HOROSKOP ZA RUJAN

horoscope guru

OVAN
Posao
Već 24kolovoza prva mkesečeva četvrt u Strijelcu donosi mogućnost obnavljanja poslovne suradnje sa strancima. Sljedeći bitan trenutak za vas je pun mjesec u Ribama 31. avgusta, kada će Sunce u vašem znaku biti u odličnom aspektu sa Plutonom. Ovo je pokazatelj odličnih mogućnosti u radu sa velikim firmama i vjerovatno ćete sklopiti dobar dugoročan posao. Ipak, najznačajniji planetarni “događaj” za vaš znak je tranzit Marsa (vladaoca vašeg znaka, planete energičnosti i akcije) koji ulazi u Škorpiona, vama srodan znak, kojom takođe vlada. Kako se ovakav tranzit događa svake dvije godine, sjetite se šta ste radili u ovo vrijeme prije dvije godine. Ukoliko ste propustili neku šansu, sada je pravi trenutak da je iskoristite, a vjerovatno će se ukazati od 1rujna, kada će vam ponuda stići od neke Djevice, Blizanaca ili Škorpiona. Lavovi vas neće ostavljati na miru do 6. rujna, njihove ponude biće diskretne, a zatim kreću u “napad”. Ni vi nećete biti pasivni, pa ćete dati kontra ponudu. Brzi hod Merkura (planete koja vlada vašim biznisom, sposobnošću da sklapate dobre ugovore i načinom komunikacije) donosi mogućnost obnavljanja suradnje sa Vagom, Lavom ili Strijelcem. Uz mnogo mudrosti, financijski biste mogli i te kako da se oporavite ili da dođete do nekih vanrednih prihoda.

Ljubav

Dobra pozicija Venere, planete koja vlada vašim astrološkim poljem ljubavi i braka tokom ovog perioda čini vas spremnim za nove ljubavne avanture i izazove. Neko veoma atraktivan bit će predmet vaše pažnje. Muškarci Ovnovi bit će emotivno vezani za damu koja ima veze sa javnošću, a koja se bavi politikom, sportom ili umjetnošću. Ulazak Venere u znak Lava 6. rujna može donjeti fatalnu ljubav sa nekim Bikom koga ćete upoznati preko posla, ili sa osobom rođenom u znaku Riba koja vam se povremeno javlja, ali do sada nije pokazivala inicijativu da budete u vezi. Kako će Mars (vladar vašeg znaka, planeta posesivnosti, ljubomore, strasti i impulsivnosti) ući u vaš znak prvog dana vladavine Djevice, i vi ćete posesivnost pokazivati veoma otvoreno i to naročito prema simpatiji koju upoznate na radnom mjestu. Ukoliko je osoba koja vam je draga ambiciozna i podjednako ljubomorna kao i vi, očekuje vas naporan period pun rasprava i nesuglasica, osim za one koji su rođeni krajem svibnja, a koji će početkom rujna doživijeti novu romansu. U vrijeme mladog Mjeseca 15. rujna nemojte nesmotreno ulaziti u flert sa osobom koja je mnogo stariji od vas ili vam je neka vrsta nadređenog na poslu.

Zdravlje
Prehlade.

BIK
Posao
Predstavnicima vašeg znaka odgovara tranzit Sunca preko Djevice i tranzit Marsa preko Škorpiona, jer je tada moguće krenuti u akciju svake vrste, što ćete vi svakako poželjeti. Ovo je povoljan period tokom kojeg ćete dobiti poziciju koja vam i te kako odgovara. Nešto što ste radili prije dvanaest godina ponovo ćete moći raditi, ali sada mnogo uspješnije. Pravi izbor za vas su poslovi u medijima. Vaša energičnost i sposobnost da odaberete prave suradnike, one na koje možete da računate je jedan od vaših glavnih aduta. Malo tko vas doživljava kao osobu od akcije, ali u ovom periodu ćete biti spremni da druge zaposlite i podijelite im dužnosti tako da vaše organizacijske sposobnosti dođu do punog izražaja. Svaka vrsta partnerskog odnosa zahtijeva mnogo opreza, naročito ukoliko ste dama Bik, a radite sa Ovnom ili Škorpionom, i to muškarcima. Pun Mjesec u Ribama 31. kolovoza donosi odličnu suradnju sa umjetnicima, osobama koje rade u medijima i turizmu, ili se bave medicinom, farmacijom, kozmetikom. Novi poslovi donose sadisfakciju i popularnost uz mogućnost uvećanja prihoda. Ukoliko vam se javi partner iz inozemstva, naročito sa Bliskog istoka, vjerovatno ćete uspjeti napraviti veoma povoljan poslovni aranžman koji će biti jako isplativ. Ulazak Venere u znak Lava 6. rujna donosi uspjeh damama Bikovima koje se bave modom, filmom ili umjetnošću.

