Horoskop Vam otkriva kako ćete dočekati Novu godinu

horoscope guru

 

pixabay.com

Kako ćete dočekati Novu i s kime provesti ovu najluđu noć?

Ovan – U novogodišnjoj noći možete očekivati fenomenalan provod ukoliko se odlučite da na doček odete sa partnerom. Ovnovi koji na doček budu otišli sami ili u društvu bliskih prijatelja mogu očekivati poznanstvo sa osobom koja je nedavno izašla iz duge veze i bti će potrebno pokazati samo malo osjećaja kako bi je zaveli.

Bik – Novu godinu Bikovi koji se odluče za neku intimniju atmosferu, poput odlaska u neki restoran ili klub u koji je pristup ostaloj javnosti zabranjen mogu očekivati susret sa osobom koja će im promijeniti život iz korjena. Zauzeti predstavnici ovog znaka će vjerovatno novogodišnje veče provesti u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Blizanci – Blizanci u Novu godinu ulaze u veselom društvu okruženi prilično raskošnom trpezom. Atmosfera će biti nezaboravna i vi ćete se usredotočiti na provod i uživanje i ove noći vjerovatno nećete sklapati nova prijateljstva. Zauzeti blizanci, naročito oni koji su nedavno ušli u vezu mogu očekivati lijepo iznenađenje od strane partnera u novogodišnjoj noći.

Rak – Nova godina slobodnim rakovima donosi nekoliko novih poznanstava od kojih će jedno biti pravo. Zahvaljujući ovoj noći vi ćete konačno pronaći svoju srodnu dušu koja najvjerojatnije nije rodom iz vašeg mjesta. Lako je moguće da je ova osoba nedavno doputovala iz inozemstva. Zauzeti rakovi će najvjerovatnije otići u posjetu prijateljima i uz dobru trpezu i raznovrsno piće, veselo dočekati početak Nove godine.

Lav – Slobodni lavovi će svojom neiscrpnom energijom i težnjom da se istaknu i budu u centru pažnje, uspjeti da privuku poglede nekolicine osoba suprotnog spola, ali će nakon samo par sati zbog svoje nadmenosti i arogancije kojom će zračiti tokom novogodišnje noći na kraju osvanuti sami. Zauzeti pripadnici ovog znaka će Novu godinu dočekati najvjerovatnije kod kuće u okrilju partnera.

Djevica – Nova godina djevicama donosi buru emocija, naročito nakon slučajnog susreta sa osobom iz prošlosti koja vas i danas proganja u mislima. Iako ste davno mislili da ste je preboljeli, ipak ćete shvatiti da prema njoj još uvek gajite određene emocije. Euforija, piće i atmosfera će biti od presudnog značaja da se odlučite na još jedan pokušaj. Ipak jutro može promijeniti sve, zato se ne treba zaletavati.

Vaga – Vage će svojim neodoljivim šarmom zablistati u novogodišnjoj noći. Svi slobodni pripadnici suprotnog spola težit će da vam se dodvore, ne bi li zaokupili vašu pažnju. Nakon ludo provedene večeri kući ćete otići sa gomilom brojeva telefona, i narednih par dana ćete jedino morati da se odlučite za pravu osobu sa kojom ćete otići na piće.

Škorpion – Nova godina će škorpionima  donijeti točno ono što i očekuju, gomilu novih poznanstava, savršen provod i možda po neki prekoren pogled, ukoliko na proslavu odete sami ili u odabranom društvu. Jutro sigurno nećete dočekati sami, već se možete nadati simpatičnom društvu za doručkom. Zauzeti škorpioni mogu očekivati blagi napad ljubomore od strane partnera zbog flertovanja.

Strijelac – Strijelci će prilično mirno dočekati Novu godinu. Većina će se odlučiti za neko intimnije mjesto, u odabranom društvu, bez mnogo iznenađenja. Ovakva situacija će prijati zauzetim pripadnicima ovog znaka, dok će slobodni strijelci biti pomalo razočarani dočekom, pa će ubrzo krenuti u potjeru za nekim novim klubom.

Jarac – Jarčevi će kao i do sad Novu godinu dočekati u krugu obitelji eventualno u društvu prijatelja na zabavi u privatnom aranžmanu. Ipak osobe koje vas budu okruživale bit će pomalo iznenađene vašim opuštenim ponašanjem i bit ćete u prilici da atmosferu podignete na viši nivo. U svakom slučaju bilo da ste u vezi ili slobodni odlično ćete se provesti.

Vodenjak – Vodenjak će novogodišnje veče provesti u nekom od poznatijih klubova, uz strogo odabrano duštvo, i fenomenalnu atmosferu. Slobodni vodenjaci će se već na početku večeri izdvojiti i mamit će uzdahe najatraktivnijih pripadnika suprotnog spola, dok će vodenjaci koje su u vezi biti pomalo sentimentalni jer su u nemogućnosti da se okušaju u zavođenju.

Ribe – Nova godina zauzetim ribama donosi gomilu poklona od strane partnera i prijatelja, a one ribe koje u novogodišnju noć kreću slobodne, jutro sigurno neće dočekati same. Možete biti sigurni da ćete osvanuti kraj osobe koja vam je odmah prirasla za srce, ali kad je budete ugledali na dnevnom svijetlu veći dio oduševljenja će nažalost nestati.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)