HOROSKOP ZA SRPANJ

horoscope guru

OVAN

Da nemate obiteljskih obaveza, činilo bi vam se kako su zvijezde baš na vašoj strani. Ipak, ako se organizirate, imat ćete vremena za sve. Na ljubavnom planu bit će obećavajuće no ne znači da će se nešto doista i dogoditi. Osim da ostanete kratkih rukava. Dobar je period za kraća putovanja kao i neobavezne poslovne pregovore koji vam mogu donijeti profesionalni probitak. Pripazite na ponašanje u prometu.

BIK

Usmjerit ćete puno energije na potencijalne poslovne projekte. No, nitko vam ne može garantirati uspjeh. Najbolje bi bilo kada biste se obratili nekom iskusnijem tko bi mogao dati koristan savjet. Više fizičke aktivnosti dobro bi utjecalo na vašu figuru, a pomoglo bi vam i da se riješite viška energije koji bi se lako mogao pretvoriti u nervozu i agresivnost. Imat ćete mogućnosti za dodatnu zaradu. Iskoristite je.

BLIZANCI

Ulazak Jupitera u vaš znak donijet će vam puno toga dobrog. Bit ćete uvjereni kako vam je baš sve dozvoljeno i kako sve možete. Ipak, iskoristite Jupiterovu pomoć kako biste razriješili neke stare nesuglasice i dovršili započete poslove. Nakon toga bit će vam puno lakše. Zaljubljenost nije isto što i ljubav, to biste trebali znati. No to vas ne bi trebalo sprečavati da uživate u pravoj ljetnoj avanturi.

RAK

Imate dovoljno samosvijesti i mogućnosti da se razračunate s nekim stvarima iz prošlosti. Iako se volite osvrtati unatrag, vrijeme je da bez opterećenja krenete u budućnost. Pri tome možete računati na pomoć bliske osobe. Šarm vam može pomoći da osvojite osobu koja vas duže vrijeme intrigira. Nemojte previše razmišljati i krenite u akciju. Rezultat će vas iznenaditi. Dobro je vrijeme za veće kućne radove.

LAV

Ljeto vam donosi izuzetno živahan društveni period. Bit će toliko zanimljivo da nećete imati vremena pravo se ni naspavati. Osim lijepih uspomena, ostvarit ćete i zanimljivih poznanstava koja vam mogu koristiti na poslovnom i privatnom planu. Suzdržite se od verbalnih ispada bez obzira koliko ste u pravu u nekim situacijama obiteljske prirode. Rezultat vaših izjava mogu biti samo svađe, a to nije ono što želite.

DJEVICA

Važno vam je što drugi o vama misle pa ćete zanemariti drage ljude samo kako biste bili s onima koji će vam laskati. Bez obzira na trenutni osjećaj zadovoljstva, vrlo brzo shvatit ćete da ste pogriješili. Pitanje je hoće li vam oni koje ste zapostavili lako oprostiti. U poslu ćete imati priliku napredovati. Potrebna je dobra volja i prezentacija vlastitih talenata i postignuća. Ne budite skromni i iskažite se.

VAGA

Odmor vam nije ni na kraj pameti. Bit ćete aktivni, a u nekim situacijama ćete žestoko reagirati, što je za vas prilično netipično. To je možda prilika da se zauzmete za sebe na poslovnom planu i napokon ostvarite svoje ciljeve. Dobar je period za putovanja i učenje – u tom segmentu života sve će vam ići od ruke i steći ćete vrijedna iskustva koja će vam kasnije biti od koristi.

ŠKORPION

Sami ste svoj najgori neprijatelj iako to nećete priznati. Morat ćete promijeniti ponašanje koje vam stvara probleme u komunikaciji s okolinom. Ako to učinite, vidjet ćete kako nitko nema ništa protiv vas. Manje razmirice s članom obitelji pomoći će da riješite veći problem koji je komplicirao odnose. Bliska osoba ponudit će se da vam pomogne u ostvarivanju vaših poslovnih planova. Prihvatite pomoć, dobro će vam doći.

STRIJELAC

Iscrpit ćete se jurcanjem na sva društvena događanja koja ćete željeti posjetiti. Neće sve uvijek biti onako kako očekujete pa se u neke osobe možete i razočarati. Na ljubavnom planu čeka vas uzbudljiv period. Slobodni Strijelci imat će pregršt prilika za zaljubljivanje no čini se kako se neće moći odlučiti. Oni u vezi imat će manjih sukoba s partnerom no to će riješiti nesuglasice i učiniti ih bliskijima.

JARAC

Navikli ste da bude po vašem, no to vam neće uspjeti unutar vaša četiri zida. O nekim stvarima se trebate dogovoriti s ukućanima, a ne naređivati i očekivati da vas slušaju bez pogovora. Možete dobiti interesantnu poslovnu ponudu. Mada niste nezadovoljni onim što trenutno radite, razmislite o njoj, promjena bi vam dobro došla. A dobro bi vam došla i promjena u životnim navikama, više kretanja i drugačija prehrana.

VODENJAK

Razgovor je najbolji način da riješite nesuglasice s partnerom. Važno je da svatko kaže što stvarno misli. Iskrenost je pola puta do rješenja. Na poslovnom planu neće se događati ništa osobito, no zato je povoljan period za putovanja i odmor, odaberite svoju destinaciju i krenite. Ovoga mjeseca na ljubavnom planu sve je moguće, ovisno o tome želite li riskirati i dozvoliti da vas osjećaji vode.

RIBE

Bez obzira na doba godine i vrućine, najbolje ćete se osjećati u svoja četiri zida. Dobro je vrijeme za veće kućne radove – uživat ćete i napraviti nešto korisno. Ne očekujte pomoć u ostvarenju vaših poslovnih planova. Mogu vam ponuditi pomoć, ali nitko neće biti tu kada vam stvarno bude trebalo. Kontrolirajte i planirajte kada su u pitanju troškovi, kasnije vam neće pomoći ni žaljenje ni hvatanje za glavu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)