Horoskop za jesen

horoscope guru

 

Jesen

Da li Vas očekuju dani puni uzbuđenja i pustolovina ili skriveni pogledi u večerima punim romantike? Ili ćete doživjeti neki sasvim suludi i nepredvidivi događaj koji će Vam promijeniti život?

OVAN 

Ono što će obilježiti jesen za Ovna biće radne obveze koje će nerijetko morati nosi kući, čak i vikendom. Ozbiljnost i profesionalnost koja će se od njih tražiti u izvršavanju svih zadataka donijet im i rezultate, ali i prilično kratka razdoblja za odmor. Zbog svega toga trpeće i veze, a do trzavica će dolaziti naročito krajem listopada. Zbog toga će Ovnovi da bi očuvali svoje veze morati posebno da se potrude.

BIK 

Pred vama je mirna i stabilna jesen. Dok ste na poslu, bit ćete odmjereni, strpljivi i bez problema dočekati kraj radnog vremena, a nakon posla ćete uživati u životu. Jedino što bi moglo da Vam neodstaje, to su uzbuđenja. Na ljubavnom planu Vam također predstoji miran period. Ako ste već u vezi, sve će ostati nepromijenjeno, a ako ste singl, uživat ćete s prijateljima i obitelji.

BLIZANAC 

Ono po čemu ćete pamtiti ovu jesen, biće konstantni nedostatak energije, pošto ste ovo ljeto uglavnom proveli radno i bili ste prenatrpani obvezama. Biće dana kad ćete osjećati kao da su Vam baterije potpuno prazne. Zbog toga ćete stalno kukati da je krajnje vrijeme da se uzme par slobodnih dana, ali oni koji to ne budu mogli ostvariti, muku će mučiti kako da izvrše sve radne zadatke koji su pred njima. Rješenje je u pažljivom planiranju slobodnog vremena i redovnom odmaranju. Ne zaboravite da je za Vas najbolji lijek san i šetnje na svježem zraku.

RAK 

Za Rakove neće biti većih problema. I jesen, kao i cijelo ljeto koje je polako iza nas biće romantična, a oni puni neobičnih ideja kojima će obogaćivati život kako sebi, tako i onima oko sebe. Ono što će biti karakteristično ove godine, biće njihova sklonost pretjerivanju – u jelu, u piću, u seksu, u onom što možda i nije opće prihvaćeno. Neki se tako možda upuste iu nedozvoljene veze ili flertove sa osobom koja je već zauzeta. Sve će to ostati samo na platonskom nivou.

LAV 

Koliko god Vi voljeli cirkus, predstave i događaje pred publikom, toliko će Vam ove jeseni isti izmicati iz ruke. Nije da će Vam biti dosadno, ali Lavovima će nedostajati osjećaj da se događa nešto veliko i značajno. Jesen će se teći korak po korak, pomalo uhodano i bez velikih događaja, promjena ili pomaka. Na ljubavnom polju ćete jedino doživljavati prave male drame, ali samo zato što ćete ih Vi sami izazivati, jer ćete na taj način liječiti dosadu. Samo pazite, da se to ne smuči partneru.

DJEVICA 

Pred vama je jesen koju ćete zapamtiti, ali najviše ćete biti zapamćeni Vi sami od strane drugih. Dobar dio jeseni bit ćete pravi tigar koji neće prezati ni od čega da bi ostvario svoj cilj. Ako postoji primjer za Makijavelijevu tvrdnju da cilj opravdava sredstvo, onda ćete to ove jeseni odigrati upravo vi! Mnogi neće moći Vas prepoznaju, a Vi ćete se od pitome i tihe Djevice pretvoriti u osobu punu smjelosti, poneki put i nerazumno hrabru, a koja će svom silinom krenuti u ostvarivanje onoga što je zamislila. Pazite da ne pretjerate i ne rasterate drage ljude oko sebe!