Ljubav
U ovom periodu dame Bikovi bit će prilično sklone paralelnim vezama, ali i neodlučnosti, jer će se pojaviti nekoliko partnera po vašem ukusu, podjednako šarmantnih i zavodljivih. Kako volite poslovne i sposobne muškarce, ispunit će vam se želja da upoznate baš takvog. Poslovni kontakti donose udvaranje kolega, posebno onih koji rade za inozemne firme ili su i sami stranci. Veze sa Italijom i Francuskom za vas su iz nekog razloga veoma bitne kada je ljubavni život u pitanju. Muškarci Bikovi bit će skloni zaljubljivanju u ambiciozne i dominante žene, ali mogu biti i predmet kritike i ljubomornih scena, pa su mogući raskidi, ukoliko ne budete dovoljno mudri da sačuvate naklonost osobe koja vam je draga. U vrijeme punog mjeseca malo koji Bik će biti u stanju da se obranii od upornih poziva nekog tko se bavi umjetnošću ili živi u inozemstvu, pa će krajem kolovoza i početkom rujna često izlaziti na neka tajna mjesta. Posljednja mjesečeva četvrt 8. kolovoza može donjeti romantičan susret, naročito onim Bikovima koji će u to vreme biti negdje na putu, a mlad mjesec 15. rujna znači mogućnost poznanstva sa Lavom, Djevicom ili Strijelcem, pogotovo ukoliko se bave sportom, biznisom ili često putuju u inozemstvo. Tajna čežnja prema nekomVodenjaku ili Jarcu može vam prilično zakomplicirati život. Ulazak Merkura u znak Vage donosi romansu sa mnogo mlađim partnerom prisutnim u javnosti koji neće sakrivati simpatije prema vama.

Zdravlje
Dobro se osjećate.

BLIZANCI
Posao
Početak perioda donjet će poboljšanje financijske situacije, jer će Mars biti u Škorpionu, što vas može navesti na želju za velikim biznisom, poslom u okviru financijskih institucija ili uzimanju kredita za velike projekte. Pazite da ne napravite neki loš poslovni potez, naročito u radu sa Ovnom rođenim pred kraj znaka ili salistopadskim Škorpionom. Imate velike ambicije i uglavnom ste vođeni nekom vrstom gnjeva prema samom sebi što do sada niste postigli ono što ste željeli. Trudite se da držite tempo sa konkurencijom, a Jupiter, simbol bogatstva, nadahnuća i inozemstva čini vas prilično nerealnim kada su vaše fizičke sposobnosti u pitanju. U želji da pokažete i sebi i drugima šta sve možete postići previše se fizički i psihički iscrpljujete. Vjerujete da ste sposobni da sklopite ugovor sa Jarcem, ali ukoliko ste imali loše iskustvo sa njima tokom posljednje dvije i pol godine, razmislite da li je za vas to najbolje riješenje. Dobro se slažete sa onima koji su slični vama, ali ipak očekujete da vam se kolege i suradnici potčine. Pokušajte svoje ambicije usmjerite k realnim ciljevima i napravite selekciju da li ćete raditi za novac ili slavu, jer u ovom periodu ne možete i jedno i drugo postići nego morate odrediti prioritete u životu. Kad je riječ o financijama, budite maksimalno oprezni, mada je mogući poveći priliv novca.

Ljubav
Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo je period tokom kojeg ćete se najviše bavite pitanjima vezanim za egzistencijalne probleme, uključujući i stambeni iobiteljski. Mladi Blizanci mogu pomisliti kako je došlo vrijeme da uđu u brak ili da se emotivno vežu za nekog Lava ili Ovna. Ipak, ukoliko niste sigurni u svoja osjećanja, pazite da ne donesete pogrešnu odluku. U vrijeme punog mjeseca 31. kolovoza partnerova obitelj će se vjerovatno previše miješati u vaš život. Jedan Strijelac će za vas biti izuzetno zainteresiran, dok će vas vjerovatno privlačiti neki drugi Blizanac koji živi u inozemstvu, ili ćete biti zainteresirani za nekog Jarca. U ovom periodu očekuje vas prilična tenzija u odnosima sa stalnim partnerom, ukoliko ste oboje ambiciozni i niste spremni da jedno drugom podredite svoje planove. Dame Blizanci ne bi trebalo previše da se vežu za autoritativne muškarce, jer od njih neće dobiti dovoljno ljubavi i pažnje, dok muškarci Blizanci mogu biti skloni upravo obrnuto, da budu u vezi sa izuzetno jakom ambicioznom partnericom, što će za njih biti pravi izbor. Vaga ili Lav mogu biti dobar izbor za mnoge Blizance, mada će biti privučeni šarmom neki listopadski Škorpiona ili Jarca. Moguća je romansa sa osobom koja često putuje na Bliski istok ili je stranac. Ukoliko ste u drugoj značajnoj vezi ili braku, vjerojatno ćete biti suočeni sa partnerovom ljubomorom.

Zdravlje

Pad imuniteta.

