Godišnji horoskop za 2024. godinu za sve znakove Zodijaka

horoscope guru

Godišnji horoskop za 2024. uključuje informacije o detaljnim predviđanjima za svih 12 znakova zodijaka u različitim aspektima njihovih života. Što vam se sprema u karijeri, financijama, vezi, poslu, zdravlju, obitelji? Pročitajte godišnji horoskop za 2024 g. koji će vas uputiti da shvatite koje su sve pozitivne ili negativne stvari koje vam sprema 2024. godina kako biste bili spremni na isto unaprijed.

Ovan
Prema godišnjem horoskopu Ovan za 2024., Ovan je prvi znak Zodijaka i pripada elementu vatre. Godina 2024. za domorodce u znaku Ovna mogla bi vam dati dobre rezultate u pogledu zdravlja i financija nakon svibnja 2024. Od 1. svibnja 2024. tranzit Jupitera bit će povoljan za vas, a kao dobrotvorni planet i gospodar devete kuće, Jupiter će se pomaknuti s prva kuća u drugu kuću, što daje puno olakšanja za vaše zdravlje, a budući da je to druga kuća, ovaj tranzit Jupitera može vam omogućiti povećanje novčanih beneficija, akumulacije novca i štednje.

Sada su nodalni planeti Rahu i Ketu u šestoj odnosno dvanaestoj kući i zbog toga će vam uspjeh biti lako moguć s obzirom na dobro zdravlje, novac i sklad u vezi. Prema Godišnjem horoskopu za 2024., na profesionalnom planu, ova 2024. godina je dobra godina s mogućim porastima i promaknućima jer će Saturn zauzimati jedanaestu kuću u odnosu na Mjesečev znak. Tijekom razdoblja od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. (retrogradno razdoblje Saturna) mogli biste se suočiti s nekim neuspjesima s usponima i padovima u svojoj karijeri.

Što se tiče odnosa, razdoblja od siječnja 2024. do svibnja 2024. možda neće biti dobra za vas. Od lipnja 2024. mogli biste doživjeti poboljšanja i sklad u odnosima. U usporedbi s 2023. godinom, možda ćete moći svjedočiti višim stranama svog života i olakšanju koje možda očekujete. Vraćajući se godinama unatrag, dugo vremena, možda uopće niste osigurali povoljne rezultate. Ali, ova godina će biti povoljna jer će glavni planeti Saturn, Jupiter i Ketu biti postavljeni na pozitivnu stranu.

Bik
Bik je drugi znak prirodnog zodijaka i pripada elementu zemlje. Urođenici Bikovi za 2024. mogu svjedočiti dobrim rezultatima u pogledu zdravlja, odnosa, karijere i financija. Jupiter će se pomaknuti u prvu kuću u odnosu na Mjesečev znak od 1. svibnja 2024. i zbog toga može doći do problema u zdravlju, karijeri, novcu i odnosima itd. Zdravstvena skrb vam je najvažnija tijekom 2024. godine.

Prisutnost Rahua u jedanaestoj kući u odnosu na Mjesečev znak mogla bi vam pružiti iznenadne neočekivane novčane beneficije i porast prihoda. U isto vrijeme, možda nećete izvući potpuno zadovoljstvo od novca koji zarađujete. Godišnji horoskop za 2024. predviđa da će Saturn biti u desetoj kući u odnosu na znak Mjeseca i zbog toga ćete biti svjesniji prema poslu i pokazati više koncentracije u razvoju svoje karijere. Morate pratiti sebe tijekom razdoblja od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. (retrogradno razdoblje Saturna) s obzirom na stabilnost u vašoj karijeri jer tijekom gore navedenih razdoblja možete biti svjedoci nazadovanja u svojoj karijeri.

