Horoskop za 2018 godinu

horoscope guru

Veliki godišnji horoskop za 2018 godinu

 

Vrhunski astrolozi našega centra za Vas su pripremili godišnji horoskop za 2018. Bit će značajnih dešavanja za pojedine znakove, a neki će trebati više truda da ostvare svoje ciljeve.

U periodu zime dok se Venera nalazi u Jarcu, te i Mladi Mjesec, to je važan period za partnerke odnose i poslovne poduhvate i kreativnost. Također ulaskom Venere u Vodenjaka, bliski odnosi naći će se na prekretnici. Kada Mjesec uđe u Djevicu tokom zime, nosi probleme u financijama.

Početkom proljeća i spajanjem Sunca sa Neptunom, period je u kojem se obnavljaju intimni odnosi i ljubavne veze. Dolaskom retrogenog Merkura potreban je oprez kod potpisivanja dokumenata i prodaja nekretnina. Ulaskom Marsa u Vodenjaka povećava se ljubavna aktivnost.

Ljeto i retrogeni Jupiter upozorava na odnose i potrebno je uložiti pinu razumijevanja u ljubavnim odnosima kao i prijateljskim. Ulaskom Sunca u Lava poboljšava se samopouzdanje i ljubavne veze. Retrogeni Saturn još uvijek stvara probleme u poslu, zato je potrebno biti strpljiv.

Jesenski period i kvadrat Jupitera sa Saturnom nosi promijenjiva raspoloženja i neprilike u poslu. Ulaskom Sunca u Škorpiona, mnoge stvari će se posložiti i biti lakše shvaćene. Trigon Jupitera sa Hironom, daje nove ljubavne početke i smirivanje u ljubavnim odnosima.

OVAN

Dinamičan društveni život samcima donosi obećavajuća poznanstava. Iako će do ljeta biti raspoloženiji za flert nego ozbiljnu vezu, a požale li zbog pogrešne odluke, u kolovozu će dobiti novu priliku. Nedostatak svijesti o zajedništvu u postojećim će odnosima biti kamen spoticanja, naročito od veljače do travnja. Bude li vam dovoljno stalo „ja“ zamijeniti s „mi“, u jesen ćete imati razloga za zadovoljstvo.

Rezultati uloženog truda postaju vidljivi već u veljači. Odgovornost i inovativnost donosi vam naklonost nadređenih, ali i zavist kolega pa pazite kome se povjeravate. Niste li zadovoljni radnim mjestom, ukazat će vam se brojne prilike za promjenu, no do ljeta se čuvajte ishitrenih odluka. Razvijanje mreže kontakata i rad na vlastitom obrazovanju višestruko će vam se isplatiti.

Žestok ritam života već u ožujku će početi uzimati danak, stoga pripazite što unosite u organizam, dajte mu dovoljno sati sna, prakticirajte neku tehniku opuštanja i češće boravite u prirodi. Horoskop za 2018 savjetuje da  zahtjevne tjelesne aktivnosti izbjegavajte do kolovoza, a tada si dajte oduška. U listopadu pripazite na urogenitalne infekcije.

BIK

Češće iskazivanje osjećaja i zajedničko bavljenje novim aktivnostima preporodit će vam vezu te pomoći prevladati krize, moguće od veljače do travnja. Izlazak iz uobičajenog kruga znanaca i posjeti događajima koji ih zanimaju samce će povezati s osobama sličnih sklonosti. Pokažu li inicijativu, onu koja im se naročito svidi imat će priliku osvojiti u kolovozu. Jesen mnogima donosi vijesti o prinovi.

Sposobnost prilagodbe neočekivanim situacijama pokazat će se ključnom za ostvarivanje vaših ambicija, baš kao i uspostavljanje novih profesionalnih poznanstava koja će vam donijeti sjajnu priliku za napredak. Horoskop za 2018 savjetuje  želite li izbjeći probleme na radnom mjestu, umjesto da nadređenima ukazujete na njihove greške, koje ćete nerijetko uviđati, diplomatski im objasnite da postoji i bolji način.

Energije vam neće nedostajati, no prilikom bavljenja zimskim sportovima pripazite na zglobove. Ugodno okruženje i opuštajuće aktivnosti u travnju će vas lišiti sa stresom povezanih tegoba, dok svibanj i listopad zahtijevaju zdravije prehrambene navike. Jedite kvalitetno i redovito, ali umjereno i izbjegavajte noćne gozbe.