RAK
Posao
Do 1. rujna tranzit Merkura (planete komunikacije i novca koji vlada astrološkim kućama intuicije, biznisa i komunikacija) čini vas spremnim da uđete u posao koji bi vam omogućio da steknete prilično veliku popularnost. Najvjerovatnije će te, pogotovo ukoliko ste rođeni početkom znaka, uz pomoć Ovna ili Škorpiona uspjeti da ostvarite cilj. Rođeni krajem znaka su pod većim uticajem Urana, planete promjena koja zahtjeva da krenete u drugom pravcu, da energiju i interese usmjerite k novim tehnološkim dostignućima i inovacijama u okviru struke, ali s obzirom na to da je u retrogradnom hodu može vas navesti na pogrešan put ili da posumnjate u realnost vaših ciljeva. Brzi hod Merkura donosi potrebu za traženjem instant riješenja i pojačava želju za bavljenje biznisom. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti 24. kolovoza i mladog Mjeseca 15. rujna  bit ćete spremni ući u novi poslovni aranžman. Ukoliko u vrijeme punog Mjeseca 31. kolovoza dobijete neki poveći novac trebalo bi da ga uložite u vrijednosne papire ili u neki posao, dok ćete u vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti 8. rujna vjerovatno dobiti prihvatljivu poslovnu ponudu. Tokom ovog perioda poslovi sa strancima bit će veoma važni jer će za vas biti pravi izvor prihoda.

Ljubav

Rođeni početkom znaka, posebno dame Rakovi mogu biti opčinjene uglednom osobom koja je poznata u javnosti, vjerovatno je u pitanju političar, liječnik ili umjetnik. Mnogi Rakovi mogu doći u iskušenje da uđu u emotivnu vezu sa nekim ko nije slobodan, najverovatnije je riječ o kolegi koji je sklon flertu. Ipak, to je zanemarljivo prema šarmu jednog Lava, Škorpona  ili Djevice. Rođeni posle 15. srpnja su pod velikom tenzijom kako da obiteljski život učine harmoničnim. Ukoliko ste dugo potiskivali nezadovoljstvo partnerom, razmislite da li je uzrok u njemu ili u sjećanjima na neostvarenu ljubav. Pokušajte da se oslobodite svega što vašu vezu čini stresnom. Oni koji su emotivno vezani za Bika ili Ribe mogu očekivati ugodne trenutke udvoje. U ovom periodu lipanjski Rakovi imat će izuzetno strastvene susrete, a slobodni poznanstvo koje ima sve šanse da se pretvori u lijepu ljubavnu priču, ali ne bez ljubomore. Ukoliko ste skloni tajnim vezama ili vam se dopada neko mnogo mlađi od vas bit ćete stalno napeti i nesigurni u sebe. Jedna Vaga ili Blizanac mogu biti povod nesigurnosti u sebe, a i jedan Strijelac će vas povremeno izbacivati iz takta. Pravo društvo za vas su Škorpion, Ovan, Jarac i Djevica. Rođene početkom osamdesetih očekuju ugodni trenuci u društvu osobe koju su upoznali .

Zdravlje

Pazite se oštrih predmeta.

LAV
Posao
Tranzit Sunca preko znaka Djevice donosi sjajne mogućnosti za nove poslove, samo je potrebno da izađete iz faze letargije ili samozavaravanja da će se problemi riješiti sami od sebe. Prilično ste opterećeni razmišljanjima kako da se snađete u društvu onih koji i sami imaju probleme, a vi bi trebali s njima surađivati. Ne odustajte od ideje o privatnom biznisu, potrudite se da nađete ekipu mlađih suradnika, bez obzira na to koje ste godište. Posebno uspješni bit će rođeni u posljednjoj dekadi znaka koji su spremni na rizik i da se maksimalno posvete realizaciji svojih zamisli i bez puno ulaganja. Intelektualne djelatnosti donose novac, ali i posao u arhitekturi, dizajnu, građevini ili bankarstvu. Svaka vrsta stručnog usavršavanja otvara mogućnosti za napredovanje, naročito u radu sa Stijrelcem, Blizancima ili nekim drugim Lavom. U vrijeme punog Mjeseca 31.kolovoza  ne bi trebalo prihvatiti naizgled povoljan prijedlog, pogotovo ukoliko se bude radilo o priličnim nejasnoćama u ugovoru. Umjetnici i sportaši mogu u to vrijeme briljirati. Tokom ovog perioda, naročito početkom rujna dobit ćete veliku šansu da se iskažete u radu sa Vodenjakom, Bikom,Vagom ili Lavom, naročito srpanjkim Lavom. Od sredine rujna počinje aktivan period za one koji su prisutni u javnosti. Kreativni projekti donose novac.

