Godišnji horoskop za 2022. godinu

horoscope guru

Budite spremni suočiti se sa značajnim preokretima u svom životu. Ove izmjene bit će za vaše dobro i obuhvatit će mnoga područja poput profesionalne karijere, ljubavnih odnosa i općenito budućnosti. Prilikom tih promjena morate biti oprezni dok donosite važne odluke.

OVAN
Naredna 2022. godina osobama rođenim u horoskopskom znaku Ovna bit će vrlo aktivna, prepuna dinamičnosti i prožeta protokom energije. Gotovo u svim životnim područjima iznicat će nove prilike. Započete ideje u 2022. godini doživjet će konkretniji oblik i formu te će Ovnovi u 2022. godini konačno imati mogućnost da se približe svojim snovima i životnim ciljevima u potpunosti. Ovnovima u 2022. godini se preporučuje da iskoriste povoljno razdoblje tijekom čitave godine. Vladajući planet horoskopskog znaka Ovna – Mars, uvjetovat će da tijekom čitave godine Ovnovi budu proaktivni, prepuni energije i želje, a upravo će im ta energija pomoći da premaše i zanemare strahove koje nose unutar sebe samih.
Posao
Godina 2022. donijet će brojne promjene unutar Vašeg poslovnog okruženja tako da možete očekivati i neželjene promjene. Očekujte stabilizaciju i učvršćivanje vaše poslovne pozicije u drugoj polovici 2022. godine. Ovnovi će morati uložiti dosta energije i predanosti na poslu kako bi polučili pozitivne rezultate. Moguće su i emocionalne veze s nadređenima i poslovnim kolegama na što morate biti veoma oprezni i ne se zaletavati glavom kroz zid. Ako imate osjećaj da Vas posao ne zadovoljava, ove 2022. godine Ovnovi konačno imaju šansu da promjene posao i to pred sam kraj 2022.
Ljubav
Tijekom cijele 2022. godine, što se tiče ljubavi, zvijezde će Vam biti naklonjene. Pružit će Vam se prilika da sagledate partnera u potpuno novom svjetlu. Trijada Jupiter – Saturn, pomoći će Ovnovima da ustraju u ljubavnim iskušenjima tijekom čitave 2022. godine. Ovnovi će osjetiti da njihov partner i nije toliko usredotočen na njih, ali će uloženi napor biti dovoljan da savlada sve prepreke ka srcu njihovog partnera. Uzmite predah od posla i provedite kvalitetno vrijeme s partnerom. Osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna tijekom 2022. godine morat će zatomiti pojedine emocije ako žele pridobiti pozornost partnera.
Financije
Tijekom 2022. godine, osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna imat će povoljnu financijsku situaciju. Neće biti nikakvih većih izvanrednih troškova poput gubitka novca ili uzimanja kredita već ćete nastojati čuvati i uštedjeti vlastiti novac. Usprkos prethodno izrečenom, tijekom 2022. godine mogući su omanji novčani izdaci vezani za užu obitelj i prijatelje.
Zdravlje
Prva polovina 2022. godine za osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna, što se tiče zdravlja neće biti povoljna. Borit ćete se s depresijom te bit ćete stalno umorni, bez poletnosti i svježine. Početkom srpnja 2022. godine, stvari vezane za Vašu zdravstvenu situaciju krenut će na bolje te će Vam se psiho-fizičko stanje uvelike popraviti.
BIK
Za osobe rođene u horoskopskom znaku Bika, 2022. godina bit će u znaku povećanog obima rada što će se zbog Bikovih osnovnih karakteristika poput stabilnosti, upornosti i strpljenja višestruko isplatiti. Istovremeno, 2022. godina bit će i vrijeme kada će Bikovi morati donijeti teške i važne odluke u svezi budućnosti. Uloženi napori i trud činit će Vam se uzaludni, ali će druga polovina 2022. godine pokazati da se sav Vaš trud i strpljenje dakako isplatilo.
Posao
Poslovne aktivnosti u narednoj 2022. godini imat će pozitivan predznak, ali i sporost odvijanja. Iako će Vam odrađivanje poslovnih obaveza postajati sve dosadnije i jednoličnije, Bikovi će dati svoj maksimum kako bi ispunili svoje obaveze i zadatke što će se na kraju višestruko isplatiti. Vaša usredotočenost i prednost radu odigrat će značajnu ulogu u Vašem budućem poslovnom napredovanju.
