HOROSKOP ZA LIPANJ

OVAN

Posao: U prvoj polovici mjeseca mogući su sukobi s pretpostavljenima, zato u ovom razdoblju nemojte tražiti povišicu. Napetost raste do druge polovice lipnja, kada je moguće da riješite bitnu papirologiju vezanu za posao ili neki put. Ovnovi koji očekuju rješenje za stalni radni odnos mogu se tome nadati krajem mjeseca.

Ljubav: Slobodni Ovnovi će imati mnogo novih ljubavnih prilika. Ako ste usamljeni ovaj mjesec iskoristite za putovanja jer je izvjesno da ćete baš na jednom takvom putovanju upoznati vrlo zanimljivu osobu. Zauzeti Ovnovi u ovom periodu bi trebali povesti računa, naročito ako kontaktiraju s nekom bivšom ljubavlju, zato što ta komunikacija može destabilizirati sadašnju vezu ili brak.

Zdravlje: Osim pojačane nervoze, do kraja lipnja možete imati probleme i s organima za probavu. Kratkotrajni problemi početkom mjeseca sa respiratornim sustavom.

BIK

Posao: Tijekom mjeseca ćete više vremena provesti u pokušajima dogovora za posao nego u konkretnoj realizaciji. Uzdržanost drugih suradnika može vas obeshrabriti. Muče vas financije i naredni period oslikaće preokupaciju ovom temom. Nije isključeno da uđete u minus na računu. Kratica bi vam sad dobrodošao.

Ljubav: Nezadovoljni ste emotivnim odnosima, vezama i trenutnom zajednicom, a netko iz prijateljskog okruženja vam se udvara. To vam svakako odgovara, ali ne reagirate. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, ovo je mjesec u kome ne trebate donositi krupne odluke za vezu, brak. Razgovarajte o postojećem problemu koji je aktualan od jeseni. Slobodnim Bikovima ovo može biti odlično vrijeme da završe s odnosima iz prošlosti, i okrenu novi list.

Zdravlje: Problemi s probavom, kronični problemi sa respiratornim traktom i alergijama.

BLIZANCI

Posao: U ovom razdoblju možete osjetiti prve trenutke napretka. Stres je i dalje prisutan, ali ćete mnogo lakše doći do željenog cilja. Sve oči su uprte u vas i vaš rad. Napredovanje je moguće, ali od sljedećeg mjeseca. Jupiter ulazi u vaš znak 11. lipnja u prvom momentu pravit će kvadrat s Neptunom iz Riba, zato se pričuvajte prijevara i lažnih obećanja vezanih za posao. Posebno ako ste privatnik, čuvajte se krađe i povedite računa o papirologiji.

Ljubav: Mnogi Blizanci će se odlučiti u ovom periodu za brak. Slobodni Blizanci mogu očekivati ​​poznanstvo s osobom s kojom su sudbinski povezani. Retrogradna Venera čini svoje, pa će mnogi od vas obnavljati neke stare veze. Mogući su slučajni susreti sa nekom velikom ljubavlju iz prošlosti. Primat ćete dosta poruka, značajnih razgovora i mnogo, mnogo riječi. Uživajte u ljubavi, ovo je razdoblje kada ćete je zaista imati sa svih strana. Sada je vaših pet minuta.

Zdravlje: Mogući su respiratorni problemi, kao i alergije.

RAK

Posao: Tijekom lipnja poslovne aktivnosti će biti vezane za osobu iz drugog grada i inozemstva. Troškovi rastu pa ćete se trebati dodatno angažirati kako bi zaradili ovog mjeseca i preko svojih očekivanja. Komunikacija s mlađim osobama može vam osigurati i bolje ideje o poslovnim ulaganjima ili o unaprjeđenju postojećih poslova. Ovo svakako nije povoljan trenutak za sklapanje novih ugovora. Držite se starog posla.

Ljubav: Emocionalni život u lipnju stagnira, pa ako vas netko i interesira, opet je to osoba koju poznajete ili netko iz susjedstva ili s posla. U svakom slučaju, mlađa osoba. Provjerite da li je “kandidat” zauzet.

