Horoskop za mjesec lipanj

horoscope guru

LIPANJ

OVAN

Posao
Ovaj ćete mjesec raditi punim kapacitetom, kako bi bili što mirniji nekoliko slijedećih tjedana, pa čak i mjeseci. Davat ćete maksimum sebe i dovodit se do iscrpljenosti. Mnogi će pokušati ispraviti pogrešku koju su napravili prije nekoliko mjeseci. Ambiciozno ćete putovati prema boljoj budućnosti. Osjećat će te se bolje, kad izađete iz nametnute izolacije, koju ste sami sebi priredili.

Ljubav
Znajte kako ništa nije beznačajno i kako sve na kraju krajeva ima svoje razloge. Životna snaga na velika vrata ulazi u vaš život, a s njom i sva potrebna ljubav od partnera ili od osobe od koje je trebate. Pripremite se za polovinu mjeseca u kojem će biti najviše povoljnih prilika, koje će vas usrećiti.

Zdravlje
Uslijedit će vam nekakvo životno razočaranje s kojim ćete se teško nositi i koje će vam zadavati glavobolje. Izbjegavajte jako sunce od čega vam prijete alergije.

BIK

Posao
Imat će te dovoljno svojih obveza i opet će te na sebe preuzimati tuđe. Spoznajte koliko imate energije za nastaviti dalje ovim tempom. Poznati ste kao radoholičari, ali u tome zaiste pretjerujete. Puknut ćete ukoliko ne zastanete! Prekovremena satnica donosi više novca, ali manje osobnog zadovoljstva. Razmislite što vam zvijezde poručuju, jer ćete to morat otkriti.

Ljubav
Većina će vas disati na škrge i čekat će povoljnije vrijeme. U ljubavi nećete biti zadovoljni. To je sve zbog ritma života za kojeg ste potrošili sve baterije. Zbog vas će patiti voljena osoba i ljubavna zajednica koja vam je nekad bila blagoslov. Dajte bar mrvicu sebe, bez ikakve žrtve i krenut će sve na bolje.

Zdravlje
Često ćete osjećati probleme s disanjem. Kod mnogih će do takvih problema dolazit zbog stresnog načina života ili alergija. Više poradite na tjelovježbi.

BLIZANCI

Posao
Radit će te ono što morate, a funkcionirat će te poput metalnih robota. Zanimat će vas samo red, rad, dobra isprogramiranost i dobar timski rad. Sve ostalo na poslu za vas će biti nebitno. Nećete se uspjet uskladiti sami sa sobom, a kamoli sa okolinom i radnim kolegama. Sve je oko vas u nekakvom zastoju. Naime, ipak će vas nešto ili netko potaknuti na ispravno djelovanje.

Ljubav
Bezvoljnost i slaba pokretljivot u ljubavi, vladat će u prvoj polovici mjeseca.  Morat ćete si pomoći na najbolji mogući način, jer si ne smijete dozvoliti da se ovaka situacija nastavi i u drugoj polovici mjeseca. U mnogočemu ćete se razilaziti od partnera, pa na svaku idilu možete zaboraviti, ako niste u krivolovu.

Zdravlje
Pojedinci će psihičke blokade osjećati cijelog mjeseca.Za vikende si priuštite što više slobodnog vremena i napunite se pozitivnom i zdravom energijom.

RAK

Posao
Bit će vam potrebne strategije s kojima biste razvili bolju poslovnu situaciju. Započet ćete sa izlascima iz financijskih kriza, ukoliko vam to dozvoli zdravlje ili vaša osebujna psiha. Uz pravilan rad, red i disciplinu, slijedi i napredak. Hirovitost će zauzeti svoje mjestu u vašem životu, što se neće pokazati najpametnijom odlukom. Više cijenite svoje kolege. Malo ćete se razilaziti s nadređenima.

Ljubav
Shvatit ćete kako vjernost kod pojedinih osoba uopće nema značajnu ulogu. Pojedinci su najpriči samima sebi. Vaše će želje partner i dalje ispunjavat, a to vam je i jedina potreba koju imate od njega. Robovlasništvo je odavno ostavljeno u prošlosti, samo ga vi još držiti u kući i ne dozvoljavate da se igdje pokrene.

Zdravlje
Najviše ćete brige posvećivati svome zdravlju. Ne smijete zanemarivati ni tuđe. Posjetite zubara na vrijeme, prije nego vas zub počne silovito boliti.