Ljubav
Za rođene u srpnju ovo je stresan period, jer predstoji prestrojavanje u vezi, obitelji, nešto se iz temelja ruši, ali ćete imati dovoljno snage da krenete u novu vezu, naročito sa Ovnom ili Vodenjakom. Rođeni pred kraj znaka koji su u braku ili u vezi duže od šest godina uporno će pokušavati da je sačuvaju. Rođeni početkom pedesetih i osamdesetih moraju se pomiriti sa nekim činjenicama i prihvatiti partnera onakvog kakav je i da ne pokušavaju mijenjati. Tranzit Saturna i Marsa, planeta koje donose tenziju u obiteljskim odnosima, mnoge će činiti nestrpljivim i svojeglavim. Kolovoškii Lavovi mnogo su romantičniji, skloni idealiziranju partnera i zatvaranju očiju pred činjenicama, a srpanjski žele promjene. Pun Mjesec 31. kolovoza donosi u vaš život umjetnika, ali budite oprezni, vjerovatno se radi i o osobi koja je sklona porocima. Dobivate  pozive da se viđate sa društvom, u vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti moguć je susret sa osobom koja živi u inozemstvu i obnavljanje romantičnih veza. Neka mlađa osoba poslje 16. rujna muškarcima Lavovima može život učiniti paklenim, ukoliko su u braku, a zaljube se u umjetnicu. Pazite da ne isprovocirate svađu sa stalnim partnerom zbog bezazlenog flerta.

Zdravlje
Smanjite uzimanje alkohola i gaziranih pića.

DJEVICA

Posao
Odlično se snalazite u novim poslovima, a ukoliko ih još niste započeli ne oklijevajte, jer pozicija Marsa je odlična za rođene krajem kolovoza, a imate i podršku Saturna, planete upornosti i ambicije. Vjerujete u sebe i malo tko može vas pokolebati ili nagovoriti da odustanete od svojih planova. Merkur, vladar vašeg znaka, brzim hodom preko Lava do 1.rujna povoljno utječe na vašu kreativnost, a prelaskom preko vašeg znaka do 16. rujna čini vas hiperaktivnim i spremnim za nove poslove. Imate veliku podršku Ovna, Škorpiona i Jarca, dok bi sa Strijelcem trebalo bitina oprezu iako vam preko predstavnika ovog znaka mogu stići sjajne poslovne ponude. Venera, vladar vašeg astrološkog polja inozemstva, posla i novca u pompoznom Lavu od 6. rujna može vas učiniti nerealnim u pogledu mogućnosti zarade. Možda je bolje da poslušate savijet neke druge Djevice ili Škorpiona prije nego što donesete definitivnu odluku u vezi sa ugovorom, pogotovo ukoliko se radi o poslu sa strancima. Financijska situacija bi mogla značajno da se popravi uz pomoć Bika ili Vage, i to u drugoj polovici rujna. Mlad Mjesec 15. rujna donosi nove šanse u radu sa Rakovima, Lavovima i drugim Djevicama. Oni koji se bave sportom ili nekim dinamičnim poslom mogu očekivati veliki uspjeh i odlične poslovne ponude.

Ljubav

Tranzit Marsa, planete strasti, jednom u dvije godine u Škorpionu donosi mogućnost nepotrebnih rasprava onima koji su po prirodi skloni tome, pa ukoliko niste u dobrim odnosima sa partnerom, trebalo bi da kontrolirate emocije, a još više svoje riječi. Ipak, tokom ovog perioda mnogo toga bi moglo krenuti na bolje. U suštini, veoma ste romantični i spremni da uđete u vezu sa nekim ko je vjerovatno jako ambiciozan, a najviše šanse za uspješnu ljubavnu vezu imaju rođeni početkom osamdesetih. Svaki poslovni kontakt sa nekim ko živi u inozemsrvu ili zbog posla često putuje može značiti početak nove ljubavne veze. Tranzit Venere, planete zanosa i zaljubljenosti, preko znaka Raka do 6. rujna donosi viđanje u društvu ili poznanstvo preko prijatelja, mogućnost čestih zajedničkih izlazaka i romantičnih susreta. Poslije tog datuma iz nekih razloga veza će najverovatnije postati tajna, ali strastvena. Osoba koja vam je draga ima velike planove i kako je veoma ambiciozna morat ćete neke svoje planove da joj podredite. Muškarci Djevice mogu biti zaljubljeni u mnogo mlađu partnericu, ali i obrnuto, dame Djevice će se zinteresirati za aktivne, mlađe i ambiciozne muškarce, a do susreta može doći na nekom zvaničnom mjestu, na primer u banci, na carinskom prelazu, aerodromu, u teretani, sportskom klubu .Mnoge Djevice su više nego željne ljubavi i sklone da se maksimalno posvete partneru. Ovaj period je odličan za planiranje zajedničkih putovanja, a tokom rujna tranzit Marsa u Škorpionu čini vas izuzetno sposobnim da riječima više nego djelom ubijedite osobu koja vam je draga da bi trebalo da ima razloga da vjeruje u vašu ljubav. Rođeni početkom i sredinom osamdesetih nalaze se u periodu veoma povoljnom za zaljubljivanje.

