aromama. Obzirom da ovaj znak vodi dosta računa o svojoj idealnoj figuri, prije će ipak piti crveno vino pošto bijelo nosi sa sobom za trepavicu i konjski nokat više kalorija.

Blizanci

Bijelo, svijetlo i po mogućnosti – što pjenušavije  isključivo, da bude u skladu sa zračnim vatrometima ideja. Naravno, neophodna je doza slasti i da bude rashlađeno. Ali, ako ste zaboravili da ga stavite u frižider, Blizanac ipak neće inzistirati da napitak dostigne željenu temperaturu, isuviše je nestrpljiv, pa i na račun kvaliteta uživanja.

Rak

Daj mu slasti daj. Ukoliko prodajete Raku vino na poklon, neka bude što slađe i makar malo pjenušavo. Sitne perverzije čula su molekularni sastav ovog znaka.

Lav

Vrhunsko bijelo sa blistavim zlaćanim odsjajima toskanskog sunca. Ili još bolje onog sicilijanskog sa blagim ukusima moći, domanacije, genuma pa i nešto krvi. Lavu treba topline, stabilnosti, potvrda o bezgrešnom rodoslovu, pa to traži i u vinu. Ako mu ga tako sevirate, vaš je bez ostatka.

Djevica

Ne možete prevariti Djevicu. Crno ili bijelo? Crno, naravno! Da li je ovo vino organsko? Da li se služi u pozitivnoj atmosferi, da li je odraslo i ocijeđeno na sretnim pašnjacima, vinogradima, dobro temperiranim podrumima? Da li su svima bile čiste ruke? Da li je ovo provjereno dobro vino? Jeste? Onda OK, slobodno mi natočite..

Vaga

Meko, nježno, tanano na nepcu bijelo vino, ili crveno sa svim mogućim voćnim aromama (poput sangrie) što spaja ljude i čini romantične večeri još romantičnijim.

Škorpion

Bogata, teška, mračno-crvena vina, neodoljivih struktura i zavodljivih tanina, ona iz najboljih taverni poznatih po ekskluzivnosti i diskreciji.

Strijelac

Strijelac i isprobavanje vina pretvara u avanturu. On će ih redom sva isprobati, pa čak ona koja pas s maslom ne bi popio, samo da nađe ono što mu odgovara. A još ako je cijena pristupačna…

Jarac

Svejedno je sorta, boja, godište, samo da je “rodoslov” odgovarajući. Porijeklo i to vrhunsko je preduslov da Jarac uzme čašu u ruke, a nemojte da vas iznenadi ako u njegovom podrumu otkrijete prašnjave butelje sa Titanika, ili čak Sveti Gral .

Vodenjak

Samo sviježe vino. Najsviježije. Da je po mogućnosti od naredne berbe. Možda više voli bijelo, ali će iz razloga zdravstvene potrebe i bezbjednosti piti provjereno crveno. Pa i to ako je drugačije od ostalih, neobično, neočekivano i ne pretjerano skupo. I naravno, ako je iz “promašene” godine.

Ribe

Kao voda za akvarij – besprijekorno, gotovo bezbojno i kristalno providno bijelo vino sa nešto voćnih aroma i profinjenih jedva osjetnih mirisa očarat će pripadnike ovog znaka. Nikao slatko, više suho ili srednje, a poneki mjehurić nije na odmet ali samo u stvarno izuzetnoj prilici.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)