Blizanci
Blizanci su treći znak zodijaka i pripadaju elementu zraka. Prema godišnjem horoskopu za Blizance za 2024., ovi domorodci mogu imati različite rezultate u pogledu karijere, financija, odnosa i zdravlja. Ove godine Jupiter će se pomaknuti u dvanaestu kuću gubitka od svibnja 2024. i zbog toga biste mogli svjedočiti gubitku novca, nedostatku ugleda u karijeri, manjem interesu za veze itd. Nodalni planeti Rahu i Ketu bit će smješteni u četvrtoj i desetoj kuća i možda ćete se suočiti s određenim zastojima u karijeri i obitelji.

Ponekad biste mogli dobiti dobre rezultate, a ponekad biste mogli dobiti negativne rezultate. Godišnji horoskop za 2024. predviđa da će Saturn biti smješten u desetoj kući profesije u odnosu na Mjesečev znak i zbog toga trebate biti svjesniji prema poslu i koncentrirati se na posao. Dobit ćete nova radna mjesta koja bi mogla ispuniti vaše želje, uključujući putovanja u inozemstvo. Čak i tijekom retrogradnog kretanja Saturna u razdoblju od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. možete biti u poziciji svjedočiti povoljnim rezultatima i zadovoljstvu u svojoj karijeri. S financijske strane, mogli biste biti svjedoci i dobitaka i troškova zbog tranzita Jupitera od 1. svibnja 2024.

Rak
Rak je četvrti znak prirodnog zodijaka i pripada elementu vode. Godišnji horoskop Rak za 2024. ukazuje da bi vam ova godina mogla dati dobre i bolje rezultate u usporedbi s godinom 2024. Ovdje tijekom ove 2024. godine, Jupiter će se pomaknuti u jedanaestu kuću od 1. svibnja 2024., Rahu i Ketu će biti smješteni u trećoj i devetoj kući redom i zbog toga, možda svjedočite razvoju u svom rutinskom životu i može doći do velikih putovanja zbog položaja Rahua u devetoj kući.

Položaj Saturna u osmoj kući mogao bi vas staviti u kut s obzirom na vaše zdravlje, razvoj karijere i probleme u vezama. Prema godišnjem horoskopu za 2024. godinu, možda ćete se suočiti s problemima svojih prijatelja i životnog partnera tijekom komunikacije. Ako ste u poslu, također se možete suočiti s problemima u obliku gubitka i umjerene dobiti jer će Saturn biti smješten u osmoj kući. Mogući su problemi s partnerima ako ste u poslu, pa bi zbog toga za vas mogla prevladati intenzivna konkurencija u poslu.

Tijekom retrogradnog kretanja Saturna u razdoblju od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. mogli biste biti u prilici svjedočiti nepovoljnim rezultatima i manjem zadovoljstvu u svojoj karijeri. Tijekom gore navedenog razdoblja, mogli biste biti svjedoci problema u vezi s profitom ako poslujete. S financijske strane, mogli biste svjedočiti povećanju novčanih dobitaka zbog tranzita Jupitera u jedanaestoj kući od 1. svibnja 2024., au isto vrijeme, mogli biste se suočiti s većim troškovima također zbog prisutnosti Saturna u osma kuća s obzirom na Mjesečev znak.

Lav
Lav je peti znak zodijaka i pripada elementu vatre. Prema godišnjem horoskopu za Lava za 2024. godinu, domoroci Lavovi će smatrati da je godina umirujuća prije travnja 2024. budući da će dobrotvorni planet Jupiter biti smješten u devetoj kući i ovaj će tranzit biti koristan za vas u smislu duhovnog napretka i stjecanja dobrog novca. Također, postojat će dobri pokazatelji prednosti poput napredovanja u karijeri i pokazatelji stabilnosti. Sreća u obitelji mogla bi biti prisutna do travnja 2024.

Nakon svibnja 2024., Jupiter će se pomaknuti u desetu kuću i zbog toga bi se mogli pojaviti problemi povezani s egom s vašim životnim partnerom. Mnogo prilagodbe je bitno za vas sa životnim partnerom i obitelji. Već je Saturn smješten u sedmu kuću. Ovaj položaj Saturna u sedmoj kući može stvoriti zabune u obitelji. Saturn je za vas gospodar sedme kuće i također planet za karijeru.