Zdravlje: I dalje vas muče problemi sa želucem, respiratornim traktom i psihička napetost.

LAV

Posao: Od lipnja vam se polako kreće smirivati tenzija i napor koji ste imali u poslu. Financijska situacija je jos uvijek blago nestabilna, ali počinje se stabilizirati. Početkom mjeseca ćete imati još par troškova, ali poslije toga vam kreće period kada možete očekivati ​​veće prihode ili ako planirate kredit, ostavite to za sljedeći mjesec. Na poslu su moguće promjene, ali koje neće loše utjecati na vas.

Ljubav: Slobodni Lavovi će u lipnju imati mnogo novih poznanstava, početak veze preko prijatelja ili u većem društvu. Vjerojatno ćete se dvoumiti oko dvije ili više osoba u ovom periodu, vrlo vjerojatno da će jedna biti mlađa, a druga starija. Zauzeti Lavovi mogu imati manje probleme u komunkaciji s partnerom, posebno što će odjednom imati veću potrebu za slobodom i provodom. Povedite računa da zbog toga ne ugrozite postojeću vezu ili brak.

Zdravlje: Mogući su problemi s lumbalnim dijelom kičme. Blaga rastrzanost može vam donijeti nervozu. Nađite vremena za sebe da se odmorite.

DJEVICA

Posao: Mnogo obaveza tokom lipnja može donijeti osjećaj da se vrtite u krug, bez konkretnih rezultata, financija. Osjećate se nesigurno i čini vam se da svakog trenutka možete ostati bez posla. Imate već neko vrijeme potrebu mijenjati svakodnevne poslove ili poslodavca. Sada za to nije trenutak.

Ljubav: Možda vam se već neko vrijeme sviđa osoba s posla ali se vi držite po strani. Teret u postojećem partnerstvu je isključivo zasnovan na financijama i miješanje drugih u odnos. Ovaj mjesec može biti ispunjen planovima za godišnji odmor. Smanjite nervozu.

Zdravlje: Problemi s probavom.

VAGA

Posao: U proteklom razdoblju imali ste osjećaj da vam rade iza leđa, ali sada stvari polako izlaze na vidjelo i sređuju se. U poslu je moguća promjena na bolje i širenje posla. Mogući su kontakti sa strancima, vrlo vjerojatno je moguć i put u inozemstvo koji ne bi trebalo propustiti. Ako studirate, lipanjski rok će vam biti vrlo uspješan.

Ljubav: Vrlo dinamičan period za Vage. Moguće je da ćete ući u paralelnu vezu. Budite oprezni, osobito ako ste zauzeti, iskušenja ćete imati na svakom koraku. Slobodne Vage mogu očekivati ​​vrlo lijep period s dosta flerta i lijepih susreta. Iskoristite ovo razdoblje za putovanja, imat ćete odličan provod. Vage koje su imale prekid u prethodnih mjesec dana mogu očekivati ​​pomirenje.

Zdravlje: Nesanice su posljedica iscrpljnosti i stresa kako na emotivnom tako i poslovnom planu. Moguće su glavobolje i problemi na psihosomatskoj bazi.

ŠKORPION

Posao: Poslovne aktivnosti tijekom svibnja se nastavljaju iu lipnju. Kad je sve izgledalo kao čisti gubitak, situacija u lipnju mijenja na bolje uz podršku prijatelja ili poznanika. Obratite pozornost na nesuglasice s kolegama ili nadređenima, ne reagirajte impulzivno, Ionako nećete još dugo biti u trpnoj situaciji! Koncetriranje na financije je važno, ovo je mjesec u kojem možete očekivati ​​novac s dvije strane, bilo da je u pitanju redoviti posao, honorarni ili preko partnera.

Ljubav: Ukoliko ste slobobodni moguće je da će vam se dopasti netko s kim poslovno kontaktirate. Seksualnost je sada u prvom planu, kao i pružanje emocionalne podrške osobi koju poznajete duže vrijeme.

Zdravlje: Povremene glavobolje zbog nervoze i napetosti.