LAV

Posao
Sve karte u svojim rukama, bacit će te na jedan poslovni potez. Pojedincima će to biti kao udica spasa, koju neće smjeti propustiti i sve će biti itekako isplativo. Zvjezde će vam biti naklonjene da popravite svoj poslovni život. Sad ćete zatvoriti jedan teški životni promašaj koji je na vama ostavio velike posljedice. O sebi ćete imati visoko mišljenje. Iznenadit ćete osobe koje vas dobro poznaju i koje vas dosad nisu razumjele.

Ljubav
U vaš će život ući nove osobe, koje će osvježiti vašu svakodnevnicu. Oni koji teže prema ljubavnoj sreći, na tome će morat poraditi, jer je prijeko potrebno da promjenite svoje krute, točnije, prekrute stavove. Znajte kako i drugi imaju pravo na sreću, jer je svima dosta gorčine. Usrećite voljenu osobu koja je to zaslužila.

Zdravlje
Konačno se odlučite za manje kontrolice koje uporno izbjegavate i zaobilazite. Vid vam je svakim danom lošiji. Struk vam gubi željeni oblik.

DJEVICA

Posao
Naglo će u vama porasti zanimanje za vašim obrazovanjem, kojeg ćete željet proširiti. Primit ćete se učenja. Mnogi će upisati nekakav dodatni tečaj. Napravit ćete sve što je za dobrobit vaše budućnosti. Točnije, bolje financijske budućnosti. Oni koji se nalaze u nezadovoljnoj poslovnosti, započet će potragu za boljim i unosnijim poslom. Zaposlenici neće izbjeć svađu s nadređenima.

Ljubav
S jednim ćete vodenim znakom rješavati ljubavna pitanja, kao i zajedničku problematiku. Pred vama dvoma je obilje emocija s kojima se nećete znat nositi. Gladni ste i žedni ljubavi. Raspoloženje će vam se popravljati, a sa raspoloženjem i vaša strastvenost. Velike su i problematične krize iza vas.

Zdravlje
Iza vas je nepovoljno zdravstveno razdoblje, pa se u ovom mjesecu što više odmarajte i vratite izgubljenu energiju. Izbjegavajte rasprave koje bi vas mogle potresti.

VAGA

Posao
Sve važne zadatke, uredno će te obavljati, pogotovo do polovine mjeseca. Nitko se neće moć požalit na vas, a ponajprije vaši nadređeni. Pojedincima će se pružit prilika za napredovanje na trenutnom poslu, ali još neko vrijeme neće sjest na zasluženo mjesto, zbog neočekivanih poteškoća. Nećete biti nestrpljivi, pa će sve proteći u najboljem redu.

Ljubav
S partnerom ćete se skladno nadopunjavati i tako se dovesti u red. Stabilni ste i uravnoteženi prema sebi, pa ujedno s tim kreće i kvalitetnija ljubavna veza. Iza vas je vrijeme kad niste znali što biste i gdje biste. Sad kad imate jasan cilj, njega se pokušajte i držati i nedozvolite da vas tko pomakne sa pravca kojim kročite.

Zdravlje
Netko vama blizak trebat će liječničku njegu, ali i vašu. Pomoći ćete koliko god možete. Vama prijeti pad imuniteta, pa se osigurajte s voćem i povrćem.

ŠKORPION

Posao
Bit ćete u kreativnoj fazi poslovnog razvoja. Svojom brzinom i znatiželjnosti, riješit će te mnoga tekuća pitanja. Originalna djela rađat će se na vašem dlanu. Oni koji su malo zabucali sa svojim životom i u njemu se malo izgubili, konačno će sjest na svoje. Vrijeme je ipak bilo na vašoj strani, iako ste cijelo vrijeme mislili suprotno.  U ovom mjesecu iskoristite priliku za napredovanja.

Ljubav
Kako slobodni, tako će i zauzeti, upoznat svoju srodnu dušu. U svakom slučaju svi ćete biti emocionalno zadovoljni. Oni koji su u preljubu, neka sa na vrijeme pomire sa realnošću. Velike i prave ljubavi, uvijek budu najistinitije i najbolnije. Ako varate osobu koja vas neizmjerno voli, mogli biste to skupo platiti.