Kako ste rođeni u suprotnom znaku u odnosu na Saturn, retrogradno kretanje Saturna u razdoblju od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. možda neće biti povoljno razdoblje za vas, dodajući daljnje nevolje pritisku na poslu i problemima u vezama . Ako poslujete, možda se suočavate s gubitkom jer će Saturn kao gospodar sedme kuće biti u retrogradnom kretanju. Rahu i Ketu čvorovi će biti smješteni u drugoj i osmoj kući i zbog toga bi moglo doći do financijskih problema i problema u vezi 2024.

Djevica
Djevica je šesti znak zodijaka i pripada elementu zemlje. Prema Godišnjem horoskopu za Djevicu za 2024., domoroci Djevice mogli bi smatrati da će godina dati umjerene rezultate budući da će Jupiter i dalje biti u osmoj kući do kraja travnja 2024. Rahu i Ketu smješteni su u prvoj odnosno sedmoj kući. Saturn će biti u šestoj kući godine i bit će povoljan. Jupiter će biti smješten u devetoj kući u odnosu na mjesečev znak od 1. svibnja 2024. i dat će vam vrlo korisne rezultate u obliku samopouzdanja i svježine.

Od 1. svibnja 2024. dobro ćete zablistati u svojoj karijeri, dobiti nove prilike za posao i takve vam prilike mogu predstavljati veliko zadovoljstvo. Prisutnost Saturna u šestoj kući može vam dati prednost nad onim što ćete postići u ovoj godini u vezi s vašom karijerom, ali i u budućnosti. Prisutnost Jupitera u devetoj kući od 1. svibnja 2024. može vam dati široke mogućnosti u životu u pogledu vaše karijere, novca itd.

Prisutnost nodalnih planeta, Rahua i Ketua u prvoj odnosno sedmoj kući u odnosu na vaš Mjesečev znak može vam uzrokovati poremećaje u osobnom životu i nedostatak harmonije. Godišnji horoskop za 2024. predviđa da bi za vas moglo biti ključno izbjegavati donošenje velikih odluka i izbjegavati ulaganja u nova velika ulaganja koja mogu dovesti do gubitka. Retrogradno kretanje Saturna u razdoblju od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. možda neće biti povoljno razdoblje za vas, dodajući daljnje probleme vašoj karijeri.

Vaga
Vaga je sedmi znak zodijaka i pripada elementu zraka. Prema godišnjim predviđanjima Vaga za 2024., urođenici Vaga mogli bi smatrati da će 2024. godina biti bolja u smislu karijere, financija itd. Jupiter će biti povoljan u sedmoj kući do kraja travnja 2024. Saturn će biti prisutan povoljan u petoj kući za godine 2024. i može vam dodati mnogo pogodnosti. Prisutnost nodalnih planeta u šestoj i dvanaestoj kući za 2024. može dodati dobre pogodnosti za vašu karijeru, zarađivati više dobrog novca itd.

U usporedbi s 2024. godinom, ova 2024. godina može vam donijeti više pogodnosti u vašoj karijeri s otvaranjem novih karijera. Protok novca bit će vrlo dobar za 2024. godinu i zbog toga ćete možda biti u poziciji uštedjeti više. Planet Jupiter će vam i dalje biti naklonjen povećanjem novčanih dobitaka, blagoslova u obliku prilika. Bit ćete dovoljno sretni za 2024. godinu. Godišnji horoskop za 2024. razjašnjava. da možda dobivate prilike u inozemstvu u pogledu svoje karijere i to vam može predstavljati zadovoljstvo. Retrogradno kretanje Saturna u razdoblju od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. ne može biti povoljan period za vas, te zbog navedenog možete biti zabrinuti za razvoj svoje djece u navedenom razdoblju.