Ljubav
Za Bikove u vezi 2022. godina bit će u znaku produbljivanja i oplemenjivanja odnosa s partnerom. Bikovi će biti više zainteresirani i uključeni za dom, ljubav i obitelj nego li posao. Veoma je važno napomenuti da ćete morati paziti na Vaš ego, ponos i samopoštovanje kako isti ne bi ugrozili emocionalnu vezu s partnerom. Sagledajte greške koje ste učinili u prošlosti, naučite pouke iz tih grešaka, kako ne biste iste opet ponovili u sadašnjosti ili budućnosti.
Financije
Tijekom 2022. godine Bikovi moraju biti spremni očekivati značajniji priljev financijskih sredstava s napomenom da moraju biti umjereni u trošenju istih. Nemojte bezazleno kupovati i kontrolirajte Vaš potrošački instinkt tako da ograničite kupovinu samo na stvari koje su vam zaista preko potrebne. Tijekom posljednjih mjeseci 2022. godine osobe rođene u znaku Bika odlučit će se za značajniji financijski izdatak u pogledu rješavanja stambenog pitanja ili prijevoza.
Zdravlje
Zdravstvena situacija Bikova tijekom 2022. godine bit će izrazito promjenjiva i nestabilna što znači da ćete se jedan mjesec osjećati odlično dok ćete drugi mjesec biti u lošoj formi. U cilju da zadržite toliko potrebnu energiju i elan koji će Vam uvelike trebati poradi obavljanja svakodnevnih obaveza morat ćete uvesti promjene u svezi prehrambenih navika kako se u suprotnom ne bi osjećali umorno, bezvoljno i pasivno.
BLIZANCI
Nova 2022. godina će za osobe rođene u horoskopskom znaku Blizanci biti godina velikih promjena. Horoskopska predviđanja za 2022. godinu pokazuju da će Blizanci postati ozbiljniji i odgovorniji te zreli dovoljno da preuzmu odgovornost za vlastita djela. Položaj planeta omogućit će Blizancima da jasnije definiraju svoje ciljeve i planove te upozoriti ih da jednom kada su ciljevi definirani, Blizanci ne smiju skrenuti sa zacrtanog puta.
Posao
Utjecaj vladajućih planeta uzrokovat će povećani obim poslovnih aktivnosti te pomoći Vam usredotočiti se u izvršavanju svakodnevnih poslovnih obaveza pritom ne gubeći iz vida glavni – dugoročni poslovni cilj. Također, moguće su povremene nesuglasice s nadređenima koje neće značajnije utjecati na vaš status unutar poslovne sredine. Blizanci trebaju izbjegavati ulaženje u bilo kakve konflikte i rasprave s poslovnim suradnicima.
Ljubav
Što se tiče ljubavi, Blizanci će u 2022. godini imati mogućnost osjetiti zavidnu razinu odnosa s partnerom što će omogućiti postizanje harmonije i radosti u vlastitoj emocionalnoj vezi. Vaš će odnos s partnerom u 2022. godini dostići vrhunac, ali pazite kako se ne biste u zanosu razmazili u očekivanjima naspram partnera. Bliski odnos s partnerom podići će Vam samopouzdanje. Prilikom donošenja novih odluka, savjetujemo da bude odriješiti i hrabri jer ćete samo tako polučiti uspjeh. Slobodnim Blizancima savjetujemo da budu malo više izbirljiviji u odabiru idealnog partnera, što će se posebno očitovati sredinom 2022. godine.
Financije
Utjecaj planeta tijekom 2022. godine zahtijevat će od Blizanaca u pogledu financija iznimnu usredotočenost na dugoročno financijsko stanje, a ne na svakodnevne novčane transakcije i davanja. Morate biti oprezni jer ćete 2022. godine ući u velika novčana neočekivana izdavanja. Usredotočenost i sigurnost su Vam prijeko potrebni kako biste savladali nadolazeće poteškoće.