Zdravlje
Pazite se u saobraćaju.

VAGA
Posao
Svake dvije godine kada Mars (simbol akcije i ambicije, a za predstavnike vašeg znaka i simbol novca i velikih poslova) uđe u Škorpiona vas je teško zaustaviti čak i u onim poslovima koji su po mnogima pretenciozni, nerealni u pogledu očekivane zarade ili veoma zahtjevni u organiziranom smislu. Ipak, mnogo toga može krenuti na bolje ukoliko budete otvoreni za sugestije i ako ne budete slijepo slijedili samo instinkt koji može da vas prevari, pogotovo ukoliko vam “vjetar u leđa” daju Škorpion, Ovan ili Jarac. Vaša upornost tokom ovog perioda može biti mač sa dvije oštrice, ali objektvno ne bi trebalo da propustite šansu koja vam se ukazuje u radu sa jakim, moćnim i utjecajnim osobama, pa ukoliko budete angažirani na velikom projektu za koji ste uvjereni da će se isplatiti, potražite Bika, Vagu, Raka ili Škorpiona  za suradnike. Ali i Ovan i Jarac mogli bi biti od velike koristi. Mnogo toga će zavisiti od jednog Vodenjaka, pa bi bilo dobro da sa predstavnicima ovog znaka više taktizirate i od njih nešto naučite. U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti 8. rujna vjerovatno ćete dobiti odličnu poslovnu ponudu za suradnju sa osobama koje žive u Italiji ili Engleskoj, možda u SAD. U ovom periodu započet ćete veliki projekt koji će vam donjeti popularnost.

Ljubav
Na svim poljima vladate na fini način, taktično, šarmantno i ljupko. Ipak, sa Marsom koji je poslije dvije godine ušao u znak Škorpiona postat ćete mnogo zahtevniji, manje ljupki, vrlo određeni i prilično neodoljivi. Ovan, Vodenjak, Škorpion i Jarac polažu oružje pred vama. Takođe, jedna Vaga ili Strijelac mogu potencijalno da budu vaše “žrtve”. Poslije 6. rujna ulaskom Venere, vladara vašeg znaka u Lava, vaš šarm doći će do punog izražaja. Krećete sa taktikom prividnog prijateljstva ili pod vidom kolegijalnih odnosa pletete mrežu oko “žrtve” koja jedva čeka da joj se dogodi susret s vama. Sa ovakvim tranzitom planeta očekuju vas sudbinski susreti i velike strasti, ali ni vi nećete moći da odolite nečijem šarmu. Do 6. srujna dame Vage bit će pod utjecajem Raka, Škorpiona ili Riba, pa će teško odoljeti njihovim izazovnim ponudama. U vrijeme punog Mjeseca 31. rujna može se dogoditi da dobijete poziv za poslovni sastanak ili neki veći skup na kojem će se naći i osoba koja želi da bude u vašem društvu. Sve vrijeme tokom ovog perioda društveni život će imati veliku ulogu u vašem životu, bilo da se radi o javnoj ili tajnoj vezi. I kada je ljubav u pitanju osobe koje imaju veze sa inozemstvom imaju veliki utjecaj na vaš emotivni život. Mnoge mlade Vage, a i one oko četrdesete mogu poželjeti da uđu u brak.

Zdravlje
Budite pažljiviji, moguća povreda.

ŠKORPION
Posao
Retrogradni hod Plutona (vladara vašeg znaka, planete moći, utjcaja, novca i karizmatičnosti) preko znaka Jarca može donekle  usporiti tok događaja, pogotovo ukoliko vam je cilj suradnja sa utjcajnom osobom, ali ćete imati podršku Marsa, planete najsličnije Plutonu. Ova planeta mladalačkog poleta i energičnosti donosi želju za isticanjem, čak i ukoliko vam je konkurencija neko tko je mnogo sposobniji ili afirmiraniji upustit ćete se u borbu za svoje mjesto pod suncem. Do 1. rujna imate veliku podršku Merkura, planete logike koja iz znaka Djevice djeluje povoljno ne samo na vašu sposobnost rasuđivanja, nego i na vaše suradnike koji će biti spremni da se maksimalno angažiraju oko nekog veoma značajnog projekta. Ulaskom Merkura u znak Vage 16. rujna nastupa period tokom kojeg bi se trebali postaviti drugačije, da ne pričate o svojim planovima niti o financijama. Netko će pokušati lukavošću da od vas sazna ono što ga interesira. Pun Mjesec 31. kolovoza donosi odlične mogućnosti na financijskom planu čak i onim malobrojnim neambicioznim Škorpionima. Dobici u igrama na sreću. Manja kriza može nastupiti oko 8. rujna kada ćete vjerovatno doći u konflikt sa mlađim suradnicima ili ćete biti predmet neukusnog trača. Čuvajte se utjecajnih žena, naročito rođenih u vatrenim znacima, posebno Stijrelca i Lava, dok na Ovna možete u svakom pogledu da se oslonite, jer će zastupati vaše interese.

