HOROSKOP ZA RAKOVE

RAK-22.06.-23.07.

Vladajući plenet u ovom znaku je Mjesec,element je voda,boja je srebrnosiva,a dragi kamen je biser,oniks.

Ispod svoje tvrde ljušture skriva hipersenzitivnu osobnost. Ovaj iznimno osjećajan znak reagirat će i na najmanju sitnicu, stoga neka vas ne iznenađuju česte promjene raspoloženja bez vidljivog razloga. Tu njegovu osobinu mogli biste protumačiti kao mušičavost ili hirovitost. Dobri su prijatelji, darežljivi su i odani. S njim uvijek znate na čemu ste jer oni ne skrivaju svoje emocije. Partneru su uvijek vjerni i sposobni su održati dugotrajne veze. Od vas će rak očekivati veliku privrženost, pažnju, potpuno razumijevanje, te usredotočenost na kućnu atmosferu i obitelj. Nikada mu nemojte lagati. Iritiraju ga i napadne cure. Ipak od vas očekuje ulogu osvajača. Za osvajanje rakova najčešće je dovoljan samo blagi zavodljiv osmjeh. Morate biti potpuno usredotočeni na njega, može ga ohladiti samo jedan koketni pogled ili primjedba upućena drugom. Budite uvijek uz njega, dajte mu do znanja da se slažete s njim u njegovim razmišljanjima, pokažite razumijevanje. Razgovarajte o obitelji, vašim željama. Pokažite poštovanje prema njegovoj majci jer on je naprosto obožava.
Svaku vezu rak doživljava ozbiljno, za njega nema prolaznih avantura. Vama može izgledati posesivnim i previše emotivnim. Pažljivo prekidajte s njim.

Mek karakter kojem je najvažniji njegov dom. Posjeduje istančan osjećaj za intimu. Sklon je popustljivosti, a naročito ako je to zato da bi nečije patnje bile ublažene, no u isto vrijeme ispod svoje finoće zna kriti i te kakve ambicije, te na svoj nježan način biti uporan, pa čak – ako je to potrebno – i tvrdoglav. Dar za umjetničke stvari i uopće za finije pojave najradije ispoljava u uređenju vlastitog gnijezda, koje doživljava i kao nužno potrebno sklonište od nedaća svakodnevnog života. To je za njega raj i tu se najviše osjeća svoj, dakako sa svojom obitelji. Osjetljiv i suosjećajan, katkad upada u faze lutanja, kroz koje može ispoljiti i sklonost boemštini, piću, no sve kroz neku vrstu patnje.
Najsretniji je kad se povuče u vlastiti dom i otuda duboko proživljava život. Duševnost i dubina su odlike ovih ljudi, koje se prepoznaju u njihovim često sanjalačkim očima. Ranjivi i emotivni kao da trepere – sazdani od finog i mekog materijala. Ponekad se to ispoljava i kao slabost tijela i karaktera – lako potpadaju pod utjecaj drugih ili okoline – kao što su skloni i promjenama raspoloženja i postupaka na blag, fin način. Zbog svoje dubine znaju proniknuti i u dubinu drugih – pronicljivost im je česta karakteristika. Tako imaju osjećaj za druge ljude i uopće mase, zbog čega znaju biti popularni i omiljeni od drugih. Ovaj karakter krasi i fantastično dobro pamćenje, energija, kao i sklonost da živi u svijetu prošlosti. O tome dovoljno govori i slika životinje raka koji hoda natraške, a voli se povući u svoju lušturu pred opasnošću.

Kod ovih ljudi sposobnost ljubavi je izrazito velika. Sa povoljnom energijom Mjeseca, oni se mogu približiti onoj svetoj , bezuvjetnoj ljubavi.

Omiljeni na poslu zbog svoje urođene brižnosti za druge. Obično rade u velikim ustanovama sa mnogo ljudi, interesira ih povijest, geografija, antikviteti. Skloni su čestim promjenama posla.

POZNATE OSOBE ROĐENE U ZNAKU RAKA-

Nikola Tesla  (10. 07. 1856)
Diana, Princess of Wales  (01.07. 1961)
Frida Kahlo  (06. j07.1907)
Ingmar Bergman  (14. 07.1918)
George Michael  (25. 06. 1963)
Nelson Mandela  (18. 07. 1918)
Pablo Neruda  (12. 07. 1904)

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)