VAGA 

Prvi dio jeseni provešćete u pomalo promjenjljivo raspoloženju i to će uglavnom ovisiti o vremenske prognoze – ako je lepo vrijeme i Vi ćete biti dobre volje, ali kada krenu jesenje kise, zapadaćete u melanholiju. Često će Vas hvatati osjećaj da niste sigurni na čemu ste, kao ni što zapravo želite. Zato će Vam dani prolaziti tako da Vas drugi vode kroz njih. Međutim, pred zimu ćete se pokrenuti, otvoriti i uzeti stvari u svoje ruke. Zauzeće se za sebe i ostavljati dojam sasvim drugačije osobe. Zato ako trebate donijeti neke odluke učinite to u drugom dijelu jeseni.

ŠKORPION

Odlična pozicija planeta na Vaš znak u većini jesenskih mjeseci, učiniće da vam u sljedećem razdoblju sve ide od ruke. Sve vrijeme ćete imati sve što Vam treba i taman toliko koliko i kad treba – inspiracije, mašte, praktičnosti, prilika, okolnosti koje će Vam ići na ruku. U svemu ćete funkcionirati besprijekorno, pa je pred vama raznoliki izbor kako ćete se provesti. Što god da izaberete i odlučite, donijeće Vam ugodne dane ispunjene ostvarenim zamislima, ljubavlju i nadom. Uživajte!

STRIJELAC

Većinu jeseni vjerojatno ćete provesti rješavajući probleme svih vrsta koji bi mogli da Vas snađu. Na poslu, u ljubavii, s prijateljima – konstantno ćete biti u teško postignutim kompromisima do kojih ste došli pod vrlo teškim okolnostima. Ovog puta nećete moći pobjeći od odgovornosti, pritisak će biti veliki, a naročito u studenom. Odmah krenite s nekom od tehnika opuštanja i obnavljanja energije koje će Vam nedostajati.

JARAC

One uobičajene nevolje koje Vas prate obično tijekom jeseni, ovog puta jedva da ćete i osjetiti. To je zato što se toliko planeta složilo na Vašu stranu, da ono malo prolaznih tegoba možete sasvim zanemariti. Pred Vama je vrlo zanimljiva jesen, a glavni problem će biti kako ne propustiti odlične poslovne prilike, a da u isto vrijeme ne propustite i one osobne. Mnogo toga će se pokrenuti, a na Vama je samo da sve pažljivo organizirati. Uz vašu sposobnost planiranja, vjerojatno ćete uspjeti u svemu. Red posla, red zabave, red ljubavii, red sporta, red opuštanja, pa opet red posla – to je vaša tajna uspjeha.

VODENJAK

Nakon dinamičnog početka jeseni u rujnu kada će Vaši osobni odnosi biti pomalo dovedeni u pitanje, slijedi mnogo mirniji listopada, idealan za pomirenja i druženja. Međutim, istovremeno ćete imati i dosta poslovnih obveza, pa je na Vama da sve brižno isplanirate. Interesovace Vas sve što je neobično, pa je moguće da ćete se uputiti na neko tajanstveno mjesto na kojemu nikada niste bili. To će Vam donijeti mir i unutarnju ravnotežu.

RIBE

Pred Vama je uzbudljiva jesen, a uzbuđenja će biti i ugodna i neugodna. Moguće je da ćete biti stavljeni pred zid ili iskušenje vezano za privatne odnose. Sve bi moglo da odiše velikom ozbiljnošću, ili će se tražiti rješenje po sistemu sve ili ništa (ili pak sad ili nikad). Ne podliježite pritisku ako niste sigurni u svoje odluke. Okrenite sve na zabavu, pa i onu trivijalnu ako treba. Možda ćete se osjećati čak i pomalo ugroženo, ili bi cijela situacija mogla malo i da Vas uplaši. Ipak, imat ćete i podršku planeta, pa je vjerojatno da ćete balansirati i tako održavati svoje odnose korektnim.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)