Zdravlje
Psihofizičko stanje Blizanca tijekom prvih mjeseci 2022. godine bit će vrlo promjenjivo i nestabilno. Morat ćete pronaći, odnosno jasno definirati vlastite želje i planove te uz pomoć meditacije i relaksacije popraviti Vaše psihičko stanje.
RAK
Godina 2022. će osobama rođenim u horoskopskom znaku Rak biti prožeta poletom i pojačanom aktivnošću. Bit ćete spremni ići doslovno do samoga kraja kako biste ostvarili vlastite zamisli i ideje. Povoljan položaj planeta omogućit će Rakovima da steknu nova financijska sredstva te postignu značajan napredak u emocijonalnom životu. Ova, 2022. godina bit će povoljna za umjetnički nastrojene Rakove jer će moći ponoći optimalnu dozu inspiracije i samoizražavanja. Upoznat ćete nove ljude te stvoriti nova prijateljstva, a jako je izgledna i poslovna suradnja s osobama koje ste nedavno upoznali.
Posao
Ova je godina izrazito povoljna za poslovno napredovanje Rakova. Dokazat ćete se u poslovnom okruženju te na temelju uspješno obavljenih obaveza napredovati. Iako ste po naravi veoma oprezni, povoljan utjecaj planeta omogućit će Vam brzo i efikasno rješavanje svih problema na koje ste naišli. Zamara Vas rutina te ćete tijekom 2022. godine biti primorani pronaći poslovne modele i načine rada koji će Vam omogućavati veću fleksibilnost u radu.
Ljubav
Za slobodne Rakove ova će godina biti uspješna. Zabavljat ćete se s prijateljima, a imat ćete priliku upoznati novu osobu koja će Vam se iz prve svidjeti. Rakovi u emocionalnoj vezi trebali poraditi na socijalizaciji i druženju, naročito početkom godine. Rakovi će biti veoma uspješni naročito u drugoj polovici 2022. godine kada će biti prepuni strasti. Preporučujemo otvoreni razgovor s partnerom kako biste razriješili neke davno načete probleme.
Financije
Što se tiče osoba rođenih u horoskopskom znaku Raka, 2022. godina bit će vrijeme sreće i zadovoljstva. Morat ćete donijeti pojedine teške i rizične odluke, ali će se Vaša hrabrost na kraju isplatiti. Nemojte ulaziti u nepotrebne troškove te nastojite ublažiti i kontrolirati Vaš potrošački instinkt, naročito u drugoj polovici 2022. godine.
Zdravlje
Tijekom čitave 2022. godine razina energije bit će na zavidnom nivou, a položaj planeta pridonijet će stabilnom psiho-fizičkom stanju zbog novog vala protoka energije kroz Vas. Osjetit ćete se poletno kao nikada do sada, a pružit će Vam se prilika da se konačno odmorite i opustite od poslovnih aktivnosti.
LAV
Za osobe rođene u horoskopskom znaku Lav 2022. godina bit će prožeta novonastalim prilikama u svim životnim područjima. Cijela 2022. godina bit će odlično vrijeme za donošenje važnih odluka vezanih za emocionalni život ili posao. Utjecaj planeta omogućit će Vam da uravnotežite odnos između privatnog i poslovnog života.
Posao
Iako Vam poslovna okolina neće biti pretjerano naklonjena, 2022. godina donijet će Vam nove izazove na poslovnom planu. U drugoj polovini godine mogući su sukobi i nesuglasice s poslovnim kolegama u cilju da sačuvate trenutačnu radnu poziciju. Lavovi će biti prepuni novih ideja, a poletnost i svježina u radu uvjetovat će i njihovo ostvarivanje. Utjecaj novih planeta odredit će da ćete više raditi, a manje pričati kako biste polučili što bolje poslovne rezultate.
Ljubav
Ove godine Lavove očekuje harmoničan i sretan emocionalni život. Otvoreno ćete komunicirati s partnerom te uspjeti razriješiti sve probleme i nesuglasice nagomilane i stvorene tijekom prošlih godina. Ako mislite da ste pogriješili, vratit ćete se korak unatrag jer mislite da je to isparano. U svezi izražavanja emocija unutar ljubavne veze, morat ćete biti pribrani i staloženi. Slobodnim se Lavovima smiješi sretno razdoblje jer će konačno pronaći partnera pogodnog za dugu i stabilnu vezu. Lavovima koji su u vezi, preporučujemo da nipošto ne daju olako obećanja koja nisu u stanu ispuniti.