BLIZANCI

Niste li još uvijek našli srodnu dušu, stiže vrijeme za upoznavanje više potencijalnih kandidata. Do ljeta ćete biti skloni flertu s nekoliko osoba, no kolovoz ćete dočekati u zagrljaju one prave. Međusobno razumijevanje ojačat će spone koje povezuju partnere u dugim vezama, a listopad donijeti obnovu strasti. Odnosi u kojima već dugo vlada nezadovoljstvo do kraja će se godine privesti kraju, na vaše olakšanje.

U zadacima koji zahtijevaju kreativnost i nastupe u javnosti postizat ćete odlične rezultate, a dobro će učiniti i svi koji odluče unovčiti vlastiti hobi. Razmišljate li o promjeni radnog mjesta, odluke ne donosite naprečac i dobro se informirajte o mogućem poslodavcu. Vjerojatno ćete otkriti da ono što vam je zvučalo idealno, u stvarnosti nije tako. Pripazite na odnose sa suradnicima.

Veći dio godine osjećat ćete višak energije pa je dobar trenutak da poradite na formi. U veljači ćete imati dovoljno motivacije učiniti tjelovježbu dijelom dnevne rutine, što će se povoljno odraziti na vaše opće stanje. Sve do listopada bit ćete lišeni većih tegoba, no tada će nezdrave navike početi uzimati danak.

RAK

Iskrenost i međusobno povjerenje bit će preduvjet skladnih odnosa s partnerom. Stvari koje ste si prešućivali počet će izlaziti na površinu već u siječnju i dovesti do raščišćavanja bitnih pitanja, a da biste bili zadovoljni ishodom, trebat ćete otkriti što uistinu želite i to jasno dati do znanja. Ako su u njih prestali vjerovati, samci će se od polovice listopada uvjeriti da su čuda itekako moguća.

Zbog porasta opsega zadataka na radnom ćete mjestu imati malo vremena za predah, a financijska situacija mogla bi vas navesti da potražite i dodatni posao. U veljači su na profesionalnom planu moguće nagle promjene pa nije isključeno da ćete promijeniti tvrtku ili čak otići raditi u inozemstvo. Neće vam uvijek biti lako, no vaša će se marljivost i uložen trud u konačnici isplatiti.

Već nakon blagdana organizam će vam signalizirati da o njemu trebate povesti više računa. Nezdrava prehrana i način života oslabit će vam imunitet, a posljedice ćete početi osjećati već u travnju. Osjetite li bilo kakve dišne tegobe, u lipnju svakako posjetite liječnika, a u rujnu otiđite na sistematski pregled.

LAV

Kad potkraj veljače dožive krizu samopouzdanja, zauzeti će partnera početi gledati drugim očima i u njemu vidjeti ravnopravnu osobu koja im pruža podršku. Dugi razgovori urodit će većom bliskošću, a do jeseni ćete otkriti da planiranje velikih koraka, kao što je zajednički život, ne ubija romantiku. Daj ono što želiš primiti lekcija je koju će samci usvojiti i do rujna uvidjeti da su dobro postupili.

Komunikacija i rad na vlastitom obrazovanju bit će ključne za vaš napredak, u što ćete se uvjeriti pogotovo u veljači i svibnju. Usvojite nove vještine, čitajte, obnovite i proširite mrežu svojih poslovnih poznanstava. U slučaju da ste nezaposleni ili nezadovoljni poslom, sve navedeno bit će vam od koristi kad u lipnju od znanaca saznate za otvoreno radno mjesto kakvo priželjkujete.

U ožujku i travnju bit će vam potrebno više sna, a raniji odlazak na počinak osnažit će vam imunitet. Naučite li razlikovati lijenost od kroničnog umora, znat ćete kada se posvetiti pojačanoj tjelesnoj aktivnosti, a kada odmoru jer, ovisno o danu, bavljenje sportom i odmaranje bit će ključni za očuvanje zdravlja.

DJEVICA

Stvari koje vas smetaju u odnosu s partnerom isplivat će na površinu već u siječnju, dajući vam sjajnu priliku da ih promijenite. Oboje ćete shvatiti da je s druge strane još uvijek osoba u koju ste se zaljubili pa ćete unošenjem promjena u svakodnevnu rutinu od travnja obnoviti staru strast. Samci će potkraj godine shvatiti da im je osoba za kakvom tragaju bila nadohvat ruke, a druga strana to jedva dočekati.

