Godišnji horoskop za 2020. godinu

horoscope guru

2020.godina će biti pod utjecajem dvije planete: Saturna koji je planeta discipline, realnosti i mukotrpnog rada i Jupitera koji je planeta blagostanja i sreće. Ova godina donosi dugo očekivane i lijepe promijene.

OVAN

POSAO I NOVAC:  2020. godina će biti veoma uspješna za Ovnove jer će ostvariti ciljeve koje su zacrtali. Što se karijere tiče, ova godina će biti neizvjesna, ali će se završiti bolje nego što ste očekivali. Trudit ćete se da što češće izlazite iz vaše zone komfora i da se naviknete na promjene koje, u početku, neće biti prijatne. Tijekom 2020. Godine ukazat će vam se brojne poslovne ponude pa se može desiti da ćete raditi na više mjesta. To će vam omogućiti da sebi i svojoj porodici priuštite stvari koje ste dugo željeli.

LJUBAV: Ove godine ćete osjetiti potrebu da ozvaničite vezu i da se skrasite na tom polju. Ako ste sami, početkom godine ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju. Nećete htjeti da žurite . Ako ste u braku, trebat će vam malo vremena da se odmorite od svega i da skupite snage za ono što vas očekuje. Imat ćete podršku  voljene osobe.

ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje u narednom periodu će biti bolje nego ikad. Počet ćete da se bavite fizičkom aktivnošću i neće vam biti jasno što ste do sada čekali.

BIK

POSAO I NOVAC: 2020. godina će biti veoma uspješna za predstavnike ovog znaka. Imat ćete mnogo više energije i fleksibilnosti pa ćete započeti neke projekte koje ste ranije imali u planu. Vaša kreativnost će doći do izražaja i svoje talente ćete pokazati i na poslu. Ambicioznost je osobina koja će vas krasiti u narednom periodu pa ćete postići veće uspjehe nego prije. Bit ćete puni elana i pozitivne energije koja će prijati vašim suradnicima.

Što se financija tiče, godina će biti puna promjena i kolebanja. Imat ćete nepredviđene troškove zbog kojih ćete morati  pozajmiti novac ili uzeti kredit.

LJUBAV: 2020. godine ćete riješiti mnoge nedoumice koje su vezane za vaš ljubavni status. Nećete se više zavaravati i očekivati nerealne stvari.  Ako ste slobodni, može se desiti da ćete upoznati osobu koja vam se u početku neće dopasti. Vremenom ćete shvatiti da se radi o nekome tko je vrijedan vaše pažnje. Ako ste u braku, ove godine ćete riješiti nesuglasice koje su bile razlog mnogih rasprava. Više ćete vremena posvetiti vašoj voljenoj osobi i ponovo ćete ostvariti bliskost I ljubav.

ZDRAVLJE: Početkom godine ćete imati manje zdravstvene probleme koji će vas natjerati da vodite računa o sebi.  Čim budete imali vremena posjetite zubara. U suprotnom će vam se zubobolja javiti kada je najmanje budete očekivali.

BLIZANCI

POSAO I NOVAC: 2020. godina donijet će vam više samokontrole nego inače. Sredina godine će biti idealno vrijeme da poboljšate kvalitete vašeg života. U vašem domu i na radnom mjestu će prevladavati harmonija i naći ćete zajednički jezik s ljudima s kojima se niste dobro slagali. Ove godine ćete imati bolju komunikaciju s kolegama i neki od njih će vam postati dobri prijatelji. Ako već niste, sredinom godine ćete naći posao u struci i nastavit ćete da se usavršavate i da radite na sebi. Tijekom godine imat ćete pristojan priliv financijskih sredstava koji će vam omogućiti da budete samostalni i da ni od koga ne zavisite.U drugoj polovini godine ćete vratiti novac koji ste pozajmili od prijatelja ili rođaka.

LJUBAV: Godinu ćete započeti razgovorima s partnerom o vašoj vezi. Imat ćete priliku da jedno drugome kažete sve što mislite što će rezultirati zbližavanjem ili rastankom. Predstavnici ovog znaka koji su slobodni će tijekom ljeta otputovati u inozemstvo gdje će upoznati osobu s kojom će održavati vezu na daljinu.