Financije
Financijska situacija u 2022. godini za Lavove će biti veoma loša i jedva ćete uspjeti spajati kraj s krajem. Usprkos tome trebat ćete uložiti dodatni napor kako biste uspjeli uštedjeti ponešto novca za teško razdoblje koje Vas očekuje. Krajem godine pružit će Vam se prilika s multiplicirate novac, a veoma je bitno da ne nasjedate na mogućnosti brze zarade jer se radi o prijevari.
Zdravlje
Što se tiče zdravstvenog stanja, Lavovima će 2022. godina biti osrednja. Na vidiku su povremena kratkotrajna oboljenja kojima ne smijete dopustiti da bitnije utječu na vaše mentalno stanje. Budite svjesni vlastitih mentalnih granica te djelujte u skladu s tim saznanjima. Fizičko će stanje istiskivati potrebu za većom fizičkom aktivnošću i naporom kojima morate udovoljiti.
DJEVICA
U narednoj 2022. godini Djevice će osjetiti velike promjene u području osobnog i financijskog života. Sav uloženi trud i požrtvovnost ove će godine konačno uroditi plodom. Iskoristite vlastitu kreativnost koja će Vam tijekom 2022. godine biti na zavidnoj razini. Položaj planeta uvjetovat će intelektualni rast i napredak Djevica.
Posao
Poslovni život bit će prožet novim poslovnim prilikama i izazovima te odličnim odnosom s poslovnim suradnicima što će Vam omogućiti da učvrstite poziciju unutar poslovnog okruženja. Započeti poslovni zadaci i projekti odvijat će se prema planu, a u Vama će se postepeno buditi želja za napredovanjem. Značajnu ulogu odigrat će Vaš instinkt, stoga savjetujemo da slušate sebe i nećete pogriješiti.
Ljubav
Usprkos povremenim negativnim utjecajima vladajućih planeta, 2022. godina će za osobe rođene u horoskopskom znaku Djevica biti povoljna sa strane emocionalnoga života. Pratit će Vas velika želja za promjenom, ali morate paziti i biti sigurni da se krećete pravim putem. Povremeni povoljni utjecaj planeta uvjetovat će da u prvoj polovini 2022. godine budete strastveni i emocionalni i upravo je to vrijeme kada možete pokazati partneru koliko ga cijenite i volite. U drugoj polovini 2022. godine moguće su povremene razmirice i svađe s partnerom, ali sve kratkog trajanja i oskudnog značenja.
Financije
Pošto ste prethodnih godina bili veoma financijski disciplinirani, u ovoj će godini Vaša financijska situacija biti povoljna i stabilna, bez prevelikih nepotrebnih izdvajanja. Povremeno ćete biti u iskušenju da kupite stvari ili naručite usluge koje Vam nisu neophodne te stoga predlažemo racionalnost i umjerenost u kupovini i trošenju financijskih sredstava.
Zdravlje
Ova će godine za djevice biti godina dobrog psihofizičkog stanja što će rezultirati viškom energije koji ćete svakodnevno osjećati. Pružit će Vam se prilike za kvalitetan odmor od poslovne rutine. Usprkos povoljnoj zdravstvenoj situaciji, krajem godine moguće su zdravstvene tegobe povezane s neadekvatnim uzimanjem pojedinih lijekova.
VAGA
S obzirom na povoljan utjecaj planeta, 2022. godina će osobama rođenih u horoskopskom znaku Vaga biti izrazito povoljna i bezbrižna u svim segmentima života. Ove će godine Vage napredovati emocionalno i poslovno te biti korak bliže zacrtanim ciljevima i ostvarenju snova. Vaša sklonost ka umjetnosti i muzici općenito, ove će godine biti jako izražena. Vage će morati razabrati, odnosno odvojiti realnost od sanjarenja kojem su sklone.
Posao
Pojedine osobe izvan radnog okruženja bit će usmjerene protiv Vas što znači da ćete tijekom prve polovice 2022. godine morati biti oprezni te s racionalnošću i odgovornošću pristupiti te unaprijed razmišljati o predstojećim poslovnim odlukama i potezima. Druga polovica godine bit će povoljnija te ćete upravo u tom razdoblju poslovno napredovati.