 

STRIJELAC

Posao: Razdoblje u kojem se mnogo očekuje od vas još uvijek traje. Mnogo radite, a nemate još uvijek financijsku stimulaciju koju očekujete. Imat ćete sukob početkom mjeseca sa suradnicima. Nemojte očekivati ​​da svi rade kao vi. Prva polovica mjeseca je dosta nestabilna, mogući su i neočekivani troškovi. Od druge polovine mjeseca su mogući neki zaostali financijski dobitci.

Ljubav: Strijelci će uživati ​​raznim ljubavnim zavrzlamama. Oni slobodni moguće je da će upoznati vrlo interesantnu, mlađu osobu preko posla s kojom mogu imati vrlo lijepu vezu, koja kasnije može prerasti u nešto ozbiljnije. Obnovit ćete komunikaciju i s nekim tko vam je ranije puno značio. Ovo je razdoblje kada mnogi Strijelčevi mogu očekivati ​​ulazak ili ponudu za brak.

Zdravlje: Problemi sa respiratornim sustavom su izvjesni, kao i moguće povrede. Povedite računa u prometu početkom mjeseca.

JARAC

Posao: Lipanj donosi više motivacije ali i realizaciju u privatnom poslovanju. Mogućnosti za poslovna putovanja treba iskoristiti jer ćete svakako od njih imati koristi, sada su dogovori o poslu, vezani za osobe iz drugih gradova ili čak strance. Financijska situacija se popravlja ali rastu i troškovi poslovanja.

Ljubav: Osoba koja vam okupira pozornost sada je stariji partner/partnerica. Ulazak u život zabavne i inteligentne osobe, na žalost može proći samo u vidu verbalne razmjene, slobodni Jarci bi poznanstvo moglo ostvariti i na kraćem putu.

Zdravlje: Prehlada i kostobolja.

VODENJAK

Posao: Neki od Vodenjaka imat će priliku da se vrate na stari posao, što in može donijeti napredak i uspjeh. Dosta ste rastrzani i napeti. Bilo bi dobro završiti sve što je ostalo nedovršeno iz prethodnog razdoblja. Financijski još uvijek nestabilno, ali se potrudite da ne posuđujete ​​novac i da ne dižete kredite. Imate osjećaj kao da vam netko radi o glavi i da nemate podršku od pretpostavljenih. Razmislite u narednom periodu o započinjanju svog privatnog posla. Ako studirate lipanj iskoristite za polaganje ispita imat ćete više sreće nego obično.

Ljubav: Slobodne Vodenjake očekuje čaroban ljubavni period. Moguće je novo poznanstvo s osobom koja dolazi s puta iz inozemstva. Nemojte da vas iznenadi pojavljivanje ne jedne nego čak tri osobe koje mogu biti zainteresirane za vas. Izlazite i druzite se, gdje god se pojavite izazivat ćete pozornost i interes suprotnog spola. Zauzeti Vodenjaci ovaj period trebaju iskoristiti za proširenje obitelji. Ako ste zauzeti čuvajte se avantura, tajnih veza… ako ne želite remetiti trenutnu vezu ili brak.

Zdravlje: Mogući su problemi sa želucem, mjehurom .. kao i glavobolje. Obratite pozornost na oscilacije u tlaku.

RIBE

Posao: Tijekom lipnja je prisutna potreba za komunikacijom i obnavljanjem poslovnih kontakata iz prethodnih godina. Ne donosite nikakave bitne odluke u ovom trenutku. Financije su u ozbiljnom zastoju a dugovi rastu. Šansa da se profitira kroz privatni posao ili kreativnu djelatnost u kući treba se iskoristiti.

Ljubav: Ovo nije baš najbolje razdoblje za emocionalno udruživanje, ukoliko ste sami, ali ako imate dužu vezu, lipanj će pomoći da se utvrdi sigurnost i dobijete naklonost i podršku voljene osobe. Već duže vrijeme osjećate nerazumijevanje od strane partnera, to će se u lipnju mijenjati. Samo, ne ulazite u bespotrebne rasprave.

Zdravlje: Povišena tjelesna težina može sada biti opterećenje. Čuvajte se ozljeda nogu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)