ZDRAVLJE: Iako će vaše zdravstveno stanje biti zadovoljavajuće, povremeno ćete osjećati umor zbog mnogobrojnih obaveza. Nećete naći vremena da brinete o ishrani pa se može desiti da ćete imati problema s visokim tlakom, kolesterolom ili viškom kilograma.

RAK

POSAO I NOVAC: Navike koje ste stekli u posljednje vrijeme će loše utjecati na vaš duševni mir pa bi bilo preporučljivo da s njima prestanete. Početkom godine morate biti oprezni kod ugovaranja poslova jer se može dogoditi da će partneri ili nadređeni htjeti da vas prevare. U drugom dijelu godine će vaša karijera krenuti uzlaznom putanjom pa je moguće da ćete donijeti tešku odluku i prijeći u drugu firmu ili osnovati svoju. Početkom godine imat ćete  mnoge troškove na koje niste računali. Zbog njih ćete morati da se odreknete luksuza i svega što vam nije neophodno. Do kraja godine ćete osmisliti plan i vaše upravljanje financijama dobit  će novi oblik.

LJUBAV: Ove godine ćete spoznati pravo značenje ljubavi. Shvatit ćete da zaslužujete mnogo i nećete pristajati na ono što vam ne odgovara. Ako ste u dugoj vezi, moguće je da ćete s partnerom razgovarati o prinovi. Željet ćete da se ostvarite u ulozi roditelja. Ako ste u braku, posvetit ćete više vremena i pažnje bračnom drugu. Slobodni sredinom godine će upoznati osobu koja će im prvo biti prijatelj, a zatim i partner.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da se ove godine više posvetite svom zdravlju nego ranije. Trebali biste da izvadite krv i da provjerite šećer. Počet ćete da radite vježbe jer će vas leđa boljeti .

LAV

POSAO I NOVAC: 2020. godina će iz Lavova izvući ono najbolje. Prebrodit ćete mnoge teške trenutke i bit ćete jači nego ikada.  Ove godine ćete naporno raditi i učiti, a rezultate ćete vidjeti već poslije nekoliko mjeseci. Pokušat ćete ostvariti bolju komunikaciju s kolegama i nadređenima koji će za vas, u narednom periodu, imati samo riječi hvale. U ovoj godini vas očekuje povoljan financijski period. Odlučno ćete krenuti u nove radne pobjede i nećete dozvoliti da vas vaše i tuđe sumnje i upozorenja zaustave.

LJUBAV: Tijekom 2020. godine vaš ljubavni život će biti poprilično buran. Morat ćete donositi odluku da li želite da se posvetite privatnim ili poslovnim obavezama. Lavovi koji su u braku imat će  brojna iskušenja. Ne dozvolite da se vaše porodice umiješaju jer iz toga ništa dobro neće proizaći. Čuvajte to što imate jer ćete, u suprotnom, zažaliti. Predstavnici ovoga znaka koji su slobodni će početkom godine upoznati osobu koja će im se lažno predstaviti.

ZDRAVLJE: Tijekom 2020. godine će vaše raspoloženje biti promjenljivo. Sredinom godine ćete zapasti u depresiju i nećete imati želju da izađete iz kreveta. Konzumirajte kalcij i mliječne proizvode da ne biste imali problema s kostima.

DJEVICA

POSAO I NOVAC: 2020. godina će biti vrlo uspješna za predstavnike ovog znaka. Velika je vjerovatnost da ćete radili ili studirati u inozemstvu. Vjerojatno ćete raditi posao koji ne volite, ali u isto vrijeme ćete učiti ono u čemu se pronalazite. Nećete htjeti da zavisite od drugih i imat ćete motivaciju koja će vas spriječiti da odustanete. Tijekom ove godine ćete imati više novca nego što ste mogli da zamislite. To će vam omogućiti da sebi priuštite stvari koje ste dugo priželjkivali. Morat ćete biti oprezni da ne potrošite previše i da razdvojite hirove od onoga što vam je zaista neophodno.

