Horoskop za novembar

horoscope guru

horoskop

Ovan
Zahvaljujući vlastitim uticajima i tranzitnim planetima,  i ovaj mjesec počinjete sa oštrinom i entuziastičnom žestinom. Potpora planeta vam daje poseban polet i usmjerenost na ciljeve. Ljubavna situacija nešto lošija ali to vas neće omesti da posustanete i novembar preživite u dobrom raspoloženju.

Bik
Puno smetnji, izazova, prepreka i loših vijesti. Ovo nije vaš momenat. Mirujte i strpčjivo sačekajte da dođu bolja vremena. Puno troškova, zastoja i loših prilika na ljubavnom području će vam smanjivati dozu dobrog raspoloženja. Zahvaljujući istrajnosti i snazi koju posjedujete, novembar preživljavate bez većih potresnih događaja.

Blizanci
Lakše dišete i imate snage za sve. Nakon nekoliko mjeseci umanjene blizanačke energije,  vraćate se sebi, svojoj lakoći  komuniciranja, djelovanja i postojanja. Puno prilika za druženje će vam pomoći. Da stvorite teren  za nesmetano djelovanje kako u poslu tako i u ljubavi.

Rak
Dobre prilike i puno sreće ja kraj vas. Druga polovina mjeseca ne donosi dobre prilike za ljubav,ali uprkos tome će opća situacija biti zadovoljavajuća. Iskoristite dobru potporu velikih planetarnih moćnika i realizirajte  porodične ciljeve. Odlično vrijeme za osnivanje vlastitog doma ili prilika za njegovo učvršćivanje.

Lav
Mjesec počinjete punim jedrima naprijed uz puni snage i općeg zadovoljstva krećete u nove pobjede. Vašu snagu rijetko ko da može zaustaviti, tako će biti i ovaj put. Dobre ljubavne situacije i nagovještaji. Finansijska i zdravstvena situacije zadovoljiva. Neće vam biti loše.

Djevica
Praznije razdoblje i manje obaveza. To će vam naravno odgovarati. Zdravlje na molo boljem nivou, entuziazam jednako ali ipak prve naznake jeseni vam neće ulivati jaku volju za djelovanje.

Vaga
Iako je vaše aktivno razdoblje nećete biti obdareni događajima. Nalazite smiraj, smirujete strasti, bavite se sami sobom i mirnoćom svog postojanja. Sve važno je iza vas, možda je vrijeme da utonete u zimski san?

Škorpion
Puno će vam se događati. Puno stvari, sakrivenih  informacija i nekih tajni ćete baš vi da pronađete. Odlično vrijeme za dizanje kredita, zaduživanje ili poslovanje uz pomoć stranih ulagača. Razdoblje je potpuno  za Škorpijona poput vas, zato ga iskoristite najboljim  snagama.

Strijelac
Dani u trajanju od 9. do 11. novembra su za vas ključni. Postavite temelje svog djelovanja i pokažite svoje učešće u značajnijim  događajima. Ne osamljujte se, krenite u susret novim ljudima i situacijama, koje bi vam mogle u bližij budućnosti, jako koristiti.

Jarac
Ozbiljnije ćete postupati u danima oko 9. novembra. Ništa vam neće moči izmamiti osmjeh ili milost u srce. Mjesec generalno dobar za sve vrste poslova i djelovanja. Ljubav neće stagnirati, punim jedrima naprijed.

Vodenjak
Razdoblje od 12. do 14.novembra donosi sa sobom toliko željena iznenađenja. Potrudite se da  opravdate povjerenje okoline te da svoju originalnost prezentirate na  najzanimljiviji način. Moguća ljubav na poslovnim putovanjima koju ćete dugo tajiti.

Ribe
Oko 15. novembra vas vrebaju sentimantalne prilike. Ljubav će vas okupirati. Oduprite se sanjarenju na kojega ste navikli i krenite put konkretnih ljubavnih događaja. Cijeli mjesec je generalno ugodan za vas i vaše aktivnosti.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)