Ljubav
Sa Marsom, planetom strasti u vašem znaku u dobrom aspektu sa Plutonom, planetom koja mu je najsličnija, možete zavesti koga poželite. Ukoliko ste muškarac Škorpion, sve što vam nije polazilo za rukom pre dvije, četiri ili šest godina, sada bi moglo da se realizira. Ulazak u novu vezu ili brak predstoji i muškarcima Škorpionima i damama rođenim u ovom znaku. Neka drugugi Škorpion već duže vrijeme je za vas jedna od najboljih opcija, ali ukoliko između vas postoji bilo kakav konflikt pokušajte da izbjegnete rasprave. Ribe, Djevice i Jarčevi mogu biti idealni partneri, ali samo ukoliko budete imali dovoljno vremena da im se posvetite. U ovom periodu rođeni u drugoj polovini osamdesetih mogu da očekuju nekoliko burnih događaja, pogotovo ukoliko su u vezi sa ambicioznim znakom koji dosta vremena provodi na putovanjima. Pun Mjesec 31. kolovoza mnogim Škorpijama donjet eće romansu, najvjerovatnije sa osobom koja živi u inozemstvu. U vrijeme posjlednje Mjesečeve četvrti 8. rujna trebalo bi se maksimalno suzdržati od ljubomornih scena. Nekome je stalo da vam se dopadne i vjerovatno neće birati sredstva kako to da postigne. Mlađa osoba koja je poslovno vezana za inozemstvo potrudit će se da osvoji vašu pažnju. Posle 15. rujna budite suzdržani u odnosima sa Rakom, Vagom ili Djevicom, ali im nemojte davati nikakvog povoda za sumnju.

Zdravlje
Dobro se osjećate.

STRIJELAC
Posao
Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo će biti naporan period, jer su vaše ambicije velike, a ukoliko ste tokom posljednjih mjesec-dva dana postigli veći uspjeh od očekivanog sebi ćete postaviti gotovo nemoguće ciljeve. Potrebno je ne samo da učinite ono što od sebe očekujete nego i ono što od vas očekuju vaše kolege, a mnogima ste uzor. Početkom perioda trudit ćete se da ih nečim fascinirate i motivirte, a kako će vam u tome pomoći jedna Djevica, Blizanac ili drugi Strijelac nećete biti prepušteni sami sebi. Naprotiv, možete očekivati podršku sa više strana, izvanredne financijske dobitke, naročito u rujnu i mogućnost započinjanja posla koji bi mogao da vam donese suradnju sa strancima na duži rok. U vrijeme punog Mjeseca 31. klovoza očekujte odličnu poslovnu ponudu od neke velike farmaceutske firme ili reklamne agencije, neki poveći novac ili riješavanje pitanja u vezi sa nekretninama. Ulazak Merkura, planete biznisa u znak Vage sredinom rujna kada će i mladi Mjesec biti u astrološkoj kući karijere, označava period velikih aktivnosti na polju propagande, marketinga, medija ili umjetnosti. Čak i ukoliko se bavite nekim sasvim drugačijim poslom možete biti previše izloženi medijskoj pažnji. Ulazak Marsa u vaše astrološko polje intuicije i tajnih neprijtelja znači manje neugodnosti od konkurencije, ali i spremnost da mnogima pružite ruku pomirenja, naročito Ovnu i Vodenkaku što će se vidijeti u boljoj suradnji sa mnogima i uspjehu u timskom radu.

Ljubav
Sa Jupiterom, vladarom vašeg znaka koji je od sredine jlipnja u Blizancima, postajete mnogo popularniji i vjerovatno na meti brojnih obožavaoca koji vas tek površno poznaju, a otvoreno izražavaju želju da budu sa vama. Venera, planeta ljubavi koja vlada astrološkim poljem prijateljstva do početkarujna u Raku čini vas prilično romantičnosuzdržanim i neodlučnim, osim ukoliko ste u dugoj vezi ili braku. Na vama je da se odlučite, jer oni kojima se dopadate očekuju vaš poziv. U vrijeme punog Mjeseca 31. kolovoza možete očekivati susret sa nekim tko je izrazito popularan u svojoj sredini, bilo da se bavi umjetnošću ili sportom. Ukoliko ste mladi i tražite posao, kao posrednik može se pojaviti neko kome ćete se na prvi pogled dopasti i tko će željeti da se sa vama zbliži. Moguće je poznanstvo sa Dkevicom, Vagom, Lavom, drugim Strijelcem ili Blizancima. U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti 8. rujna očekuje vas iznenadni poziv osobe koju dugo poznajete i koja vjerovatno živi u inozemstvu. Moguće je pomirenje sa nekim s kim ste nekada bili veoma bliski, možda i u dugoj vezi. Potrudite se da zaštitite sebe od mogućih ponovnih razočaranja, više bi vam odgovarala neka nova veza nego povratak na staru priču.