Zdravlje
Srećom, neće vas mučiti nikakvi zdrastveni problemi, osim moguće male prehlade. Krajem mjeseca uslijedit će i nezaobilazna glavobolja. Više uzimajte vitamine.

STRIJELAC

Posao
Poslovno ćete se angažirat na više mjesta. Nažalost, to nigdje neće biti potpuno i aktivno. Mnogi neće imat strpljenja završit započeto u prošlom mjesecu, pa ćete si na vrat natovarit mnoge dodatne obveze. Nadređeni neće poštivati vašu politiku rada. Zamjeriti ćete se na poslu sa svima koji vam ne budu po volji. Poslovni projekt kojeg ste planirali, nikako ne započinjite početkom mjeseca.

Ljubav
Ljubavna će se situacija oko vas popravljati munjevitom brzinom. Nećete se okrenuti, a vi ćete zavoljeti. Bit ćete velikodušni prema voljenoj osobi. Ne pretjerujte sa davanjem jer ćete u njemu ili njoj probudit nekakve sumnje. Pokušajte živjeti za svaki lijep trenutak, koji će obogatiti vašu svakodnevnicu.

Zdravlje
Male stvari život znače, pa si obogatite svakodnevnicu i tako si poboljšati zdravlje. Oni koji osjete višak energije, neka je iskoriste na pozitivan način.

JARAC

Posao
Netko će vas od suradnika optužiti kako sumnjate u sve i na sve oko sebe. U jednu ruku, ta je ista osoba donekle u pravu. Dobit ćete savjet da se malo opustite i da ne preuveličavate pojedine događaje, koji se dogode početkom mjeseca. Netko će se od suradnika povjeriti vama, a vi nećete moć držat jezik za zubima.

Ljubav
Potrebno je da izgradite povjerenje, jer će ga drugi uskoro izgubiti kod vas. Voljenoj osobi nećete bit u prvom planu, ali će zato neka druga osoba primjetiti vašu fatalnost. Naime, nećete se opirati, samo ćete se prepustit i uživati, dokle god bude trajalo. U ljubavi ništa i nitko za vas nema rok trajanja, niti znate drugačije.

Zdravlje
Mnogo je znakova koje vam poručuje vaš odani organizam, ali vi ih zanemarujete. Vrijeme je da poslušate što vam govore i da njihovo značenje prenesete doktoru.

VODENJAK

Posao
Vodit ćete različite mogućnosti između sna i jave. Pružit će vam se odlične poslovne prilike, koje nitko neće primjetiti, a vi ćete ih ugrabiti na vrijeme. Pojedincima će se otvorit i mogućnost za napredovanje na poslu ili pak promjena radnog mjesta na bolje. Vratit ćete dio dugova koji vas je opterećivao, prije nego uđete u novi projekt u koji isto trebate uložiti.

Ljubav
Ljubav će vam biti na posljednjem mjestu zbog prezaposlenosti, a kad ona stupi na snagu, žarit ćete i paliti. Obožavate strastvenost koje će u ovom mjesecu bit u izobilju. Nemojte sebi stvarati probleme sa svojom neumjerenosti, koja često stupi na snagu, kako se ne bi zamjerili kodpartnera.

Zdravlje
Smanjite s alkoholom ili s nekim drugim porokom, pogotovo ako je po srijedi nikotinska ovisnost. Pretjerali ste u posljednje vrijeme, pa je vrijeme da s tim prestanete.

RIBE

Posao
Sami ćete sebe dovesti do problema zbog nekih velikih prohtjeva koje očekujete od drugih. Uopće ne vidite stvari onakvima kakve one doista jesu. Smanjite sa vječnim sumnjama, koje ćete budit i kod drugih, a najviše kod svoga partnera. Te ćete sumnje osjetiti i u radnoj sredini. Od polovice mjeseca počet ćete osjećati umor i iscrpljenost poslom. Razmislite o godišnjem odmoru.

Ljubav
U vama će se probudit emocionalni osjećaji prema prijatelju, susjedu ili pak radnom kolegi. Razmislite koliko ste spremni daleko ići, jer vaš život nema potrebnu energiju za izdržat sve kroz što bi prolazili. Osoba ste statična, to najbolje znate, pa ne idite preko potrebnih granica, jer ćete zaglibiti.

Zdravlje
Nećete se moć dugo zadržat na jednom mjestu, a savjetuje vam se mirovanje. Doći će bolja vremena za vas, samo se dotad strpite i urazumite.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)