LJUBAV: Ova godina će vam na ljubavnom planu donijeti brojne uspone i padove. Bit ćete upleteni u zamršen ljubavni odnos i nećete znati što da očekujete od partnera. Ako ste slobodni, imat ćete priliku upoznati kvalitetne osobe. Pošto ste u prošlosti imali loša iskustva, stalno ćete im tražiti mane i mislit ćete da njihove namjere nisu iskrene. Ako ste slobodni, naredni period je idealan za početak nove veze koja će vrlo brzo prerasti u nešto ozbiljno.

ZDRAVLJE: Sredinom godine ćete imati glavobolje koje će vas uplašiti pa ćete odlučiti da se manje nervirate zbog stvari koje ne možete da promijenite. Ako vježbate, trudite se da se dobro zagrijete da se ne biste povrijedili.

VAGA

POSAO I NOVAC: Vi ste strastveni i brzopleti u svom poslu pa ćete imati sukobe s kolegama i nadređenima.  Sami ćete snositi posljedice za neuspjehe i dobivati priznanja za ono što dobro odradite. Polako ćete  napredovati i uživat ćete u vašem putu ka vrhu. U 2020. godini ćete naplatiti poslove na kojima ste radili u prethodnom periodu. U prvih nekoliko mjeseci ćete imati veliki priliv novca. Najbolje bi bilo da unaprijed isplanirate budžet i da se toga pridržavate cijele godine.

LJUBAV: Vage koje su u dugoj vezi će razmišljati o braku i porodici. Ozbiljno ćete razgovarati s partnerom i zahtijevat ćete da vam kaže kakvi su njegovi planovi za budućnost. Slobodne Vage imat će ove godine jako puno prilika i novih poznanstva.  S mnogima ćete željeti da ostane u prijateljskim odnosima, ali to neće biti moguće jer će vas oni promatrati drugim očima.

ZDRAVLJE: Tijekom ove godine ćete stalno biti na dijetama . Vaša tjelesna težina će oscilirati što se neće dobro odraziti na vaš organizam. . Nećete unositi dovoljno vitamina i minerala pa se može desiti da ćete biti anemični. Stresne situacije će vam crpiti energiju pa ćete samo željeti spavati.

ŠKORPION

POSAO I NOVAC: U toku ove godine konačno ćete dobiti priznanje za trud i rad u vidu povišice ili unapređenja.  Bit ćete omiljeni među kolegama i svi će rado provoditi vrijeme s vama. Imat ćete više uspjeha u timskom radu i isticat ćete se kao sposoban lider.  Na početku godine ćete imati velike troškove zbog kojih ćete ući u minus. Par mjeseci kasnije imat ćete  veći priliv sredstava koji ćete uložiti u posao. Vrlo brzo ćete sve povratiti i zaraditi za pristojan život.

LJUBAV: 2020. godina će, što se ljubavi tiče, biti veoma uzbudljiva i nepredvidljiva. Osobe suprotnog spola će privlačiti energija kojom zračite i zadovoljavat će se time da budete samo prijatelji. Ako ste u dugoj vezi, krajnje je vrijeme da partneru pokažete što zaista osjećate prema njemu. Ako ste u braku, moguće je da ćete imati tajnu vezu s osobom koja vas privlači.

ZDRAVLJE: U 2020. godini vaše zdravstveno stanje i forma će biti na zavidnom nivou. Od samog početka godine mijenjat ćete prehranu i početi zdravije živjeti. Tijekom ljeta pripazite se alergija koje bi ove godine mogle stvoriti dosta problema.

STRIJELAC

POSAO I NOVAC : 2020. godine ćete donijeti važne odluke koje će poboljšati kvalitetu vašeg života. Početkom godine moguće je da ćete se posvađati s poslovnim partnerima ili šefom. Bit ćete uznemireni zbog toga, ali na kraju ćete dobro proći.Krajem godine imat ćete šansu za unapređenjem. Što se financija tiče u ovoj godini, morate voditi zaista veliku brigu o trošenju jer ćete tijekom cijele godine imati neplanirane troškove.Oni koji žele mijenjati posao ili ga traže, sredinom godine će za to imati odličnu priliku.

