Horoskop zdravlja za 2015. godinu

horoscope guru

zdrav

Vaše  zdravlje za iduću 2015 analizirala je astrologinja VESNA. Neki od Vas imat će ozbiljne probleme sa zdravljem, dok drugi će pokušavati u 2015. godini da se riješe svojih poroka.!

OVAN

Čuvajte se povreda najviše, ali obratite pažnju i na nervni sistem. Prag nadražaja bit će vam izuzetno nizak. Problemi su sasvim izvjesni, a na udaru je glava. Tokom druge polovine godine prekomjerno uživanje u hrani neće se dobro odraziti na vaš želudac.

BIK

Problemi koji su bili prisutni kao naglašeni ublažavaju se, a samo stanje oporavka može biti mnogima produženo. Problemi, ako ih i bude, bit će vezani za povišen pritisak i sitnije srčane probleme, kao i bolove u leđima. Pozitivan pogled na život biće najbolja zaštita od bolesti. Iskoristite ovu godinu za rad na sebi i odvikavanje od poroka koji vam ugrožavaju zdravlje.

BLIZANCI

Problemi sa imunitetom bit će prisutni tokom proljeća, kao i nervna slabost tokom ljeta. Jesen i zima donose stabilizaciju. Redovno vježbanje i povećana fizička aktivnost pomoći će vam da se bolje osijećate u svojoj koži.

RAK

Zdravlje će tokom cijele godine biti stabilno. Problemi bi se mogli javiti sa krvnim pritiskom i venama, i blažim virusnim infekcijama. Iako bi vam se meditacija mogla činiti dosadnom, njezino opuštajuće djelovanje pokazat će se dobrim za održavanje psihofizičke ravnoteže.

LAV

Situacija na polju zdravlja je nestabilna cijele godine, pa je oprez neophodan, jer neće izostati problemi sa virusima, zarazama i infekcijama, posebno tokom proljeća. Umor koji ćete osijećati tokom cijele godine može biti posljedica stresa ili uznemirenosti.

DJEVICA

Tokom godine će biti prisutne samo psihoze i stres izazvani prevelikim aktivnostima, pa ne štedite novac na odmor, kako se stres ne bi pretvorio u nekakvo kronično oboljenje. Svaki dan odvojite neko vrijeme za sebe i svoje potrebe.

VAGA

Psihička napetost ostavit će traga na vaše zdravlje. Glavobolja, nesanica i želučne smetnje bit će tek neki od simptoma nervoze. Najveći problem bit će depresija, ali obratite pažnju na grudni koš i pluća. I, naravno, na bubrežni sistem. Od ljeta sve stabilnije na duže staze.

ŠKORPION

Bit ćete  osjetljiviji nego što ste inače, a sklonost virusima i zarazama će biti naglašena tokom ljeta i jeseni. Moguće su želučane tegobe, kao i problemi sa reproduktivnim organima. Osijećat ćete se i nezadovoljni sobom i svojim izgledom, pa je poželjno promijeniti način prehrane i početi sa vježbanjem.

STRIJELAC

Uglavnom bez problema, osim u toku proljeća i jeseni kada je mogućnost problema sa dišnim organima naglašenija. Redovno obavljajte sistematske preglede i pokušajte se riješiti štetnih navika.

JARAC

Zdravlje će biti poprilično ugroženo, a na udaru su hkonične bolesti, reuma, problemi sa zubima i kostima. Mnogi će najaviti rat pušenju ili započeti dijetu, ali pitanje je koliko ćete biti ustrajni.

VODENJAK

Česte glavobolje u prva dva mjeseca, upale tokom proljeća, želučani problemi tokom ljeta, dok će jesen i zima biti prepuna fizičkih povreda.

RIBE

Svi želučani problemi su naglašeni, ali naglasak je na slijepo crijevo, jetru i žuč. Sjedeći način života dovest će do bola u leđima i vratu. Više se krećite i bavite sportom. Virusni problem su sve prisutniji kako mjeseci prolaze.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)