Ljubav
Ove ćete se godine zbližiti s partnerom kao nikada do sada tako da ćete biti u stanju slobodno izražavati vlastite osjećaje. Godina 2022. bit će vrijeme uzajamnog poštovanja, povjerenja i sreće između partnera i Vas. Jedina opasnost je Vaša pretjerana posesivnost koju ćete morati znati kontrolirati, inače će negativno utjecati na partnera. Općenito, pozitivan pristup i vedro raspoloženje donijet će Vam mogućnost ponovnog zbližavanja s partnerom što će se pozitivno očitovati u daljnjem odnosu. Slobodne će Vage tijekom ljetnih mjeseci konačno dobiti priliku upoznati zanimljivu osobu.
Financije
Početak godine Vagama će omogućiti relativno stabilnu financijsku situaciju koja će se polovinom godine pogoršati izazivajući u Vama nemir i frustraciju. Iako će vladajući planeti biti usmjereni ka tome da pretjerano trošite financijska sredstva, neka Vam prioritet bude racionalnost u kupovanju u kombinaciji sa štednjom.
Zdravlje
Intenzitet i količina emocija s kojima ćete biti ispunjeni čitavu 2022. godinu, utjecat će uvelike na Vaše psihičko stanje. Polovinom godine imat ćete problema s metabolizmom, ali će Vam povoljan utjecaj planeta pomoći kako biste izbjegli ozbiljnija oboljenja i zdravstvene tegobe.
ŠKORPION
Za osobe rođene u horoskopskom znaku Škorpion 2022. godina bit će idealna za oživljavanje i provođenje osobnih životnih ambicija. Morat ćete se usredotočiti na vlastite ciljeve te aktivno provoditi radnje usmjerene ka realizaciji zacrtanih ciljeva. Zbog povećanja obima posla doći će do ispreplitanja emocijalnoga i poslovnog života što će se negativno odraziti i natjerati Vas da pokušate odvojiti ta dva segmenta svakodnevnog života.
Posao
Posao će Vam u 2022. godini biti glavna i najvažnija preokupacija. Upoznat ćete velik broj novih poslovnih ljudi što će Vam omogućiti da napredujete u poslovnom okruženju. Obratite pozornost na odnos s poslovnim suradnicima te prilikom nesuglasica i svađa razriješite iste odmah. Ako se bavite bilo kakvim oblikom umjetnosti, ovo je idealno vrijeme da svijetu pokažete svoj talent u punom sjaju.
Ljubav
Ova će godina za osobe rođene u horoskopskom znaku Škorpiona biti zanimljiva, naročito što se tiče ljubavnog života. Doći će do velikih promjena u odnosu s partnerom jer ćete konačno moći izraziti ono što mislite i osjećate te pokazati vlastitu narav. Vaša skromnost i poštenje odrazit će se pozitivno na odnos s partnerom. Zbog bolje komunikacije unutar veze, izdvojite potrebno vrijeme za saslušanje partnera i njegovih želja kako biste unaprijedili odnos te razriješili eventualne nesuglasice i probleme. Istovremeno, budite sigurni da će Vaš partner ispoštovati i Vaše zahtjeve i želje, sve u cilju poboljšanja međusobnog odnosa.
Financije
U financijskom segmentu života, Škorpioni će biti suočeni sa situacijom da će istovremeno zarađivati te trošiti bez ikakve mogućnosti štednje i reinvestiranja novca. Budite jako oprezni s novcem jer će se i najmanja pogreška odraziti negativno na vaše ionako nepovoljno financijsko stanje. Najbolje je izbjegavati kupovanje nepotrebnih stvari/usluga te ograničiti se na kupnju neophodnih stvari i potrepština.
Zdravlje
U segmentu Vašeg zdravstvenog stanja, Škorpioni se nemaju čega bojati ove godine. I psihičko i fizičko stanje bit će besprijekorno s napomenom da će Škorpioni krajem godine osjećati kronični umor. Nemojte pretjerivati s prekovremenim radom već nastojite pametno iskoristiti slobodno vrijeme kako biste odmarali.