Škorpion
Škorpion je osmi znak zodijaka i označava element vode. Prema Godišnjem horoskopu za 2024., ovi domorodci mogu smatrati da će 2024. godina biti učinkovita od svibnja 2024. Saturn kao gospodar četvrte kuće i dalje će biti prisutan u četvrtoj kući i mogao bi dodati više prednosti u karijeri. Možda ćete morati naporno raditi u pogledu svoje karijere i šanse će tijekom ove godine biti izazovnije.

Možda ćete dobiti više dobrih priznanja za naporan rad koji obavljate, a to bi moglo biti moguće zbog blagotvornog tranzita Jupitera od 1. svibnja 2024. do sedme kuće i to će utjecati na vaš Mjesečev znak. Zbog ovog blagotvornog tranzita Jupitera, dobit ćete dobra slobodna radna mjesta, velike novčane dobitke, ispunjenje želja i povoljne prilike poput braka itd. Vaše će samopouzdanje rasti od 1. svibnja 2024. i zbog inspirativnog samopouzdanja, moći ćete postići veliki uspjeh ove godine i to će biti dodatno nadopunjeno prisutnošću nodalnih planeta Rahu i Ketu u petoj i jedanaestoj kući.

Godišnji horoskop za 2024. predviđa da vam prisutnost Rahua u petoj kući u odnosu na vaš Mjesečev znak može donijeti neočekivane novčane beneficije i dobitke u obliku nasljedstva. Retrogradno kretanje Saturna u razdoblju od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. može biti povoljno razdoblje za vas i može vam dodati udobnost i sreću u obitelji. Gore navedeno razdoblje možete iskoristiti za donošenje važnih odluka.

Strijelac
Strijelac je deveti znak zodijaka i pripada elementu vatre. Prema godišnjem horoskopu Strijelca za 2024., godina 2024. davat će vam dobre rezultate do kraja travnja 2024. budući da će Jupiter biti smješten u petu kuću i blagosloviti vas s obilnim prilikama u pogledu karijere, financija i bogatstva itd. Čvor planet, Rahu i Ketu će vas blagosloviti dobrim šansama budući da će biti smješteni u četvrtoj odnosno desetoj kući.

Ove godine Saturn će biti smješten u trećoj kući u odnosu na vaš Mjesečev znak kao gospodar treće kuće i može povećati vaš razvoj u karijeri. Neki od vas možda će dobiti nova radna mjesta u inozemstvu u vezi s njihovim poslovima. Takvi će poslovi biti vrijedni i napredni. Priliv novca bit će vam obilan tijekom ove godine jer će Saturn biti smješten u trećoj kući, karijera će biti vrlo zadovoljavajuća za vas s obećavajućim novim poslovima. Ako poslujete, onda će vas ova 2024. godina blagosloviti visokim profitom i bit ćete u dobroj poziciji da razvijete svoje poslovanje i pružite odgovarajuću konkurenciju svojim konkurentima.

Prema Godišnjem horoskopu za 2024., neki od vas će dobiti priliku otići u inozemstvo s obzirom na svoju karijeru i takve šanse će vam pružiti puno zadovoljstvo i poslužiti vašim prilikama. Tijekom ove godine možda ćete biti u poziciji uštedjeti dobar iznos novca koji zarađujete. Retrogradno kretanje Saturna u razdoblju od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. možda neće biti povoljan period za vas i može umanjiti udobnost za vas i sreću u obitelji. Gore navedeno razdoblje možete iskoristiti za donošenje važnih odluka.

Jarac
Jarac je deseti znak zodijaka i označava element zemlje. Prema godišnjem horoskopu Jarca za 2024., ova bi godina mogla biti dobra godina s glavnim planetima: Jupiter, Rahu/Ketu smješteni u povoljnim položajima. Vi ćete biti u posljednjoj fazi Saturna, a Saturn će biti smješten u drugoj kući. Nodalni planeti – Rahu i Ketu bit će smješteni u trećoj, odnosno devetoj kući, što se smatra povoljnim položajem.