Zdravlje
Manja prehlada.

JARAC
Posao
Ovo bi mogao biti izuzetno plodan period u svakom pogledu. Pokušavate da završite započete poslove što je moguće prije i da istovremeno krenete u neke nove projeke. Imate utjecajne prijatelje koji štite vaše interese, a vi kao da toga niste svjesni. Škorpion, Ovan, Ribe i Djevica mogu biti izvrsni partneri. Sa jakim Suncem u Djevici u astrološkom polju duhovnosti i dalekih putovanja tokom ovog perioda vjerovatno ćete se odlučiti za posao sa strancima, ili ćete započeti posao koji bi mogao da vam vrlo brzo donese napredak, naročito ukoliko ste mladi, bavite se pisanjem, naučnim radom ili radite u medijima. U vrijeme punog Mjeseca 31. kolovoza bit ćete u situaciji da napravite dobar dogovor sa Lavom, Rakom, Ribama ili Djevicom. Potrebno je naći dobre menadžere ma kojim poslom da se bavite, jer niste u stanju sami da realno procijenite situaciju u kojoj se nalazite. Mars, planet ambicije, koji je najjači u vašem znaku, nalazi se u veoma moćnoj poziciji u Škorpionom, što je za vas prilika koja se ne propušta. Također, većini predstavnika ovog znaka pružit će se velika mogućnost u vezi sa zaradom, a za prosinačke Jarčeve došao je trenutak koji bi trebalo svakako da iskoristite. Ne oklijevajte nego energiju usmjerite isključivo na one poslove koji su isplativi. Sa Jupiterom u Blizancima vaša popularnost može biti mnogo veća u sredini u kojoj radite, ali ovo nije vrijeme za slavu nego za zaradu.

Ljubav
Na ljubavnom planu ulazak Marsa u Škorpiona može donjeti vezu, upravo sa predstavnikom ovog znaka, Ovna ili nekog drugog Jarca. Ukoliko ste u vezi sa veoma ambicioznim partnerom, trudit ćete se da date od sebe maksimum, a ukoliko ste slobodni, predstoji vam mogućnost susreta sa osobom koja nosi neku vrstu uniforme. Vjerojatno ćete obnoviti neku staru vezu ili prijateljstvo, a osoba sa kojom ste nekada bili u vezi vjerojatno će vam dati povod da pomislite kako je moguće da nastavite vezu. U vriijeme punog Mjeseca prosinačkiJarčevi mogu očekivati ponudu za izlazak od osobe koja se bavi umjetnošću ili se radi o liječniku. Ukoliko ste i sami umjetnik ili ste preko posla vezani za banke, medicinske ustanove, farmaciju ili medije, u okviru posla predstoji vam veoma interesantan susret koji se može vrlo brzo pretvori u strastvenu ljubav. Imate veliku potrebu za sadržajnom vezom sa nekim tko će vam po mnogo čemu imponirati, a u vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti 8.rujna možete očekivati susret na nekom službenom putovanju. Dame Jarčevi su u većoj prednosti nego muškarci Jarčevi kada su velike ljubavi u pitanju, jer naglašeno astrološko polje romantike i duhovnosti njima prije donosi mogućnost skladne veze.

Zdravlje

Više se šetajte.

VODENJAK
Posao

Rođeni u trećoj dekadi znaka u najboljoj su poziciji, pa će krenuti u velike projekte. Odlična pozicija Saturna, planete ambicije, suvladara vašeg znaka, čini vas sposobnim da radite nešto što ste započeli prije sedam ili 14-15 godina, ali nikada niste dovršili. Sada imate na koga da se oslonite, a imate i dovoljno energije jer Mars, planeta strasti i energičnosti, u Škorpionu čini vas spremnim da se adaptirate čak i na veoma zahtjevne i teške uslove rada. Dobit ćete mogućnost da se uključite u veliki projekat koji podrazumijeva sposobnost za timski rad. Vjerujete u sebe i veoma ste autoritativni i u vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti 8. rujnai mladog Mjeseca 15. rujna možete započeti nove poslove koji će vam na duži rok biti ne samo isplativi nego će vam donjeti i veliki napredak. Što se novca tiče, prepustite drugima da ih riješavaju, a ukoliko se bavite privatnim biznisom, nađite dobre stručnjake, naročito bankare koji vam mofu dati koristan savjet. Potrebno je da se maksimalno posvetite karijeri, jer vaša konkurencija ne miruje i smišlja plan kako da vas udari. To se odnosi čak i na veoma mlade predstavnike vašeg znaka koji se upuštaju u privatni biznis i u one zrele, naročito na umjetnike, sportaše i javne radnike.