STRIJELAC
Ove će 2022. godine osobe rođene u horoskopskom znaku Strijelac poboljšati vlastito samopouzdanje i sposobnosti što će rezultirati poboljšanom fizičkom aktivnošću. Imat ćete puno novih ideja, ali prije njihove realizacije dobro promislite i napraviti plan. Tijekom godine moguće su povremene nesuglasice s partnerom, ali nemojte dopustiti da vas vaše raspoloženje i trenutačni pesimizam izbaci iz takta.
Posao
Strijelci će ove godine biti jako angažirani na poslu te su na pomolu nove kooperacije i poslovne suradnje. Strijelci koji se bave umjetnošću ove će godine polučiti zamjetne rezultate i bit će medijski eksponirani. Tijekom druge polovice 2022. godine moguće su nesuglasice s nadređenim zbog dinamike izvršavanja poslovnih planova što će u konačnici prouzročiti slabu suradnju s poslovnim suradnicima.
Ljubav
Strijelci će ove godine uživati u emocionalnoj vezi koju su započeli prethodnih godina. Iako će na emocionalnom planu sve štimati, trebate izbjegavati ishitrene i ljubomore reakcije kako ne bi ugrozili mišljenje koje partner ima o Vama. Slobodni će Strijelci ove godine biti veoma atraktivni i doslovno zračiti. Strijelcima u vezi savjetujemo da se ponašaju zrelo, tolerantno i strpljivo te da provode više vremena s partnerom. Ako ste sami, preporučujemo da poradite na vještinama socijalizacije i druženju pošto biste ove godine mogli upoznati zanimljivu osobu.
Financije
Kako ste proteklih godina bili disciplinirani i štedjeli, ova će godina u financijskom smislu, biti veoma uspješna. Izbjegavajte nepotrebne troškove i kupovinu ograničite samo na prijeko potrebne stvari. Preporučujemo reviziju kućnog buđeta kako biste racionalno raspolagali vlastitim novcem i mogli uštedjeti.
Zdravlje
Tijekom 2022. godine Strijelcima se smiješi odlično zdravstveno stanje s napomenom da trebaju obratiti pažnju na rekreaciju i odmaranje. Sredinom godine moguće su manje zdravstvene tegobe vezane za grlo.
JARAC
Tijekom 2022. godine osobe rođene u horoskopskom znaku Jarac bit će na vrhuncu kreativnosti i nadahnuća te izrazitog napretka i poboljšanja navika koje pozitivno utječu na život. Veliki naglasak tijekom čitave godine bit će na Vaš posao iako morate znati uravnotežiti odnos između posla i privatnog života.
Posao
Vaša usredotočenost i napor uložen u obavljanju poslovnih aktivnosti urodit će plodom krajem godine. Nadolazeće vrijeme donijet će vam nove poslovne prilike i izazove koje ćete prihvatiti te početkom 2023. godine od njih profitirati.
Ljubav
Ova će godina što se tiče odnosa s partnerom i ljubavi biti mirna i opuštajuća. Neće biti nikakvih napetosti i svađa između Vas i partnera, a problemi koji su Vas mučili u prošlosti nestat će sami od sebe. Unatoč Vašoj rezerviranoj naravi, znat ćete iskazati vlastite osjećaje partneru koji će to znati cijeniti. Slobodni će Jarci u drugoj polovini 2022. godine imati priliku upoznati zanimljivu osobu.
Financije
Ova će godina za osobe rođene u horoskopskom znaku Jarac biti veoma uspješna zato što će biti mnoštvo prilika za popravak financijskog stanja. Izbjegavajte kupovinu nepotrebnih stvari te umjesto toga počnite štedjeti.
Zdravlje
Tijekom 2022. godine bit ćete veoma energični i odličnog zdravstvenog stanja. kako biste izbjegli moguće zdravstvene tegobe preporučujemo uvođenje balansirane dijete te aktivno bavljenje tjelovježbom. Izbjegavajte masnu i začinjenu hranu te tako izbjegnite eventualne probavne probleme.