Rastrgani između poslovnih i privatnih obaveza, imat ćete osjećaj da vaš trud i požrtvovnost ne donose plodove. Imate pogrešan dojam, a stvari ćete si olakšati popravite li odnose sa suradnicima i nadređenima u siječnju, a pogotovo travnju. Težite li promjeni, od listopada ćete sklapati kontakte koji će vam je omogućiti.

Stres i s njim povezan nedostatak odmora zbog mnoštva obaveza bit će najveći neprijatelji vašeg organizma. Posljedice ćete početi osjećati već u veljači u obliku problema s kožom i kosom, a tehnike poput joge i qi gonga pomoći će vam vratiti psihofizički sklad. On će vam biti potreban naročito u travnju i kolovozu.

VAGA

Samci imaju razloga za zadovoljstvo jer je pred njima godina novih početaka. Na Amorovoj meti naći ćete se naročito u ožujku i travnju, no ne dajte se smesti kad vas zbog iznenadnog buđenja osjećaja uhvati trema. Naoružajte se samopouzdanjem i krenite u osvajanje, uspjeh neće izostati. Nedostaje li vam u vezi romantike i uzbuđenja, nastojte ih unijeti sami i već u lipnju vas čeka ljubavni preporod.

Uvidjet ćete da od samozatajnosti nema nikakve koristi i samouvjerenim nastupom početi stjecati bodove u očima nadređenih. Veljača je povoljna za razgovor o povišici. Iako će vam prezentacija vlastitih sposobnosti i usluga koje nudi vaša tvrtka ići od ruke veći dio godine, svibanj donosi najbolje rezultate. U travnju i kolovozu dvaput razmislite prije donošenja svake odluke.

Dotad puni energije, u ožujku ćete se početi osjećati iscrpljeno i biti podložni bolestima, stoga krenite na detoksikacijsku kuru. Bavljenje sportom godit će vam cijele godine, tim više što ćete potrošiti višak unijetih kalorija koje u lipnju prijete vašoj liniji. Izbjegavajte gazirana pića, slatkiše i brzu hranu.

ŠKORPION

Početkom godine samcima neće trebati dugo da u nečijoj prisutnosti osjete „leptiriće u trbuhu“. Kad u lipnju skinu ružičaste naočale, vidjet će da dotična osoba nije idealna, no trebaju se sjetiti da to nisu ni oni sami te se zapitati nije li kao stvorena za njih. Potvrdan odgovor najavljuje vrlo strastveno ljeto. Otvorenija komunikacija s partnerom i spremnost na kompromis zauzetima će pomoći preporoditi vezu.

Porast obaveza u veljači od vas će tražiti marljivost, organiziranost i profesionalnost. Kad pokažete da ste dorasli sve zahtjevnijim zadacima i da vam ništa nije teško, rezultati neće izostati pa ćete biti primjereno nagrađeni za uloženi trud. Ljubazno ophođenje s nadređenima i suradnicima povećat će vam šanse za daljnji napredak, a studeni donijeti ponudu koja se ne odbija.

Osim tjelesne, odgovarat će vam i pojačana mentalna aktivnost, a brušenje uma enigmatskim zadacima u lipnju pomoći da poboljšate oslabljenu koncentraciju. Od listopada do prosinca pripazite na zglobove, a bolove u leđima riješite jutarnjom gimnastikom i čestim rastezanjem za radnim stolom. Neka vam ne bude neugodno.

STRIJELAC

Samci će u veljači imati uspjeha sa spontanim izljevima naklonosti, no ubrzo bi mogli otkriti da im je druga strana prešutjela da je zauzeta. Nova prilika mogla bi se ukazati već u svibnju i kolovozu, a nije isključeno da ćete se opet početi viđati s bivšom ljubavi. Sad kad ste zreliji, izbjeći ćete pogreške iz prošlosti. Priušte li partneru ugodna iznenađenja, zauzeti će u kolovozu probuditi stare strasti.

Od vas će se zahtijevati odgovornost, a za greške, moguće naročito u travnju i kolovozu, morat ćete snositi posljedice. Neka vas to ne obeshrabri jer nadređeni za vas imaju velike planove, a samodisciplina koju razvijete dobro će vam doći u budućnosti. Dobri odnosi s osobama iz poslovnog kruga donijet će vam priliku za bolju zaradu, a potkraj godine ukazat će se prilika za isplativo ulaganje.