Jupiter će biti u tranzitu u petu kuću u odnosu na Mjesečev znak od 1. svibnja 2024. i dat će vam povoljne rezultate. Tranzit nodalnih planeta u treću i devetu kuću za ovu godinu 2024. također će biti dobar za vas i donijet će vam učinkovite rezultate u smislu vlastitog razvoja, bogatstva itd., putovanja u inozemstvo itd. Tranzit i kretanje Jupitera u petom Kuća vam može pružiti sreću i podršku vaše djece. Godišnji horoskop za 2024. predviđa da će ovaj tranzit Jupitera također biti blagoslov za vas s obiljem u obliku ogromnog povećanja novčanih dobitaka, štednje i akumulacije novca, dobrog zdravlja i novih prilika za karijeru. Retrogradno kretanje Saturna u razdoblju od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. može biti povoljno razdoblje za vas i može umanjiti dobrobiti.

Vodenjak
Vodenjak je jedanaesti znak zodijaka i označava element zraka. Prema godišnjem horoskopu za Vodenjaka za 2024., možda se suočavate s velikim izazovima u svojoj trenutnoj karijeri i većim ste pritiskom u zarađivanju novca. Za neke od vas moguće su promjene i pomaci u karijeri. Saturn će biti u prvoj kući, a vi ćete biti u srednjoj fazi Sade Sati, Jupiter će biti smješten u trećoj kući do kraja travnja 2024. i neće dati povoljne rezultate do kraja travnja 2024.

Od 1. svibnja 2024. Jupiter će se pomaknuti u četvrtu kuću i možda će vam donijeti dobrobiti i povećati vašu sreću. Položaj nodalnih planeta Rahu i Ketu bit će u drugoj odnosno osmoj kući. Zbog položaja ovih čvorova- bit će problema u zarađivanju novca i fluktuacija. Položaj Saturna u prvoj kući može stvoriti veći pritisak na poslu i neke neuspjehe u karijeri za vas. Možda ćete se susresti s više putovanja u vezi s vašim poslom i takva vam putovanja mogu predstavljati izazov. Prostor za štednju može biti umjeren i bit će dobra zarada uz prisutne troškove.

Općenito, možda ćete morati izbjegavati donošenje važnih odluka poput novih ulaganja itd., kaže Godišnji horoskop za 2024. Retrogradno kretanje Saturna tijekom razdoblja od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. možda neće biti povoljno razdoblje za vas i može smanjiti dobrobiti za tebe. Ovo retrogradno kretanje Saturna može izazvati zdravstvene probleme.

Ribe
Ribe su dvanaesti znak zodijaka i označavaju element vode. Prema Godišnjem horoskopu za Ribe za 2024., ove godine Saturn će biti smješten u dvanaestoj kući u odnosu na mjesečev znak i to označava početnu fazu Sade Sati. Jupiter će biti smješten u trećoj kući od 1. svibnja 2024. i zbog toga- protok novca će biti poremećen i bit će više troškova s kojima možda nećete moći upravljati. Položaj nodalnih planeta, Rahu u prvoj kući, Ketu u sedmoj kući u odnosu na mjesečev znak može dodati probleme u odnosima i dati probleme u pogledu zdravlja i novca.

Neki od vas možda imaju problema vezanih uz posao i gube nove šanse za dobar posao. Neki od vas možda gube postojeće šanse za posao. Mogući su zdravstveni problemi poput iritacije očiju, bolova u nogama. Sveukupno, budući da Sade Sati radi za vas, a nodalni planeti postavljaju Rahua u prvu kuću, Ketu u sedmu kuću nije povoljan za vas, ova 2024. godina će biti problematična. Godišnji horoskop za 2024. predviđa da bi nakon 1. svibnja 2024. neki od vas mogli biti suočeni s promjenom mjesta u vezi s poslom. Možda ćete također morati voditi računa o zdravlju i na tome morate raditi. Retrogradno kretanje Saturna u razdoblju od 29. lipnja 2024. do 15. studenog 2024. možda neće biti povoljno razdoblje za vas i može smanjiti dobrobiti za vas. Ovo kretanje Saturna može vam zadati zdravstvene probleme.
Izvor: mykundali

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)