VODENJAK
Godinu 2022., sve osobe rođene u horoskopskom znaku Vodenjak pamtit će po velikom pritisku u svim životnim poljima. Vodenjaci će biti primorani dati doslovno sve od sebe kako bi savladali navedene okolnosti, a od osobite je važnosti da poslušaju svoju intuiciju te postupaju u skladu s njom.
Posao
Na poslovnome planu Vodenjaci će biti maksimalno eksponirani te će iz tog sakupiti neka vrijedna iskustva. Čekat će Vas ogromni obim posla te ćete trebati uložiti maksimalni trud i napor kako biste razriješili poslovne obaveze. Naročito stresno razdoblje po Vas započet će krajem godine, a najbolje Vam je iskoristiti puni potencijal vlastitog talenta kako biste razriješili sve probleme i nedoumice.
Ljubav
Tijekom čitave 2022. godine ljubavna situacija Vodenjaka bit će mirna i stabilna uz moguće kratkotrajne nesuglasice s partnerom krajem godine. Značajnu ulogu i utjecaj na Vašu emocionalnu vezu imat će bliske osobe i prijatelji koji će vam savjetima pomoći u savladavanju emocionalnih barijera koje vas muče duže vrijeme. Vodenjaci će morati poraditi na boljoj komunikaciji s partnerom o kojoj će ovisiti daljnji tijek Vaše veze. Slobodni Vodenjaci bit će pomalo kruti i zatvoreni pa će s poteškoćama komunicirati s eventualnim budućim partnerom.
Financije
Tijekom 2022. godine financijska situacija Vodenjaka bit će stabilna i pod kontrolom. Izbjegavajte i ograničite kupovinu nepotrebnih stvari te tako stabilizirajte novčana izdavanja. Sredinom godine doći ćete u situaciju da ćete biti primorani potrošiti određena financijska sredstva, a krajem godine moguća su nova novčana izdavanja u svezi nekretnina.
Zdravlje
Utjecaj planeta omogućit će Vam da tijekom cijele 2022. godine budete izvrsnog zdravstvenog stanja. Ako ste vični porocima savjetujemo Vam da ih smanjite ili izbjegavate kako Vam ne bi narušili imunološki sustav, u konačnici zdravlje.
RIBE
2022. godina će za sve osobe rođene u horoskopskom znaku Ribe biti veoma intenzivna po pitanju obaveza što će uzrokovati da će Ribe tijekom 2022. godine biti veoma ubrzane, agresivne ali i srčane. Ribe će morati početi rješavati stvari na konstruktivan način, a svako odugovlačenje izvršavanja obaveza odrazit će se na njihov život.
Posao
Ova će godina biti u znaku timskog rada te će Ribe uz pomoć poslovnih suradnika uspjeti odraditi sve poslovne obaveze. Ako radite u uslužnim djelatnostima savjetujemo da se oboružate strpljivošću jer će Vam se to kasnije višestruko isplatiti. Bez obzira na veliki stres s kojim ćete se suočavati cijelu 2022. godinu, planeti će Vam biti naklonjeni.
Ljubav
Ljubavna situacija za Ribe u emocionalnoj vezi bit će na vrhuncu tijekom čitave godine. Imat ćete odličnu komunikaciju s partnerom kojem ćete moći izraziti sve svoje osjećaje, želje i strahove. Ribe u nerazjašnjenom emotivnom statusu, ove će godine moći racionalno odabrati najpovoljnije rješenje za njih. Za slobodne Ribe ova je godina jako povoljna za pronalazak idealnog partnera. Naročito povoljno razdoblje odnosi se na kraj 2022. godine kada ćete samouvjereno krenuti u novi emotivni odnos.
Financije
Tijekom 2022. godine situacijama s vašim financijama bit će nestabilna. S jedne ćete strane iskorištavati prilike za dodatnu zaradu dok ćete s druge strane neracionalno trošiti postojeća financijska sredstva. Planete Vam nisu pretjerano naklonjene, ali sredinom godine moguć je nenadani dobitak na igrama na sreću.
Zdravlje
Za razliku od 2021. godine koja je za Ribe bila dosta problematična i depresivna, u 2022. godini očekuje vas pozitivna zdravstvena situacija. Morat ćete više poraditi na obavljanju fizičkih aktivnosti te bavljenju sportom, čime ćete moći poboljšati vlastito psihofizičko stanje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)