Mozak će vam raditi sto na sat, no tijelo neće izdržati žestok ritam koji mu namećete, osim ako ga ne dovedete u sjajnu formu. U veljači se posvetite tjelesnim aktivnostima na svježem zraku, u travnju pripazite na prehranu, a kolovoz iskoristite za upijanje sunčevih zraka i plivanje. Klonite se ekstremnih sportova.

JARAC

Odnosi u vašoj vezi u prvom će dijelu godine biti stabilni, iako ćete zbog obaveza biti skloni zanemariti voljenu osobu. Kad vam u ožujku natukne da je uzimate zdravo za gotovo, počet ćete shvaćati da je uistinu tako i u lipnju joj dati do znanja koliko vam je do nje stalo. Samci koji se zažele toplog zagrljaja, najkasnije do studenoga će shvatiti da im ga već jako dugo nudi netko iz kruga prijatelja.

Zbog prekovremenog rada u siječnju trpjet će vam privatni život, no bolja će zarada pokazati da ga niste uzalud žrtvovali. Osjetite li da na postojećem radnom mjestu stagnirate i nemate prilike za napredak, ne dopustite da vas sentimentalni razlozi navedu da u svibnju odbijete ponudu za novi i bolji posao u kojem ćete imati veću priliku iskazati svoje potencijale. Listopad donosi unapređenje.

Tromost koju osjetite u veljači bit će posljedica nedostatka kretanja i teške hrane. Upišite se u neki sportski klub i počnite jesti više voća i povrća. Čajevi od ljekovitog bilja u ožujku će vam ukloniti prve simptome prehlade, a u listopadu pomoći popraviti zdravlje bubrega i jetre. Tada svakako izbjegavajte alkohol.

VODENJAK

Veze neformalnog karaktera već će početkom godine prerasti u nešto ozbiljnije budući da ćete sami osjetiti potrebu za tim. Osim u svibnju, kad su moguće trzavice, dugogodišnji odnosi bit će osvježeni dozom romantike i osjećajem sve dublje povezanosti i psihičke bliskosti. Samci će sve više vremena provoditi u društvu osobe koja bi im do srpnja mogla postati puno više od dobrog prijatelja.

Nećete imati vremena za dokono surfanje internetom i boravak na društvenim mrežama, nadređeni će u ožujku i travnju od vas tražiti sve više rezultata. Pojačan pritisak ublažit ćete razvojem bliskijeg odnosa s kolegama koji će vam rado priskakati u pomoć i davati korisne savjete. U lipnju ćete doći na sjajnu poslovnu zamisao koja će vam povećati prihode. Ne oklijevajte je realizirati.

U ožujku ćete biti u sjajnoj formi i uživati u zahtjevnijim tjelesnim aktivnostima, napetost koju osjetite u svibnju ublažit ćete dugim šetnjama prirodom, a studeni će zahtijevati da zdravlju poklonite više pozornosti, nemojte se igrati sami svog liječnika. Problem bi mogao biti veći no što mislite, a pravovremenom terapijom izbjeći ćete ozbiljnije posljedice.

RIBE

Romantične emocije koje vas ispune u siječnju dat će vam neodoljiv sanjarski pogled, pa samcima neće nedostajati udvarača. Bit ćete raspoloženiji za kratkotrajne avanture nego trajnu vezu, no u drugoj polovici kolovoza stvari bi se mogle početi mijenjati. Otvorenim iskazivanjem osjećaja i maštovitim zamislima zauzeti će oživjeti odnos s partnerom, a zajedničkim putovanjem u studenome obnoviti strast.

Vrijeme će vam brzo letjeti jer ćete čak i najdosadnije zadatke znati učiniti zabavnima. U ožujku ćete iskoristiti priliku za dodatnu zaradu, dok će vam u listopadu profesionalna reputacija znatno porasti. Pozitivne zaokrete u karijeri moći ćete zahvaliti kreativnim zamislima koje ćete rado iznositi nadređenima. Dio godišnjeg odmora sačuvajte za prosinac, kad će vam trebati predah.

U ožujku ćete biti prepuni snage, a koža će vam blistati. Dojam da ste neuništivi pokazat će se pogrešnim u travnju, kad bi vas mogli uhvatiti problemi s alergijama ili česte glavobolje pa svakako posjetite liječnika. Tehnike opuštanja u svibnju će vas preporoditi, dok prosinac zahtijeva više odmora i brige za zdravlje kostiju

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)