Ljubav
Većina predstavnika vašeg znaka je pred dilemom kako dalje da organizira  život. Trudite se da, pogotovo ukoliko ste mladi, stanete na svoje noge i da se osamostalite. Ukoliko ste u zreloj dobi, imate potrebu za preseljenjem, započinjanjem neke nove veze i postoji mogućnost ulaska u brak, ali odluke nemojte da donosite pod pritiskom članova obitelji, partnera ili iz hira. Tranzit Marsa preko znaka Škorpiona ne odgovara onima koji žele skladnu i sretnu ljubavnu vezu. Damama Voddenjak može donjeti poznanstvo sa autoritativnim muškarcem ili sa osobom koja će pokušati da ih fascinira, oduševi i da im imponira. Ukoliko ste muškarac Vodenjak, karijera vam je na prvom mjestu i vjerojatno ste skloni paralelnim vezama, baš kao i mlade dame Vodenjak. Ljubavni život će biti sve samo neskladan, mada ulaskom Venere u znak Lava 6. rujna situacija bi mogla da se djelimično stabililizira i da odlučite da li ćete biti sa Vagom, Lavom ili Bikom. Osoba u znaku Jarca ili Riba koju poznajete preko posla može vas jako zaintrigirati, ali je pitanje da li biste sa njom bili sretni na duži rok. Ma kog spola da ste, najviše bi vam odgovaralo društvo nekog tko je prisutan u javnosti, bilo da se radi o sportašu ili umjetniku. Netko tko živi u inozemstvu mogao bi poslije 7. rujna da s vama kontaktira i pokuša da obnovi vezu sa vama.

Zdravlje
Pazite se u saobraćaju.

RIBE
Posao
Od kako je Neptun definitivno ušao u vaš znak ove godine i više se neće vraćati u Vodenjaka, na svom ste terenu. Mnoge oči su uprte u vas, a vi pokušavate da izvučete maksimum iz situacije u kojoj se nalazite, što vam polazi za rukom. Ribe semogu  odlučiti za poslovnu vezu u domeni umjetnosti ili nekog kreativnog posla, eventualno u okviru naučno-istraživačkog rada, medija ili medicine, a najveću podršku pružt će im Jarac, Škorpion ili Ovan. Tokom ovog perioda financijska situacija postat će mnogo bolja, ali vi nećete imati mnogo vremena da uživate u plodovima svog rada. Tranzit Marsa nagovještava velike obaveze i veliko iscrpljivanje, naročito u intelektualnim poslovima. Takođe, Ribe koje se bave sportom mogu postići dobre rezultate. U vrijeme punog Mjeseca, što se događa jednom godišnje u vašem znaku, ove godine 31. kolovoza bit ćete u prilici da ostvarite neke od svojih planova. Trudite se da mnogima izađete u susret, ali vaši kriteriji su veoma visoki i pažljivo birate suradnike. U ovom periodu bolje ćete surađivati sa muškarcima nego sa ženama, ma kog spola da ste, a najbolje sa Ovnovima, Jarčevima i Škorpionima. Vodenjak vam daje podstrek za neke nove poslove i ima u vas veliko povijerenje. U vrieme mladog Mjeseca 15. rujna budite posebno oprezni kod bilo kakve vrste plaćanja da ne biste biti na nekoj vrsti štete i nemojte po svaku cijenu sklapati ugovore, posebno ne sa Vagom ili Lavom.

Ljubav
Nalazite se u povoljnom periodu kada je u pitanju započinjanje nove veze ili ulazak u brak, odlazak u inozemstvo ili preseljenje. Većina Riba je zaljubljena, ali neodlučna, i ukoliko spadate u tu grupu predstavnika ovog znaka, a dopada vam se Škorpion, Bik ili Jarac, morat ćete donjeti odluku šta želite od svog života. Najsretnije će biti one Ribe koje su u stabilnom braku sa partnerom koji podržava njihovu karijeru i koji nije zahtjevan. Ukoliko ste u drugoj značajnoj vezi ili braku, moguć je razgovor o povećanju obitelji. U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti 8. rujna ili u vrijeme mladog Mjeseca 15. rujna rođeni u drugoj dekadi znaka mogu se zaljubiti u jednu Djevicu ili Blizance. Lav je spreman da vam učini mnogo toga po volji, a vi nikako ne bi trebali da izbjegavate  susret sa nekim tko vam je odavno neka vrsta tihe patnje, jer niste do kraja raščistili odnose. Pun Mjesec 31.kolovoza je vrijeme kada ćete biti izrazito uzbuđeni i skloni jakim emocijama, pogotovo  oni koji su negde na ljetovanju biti će zaljubljivi i skloni da uđu u tajnu vezu ili flert sa osobom koja nije slobodna. Rođeni početkom šezdesetih i devedesetih nesmotreno mogu da uđu u vezu s nekim tko je prisutan u javnosti it ko neće imati dovoljno vremena da im posveti potrebnu pažnju.

Zdravlje

Dobro se osjećate.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)