Horoskopski partijaneri

horoscope guru

 

Horoskopski-partijaneri [640x480]

Najluđi party priredit će Lav, Bikovi uživaju uz pun stol, Ribe se ne snalaze najbolje na bučnim zabavama
Kad god susjedi lupaju o strop i prijete policijom, znajte da su na zabavi glavni Lav, Ovan ili Blizanac. Ako se Lav odlučio proveseliti, on će se potruditi da bude kralj tuluma, te da to bude najveći, najbogatiji i najluđi party, o kojem će svi pričati kada se oporave od mamurluka. Ovan je prvi u smišljanju ludosti i opasnih igara, dosadno mu je ako večer nema uzbudljivu završnicu kao što je puštanje raketa u zrak, petardi, utrka automobilima, veranje po drveću  ili ako ništa drugo – burna i glasna svađa.

Kada se Blizanci zabavljaju zaborave na svoje godine i ponašaju se kao tinejdžeri: muzika do daske, ples do zore, što veće društvo poznatih i nepoznatih ljudi, brbljanje, smijeh i očijukanje. Škorpioni vole jake “začine” na veselim večerama, kao što su poker “na skidanje”, ples po stolovima i najcrnji humor. Ako pak nisu za zabavu, iz prikrajka će u ljude misteriozno buljiti.

Bikovi neće uživati ako ih ne okružuje prepuna trpeza domaćih, ukusnih jela, a ugodno društvo i pjevanje zavičajnih pjesama samo je neobavezan (no dobrodošli) dodatak. Vage se teško opuštaju u raskalašenim društvima, njima treba što viđenije mjesto i što ekskluzivnija hrana, no provod će propasti ako nisu sigurne da su savršeno odjevene i da blistaju svim sjajem.

Ribe se ne snalaze najbolje na bučnim zabavama. One će radije pronaći miran i skriveni kutak uz vino i gitare, gdje se zaneseno mogu njihati uz stare hitove i grliti partnera. Jarci ili ostanu ukrućeni kao vješalice ili pretjeruju, dopuštajući si sve ono od čega bježe u svakodnevnom životu. Tad galame, plešu mašući rukama, otvoreno zavode nasumce odabranog partnera.

Strijelci su živahni zabavljaći, omiljeni na proslavama. Domaćice ih vole jer cijene dobro jelo i piće. No, znaju biti nezgodni kada su u svojoj “neprilagođenoj” fazi, kada iz kuta sobe prezrivo i podrugljivo promatraju sve oko sebe. Vodenjaci vole zabave kada im na njima nije dosadno. Upravo zato sami najčešće preuzimaju stvari u svoje ruke i animiraju sve oko sebe. Oni često potiču igranje igara, organiziraju tombolu, puštaju glazbu…

S Rakom se nikada ne zna. On može biti najzabavnija osoba u prostoriji, nasmijavajući sve oko sebe, no isto tako može biti i najdepresivnija osoba ondje – ovisno o položaju Mjeseca. Kako god bilo, preferiraju manje i intimnije zabave  s osobama koje dobro poznaju. Djevica se rijetko kada “otkači” na partiju, međutim to ne znači da ne uživaju. Ona tu pronalazi ugodne sugovornike, mirno pijucka svoj koktel i uživa promatrajući ljude.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)