NEVJEROJATNO na što su neke žene spremne – Horoskop za prevarene žene

horoscope guru

Žena

Lavice ne pokazuju i poriču prevaru, Bikice će pokušati spasiti svoju vezu, dok Vodolije će vam doslovno zabiti nogu u dupe

OVAN

Ovnovi teško ponose prevaru. Kad otkriju da su prevareni, počinju sa galamom, svađom, vrište da ih čuje cijela ulica, ali ova burna reakcija kratkog je daha. Velika je vjerojatnost da će se pomiriti sa partnerom, ali će čekati priliku da mu se osveti na isti način. Ako ipak dođe do prekida, pripadnice ovoga znaka brzo će naći utjehu za početak u dobrom flertu.

BIK

Vrlo racionalne pripadnice ovoga znaka, pokušat će na sve načine da spasi vezu zato što mrzi promjene. Od ove žene možete očekivati da će  krivicu prebaciti na sebe i analizirati sebe samo da bi opravdala partnera. Ako ipak dođe do prekida njoj će trebati jako puno vremena da se oporavi. Strah od gubitka povjerenja i samopouzdanje bit će teško joj povratiti, ali sa vremenom će postati svjesna da je zapravo sa ovim prekidom dobila nešto što je izgubila.

BLIZANCI

Ako je žena u znaku Blizanaca prevarena, odmah će zvati prijatelje, rodbinu i sve koje zna, da bi dobila podršku što da radi. Nakon saznanja o prevari sa partnerom se ne može suočiti danima, bježi iz kuće, sve iz straha što će se desiti. Utjehu nalazi u piću i dugim razgovorima sa prijateljima, dok ne skupi snage da se suoči sa partnerom. Spreman je praštati jer se uvijek sjeća lijepih zajedničkih trenutaka. Ako se ipak desi prekid, ova žena će uletjeti odmah u novu vezu.

RAK

Žene ovoga znaka jako teško podnose nevjeru. One su emocionalne, tako same za sebe kažu, i prevara ih pogađa. Spremne su na osvete razne vrste ne bi li povrijedile partnera. One zapravo ne žele prekid jer se boje samoće. Toliko okrivljuju partnera dok on sam ne izgubi samopouzdanje. Zašto? Zato što su one nevjerne više od partnera,ali to dobro kriju. Ako i dođe do prekida, čuvajte se ove žene, spremna je na najpodlije načine da vam uništi život.

LAV

Lavice koje su prevarene ne pokazuju koliko ih je to pogodilo. Rade veliku pogrešku jer ovako uništavaju sebe samu. Makar im srce bilo slomljeno, neće dopustiti ni partneru ni drugima da primjete koliko je to bolno. Spremne su i na poricanje same činjenice da su prevarene. Ako slučajno odnos se prekine, o partneru će jako ružno pričati. Toliko će ga ocrniti ne bi li prijatelji promijenili mišljenje o njemu. Ove žene svoje rane same liječe, daleko od pogleda, i brzo su na nogama, ali pune opreza.

DJEVICA

Žene Djevice koje su prevarene prvo će prolaziti kroz veliki šok. Sama pomisao na to njima se gadi. Međutim kad prođe neki period, one će sve činiti da spase vezu. Tražit će duge razgovore, detaljno se baciti u analizu svojih postupaka, ne bi li shvatile da li su same krive zanemarivanjem partnera. Međutim ako ostave partnera, prvo što će uraditi je baciti se na čišćenje stana, mijenjanje frizure, i kupovinu. Danima će kupovati. Neće dozvoliti da drugi vide koliko pati, ali u sebi će prolaziti veliku tugu.

VAGA

Vage su žene kojima će prevara najteže pasti. Zbog svoje romantike, one u prevari se osjećaju kao pola sebe. Izgube i sebe ovim sazananjem. Za nju je to veliki udarac, tone psihički, a i emotivno. Taj koji ju je prevario za nju prestaje postojati. Tu počinje njezina osveta da ga zgazi na sve načine. Toliko bude bijesna da zbog jednog muškarca tada napada i druge, svi su krivi. Danima će plakati uz zvukove omiljenih pjesama, ljubavnih knjiga, ali ipak će sačuvati i sliku tog gada koji joj je slomio srce.

ŠKORPION

Ova žena je toliko ponosna da ne može niti zamisliti da bi nju partner prevario. Zato prevara za ovu ženu je potpuni slom. Toliko je pogodi da izvuče iz nje ono najgore što postoji. U većini slučajeva ove žene psihički se razbole. U stanju je da polomi sve što je tog trenutka njoj u blizini i smišlja osvetu. Ako ova žena ne ubije vas odmah, znajte da ipak zauvijek odlazi ona ne prašta. Dugo će joj trebati vremena da krene u novi početak, ali nakon prevare, svakog muškarca će dobro analizirati dok mu ne dopusti da joj se približi.

STRIJELAC

Žena ovoga znaka neće niti povjerovati da je prevarena, mislit će da je to neka dobra šala. Kada i dobije dokaze da je partner sa nekom drugom se zbližio, ona i dalje to neće shvatiti. Ali kada joj dopre do mozga ta činjenica, ona ne odgovara za svoje postupke. Svoj bijes iskalit će na vama,ali ako ćete joj priznati prevaru, spremna je oprostiti. Međutim, ako dođe do prekida, smatrat će da je tako bolje za nju da ima nove mogućnosti za sebe i da niste vrijedni niti jedne njezine suze. Brzo će se oporaviti i vratiti osmjeh na lice.

JARAC

Jarice će dostojanstveno kao njima i priliči primiti vijest o prevari, ali duboko u sebi jako će patiti. Ona je spremna pretrpjeti mnoge svađe i krize, ali također i prijeći preko prevare. Oprostit će samo onda kada vjeruje da je sa muškarcem koji je vrijedan toga. Ako shvati da niste vrijedni više njezine pažnje, ona će okrenuti leđa zauvijek. Neće sebi dopustiti da plače, da mrzi, okrenut će se poslu i karijeri. Nakon nekog vremena potražit će novog muškarca, ali će joj trebati puno vremena dok ga ne prestane uspoređivati sa bivšim.

VODENJAK

Zbog svoje sklonosti nepredvidljivim reakcijama, teško je reći kako će žena Vodenjak reagirati na prevaru. Ako je i sama imala sumnje i odnos nije bio dobar, ovo je prilika da tu vezu i završi. Jednostavno će vam reći da se maknete od nje, hladno, kao da nikad nije imala za vas emocije. Svi vaši pokušaji da do toga ne dođe, samo će još više potaknuti ovu ženu da vas malne od sebe i to što dalje.  Doslovno ćete dobiti nogom u dupe.

RIBE

Ove romantčne Ribe sanjaju o vječnoj ljubavi i sreći tako da prevara je nešto o čemu one niti ne misle. Ako se ipak desi, dugo će pobijati to stanje. Neće željeti pričati o tome, ponašat će se kao da se ništa nije desilo. Kada shvate da ipak je istina, spremne su plakati danima u samoći. Isplakat će dušu i potoke suza. Svoju bol će same proći. Ako ipak dođe do prekida, prvo što će napraviti, spremit će se za put, otputovati sa prijateljicom da se dopro zabavi. Naravno u nadi da će brzo naći drugog muškarca.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)