LJUBAV: 2020. godina će vam donijeti stabilnost na ljubavnom planu. Više ćete se posvetiti partneru i češće ćete mu priređivati iznenađenja. Ako ste u braku, morate obuzdati ljubomoru i prestati kontrolirati svaki partnerov korak. Imajte više povjerenja u njega i nemojte mu praviti scene. Slobodni Strijelci će biti u dilemi da li da započnu vezu s osobom koju su skoro upoznali ili s bivšim partnerom prema kome nisu ravnodušni.

ZDRAVLJE: Početkom godine će vas iscrpiti gripa zbog koje ćete danima ležati u krevetu. Nemojte trenirati više sportova u isto vrijeme jer se možete povrijediti. U nekim trenucima ćete se ponašati kao hipohondar i stalno će vam se činiti da nešto nije u redu s vama.

JARAC

POSAO I NOVAC: 2020. godina će vam donijeti promjene na bolje koje ste dugo očekivali. Vaš položaj na poslu će biti standardno dobar, ali željet ćete naučiti nešto novo što bi obogatilo vaše znanje. Krajem godine ćete imati previše posla pa ćete jedva čekati da odete na odmor i da pobjegnete od gužve. Moguće je da ćete preko firme otići na poslovno putovanje i da ćete spojiti lijepo i korisno. Što se financija tiče, ove godine će vam netko vratiti novac koji ste mu posudili. Ugodno ćete se iznenaditi i isplanirat ćete na što da ga potrošite. Jedan dio ćete sačuvati jer ćete se tako osjećati sigurnije.

LJUBAV: Slobodni Jarčevi će preko društvenih mreža upoznati zanimljivu osobu, ali s vremenom će shvatiti da nije onakva kakvom se predstavlja. Predstavnici ovog znaka koji su u vezi vole od muhe praviti slona i s partnerom se svađaju bez razloga. Jarčevi koji su u braku će imati mnogo obaveza pa neće često viđati partnera. On će vam zbog toga prigovarati pa ćete morati da napravite kompromis i da nešto žrtvujete.

ZDRAVLJE:  Moguće je da ćete utjehu od problema tražiti u hrani zbog čega ćete nabaciti par kilograma. Većina Jarčeva koji nose naočale ili leće, krajem godine će morati otići na pregled jer će im se dioptrija promijeniti. Bit ćete umorni i bezvoljni pa bi bilo dobro da počnete da pijete vitamine i da konzumirate što više svježeg voća i povrća.

VODENJAK

POSAO I NOVAC: 2020. godine moći ćete  odahnuti jer vas neće mučiti problemi s kojima ste se suočavali prethodnih mjeseci. Početkom godine ćete imati uspjeha na profesionalnom planu. Nadređeni će biti zadovoljni vašim trudom i radom, pa ćete se u drugom dijelu godine opustiti i živjeti od stare slave. 2020. godine ćete pravilno rukovati novcem i unaprijed ćete planirati troškove kao što su: ljetovanje, zimovanje, itd. Nećete moći baš sve da predvidite pa ćete određeni iznos sačuvati i za “crne dane”.

LJUBAV: Tijekom ove godine ćete uvidjeti da ne možete sve promatrati kroz ružičaste naočale, već da morate da se suočite s realnošću. Reći ćete partneru sve što vas muči bez straha da će vas pogrešno razumjeti. Slobodne Vodenjake očekuje lijep period tokom kojeg će često sretati osobu koja im se dopada. Vodenjaci koji su u braku bi trebali da paze kome se povjeravaju da ne bi postali tema tračeva. Vaše riječi mogu biti pogrešno shvaćene.

ZDRAVLJE: Ove godine ćete više pažnje posvetiti svom zdravlju pa se može desiti da ćete postati vegan ili vegetarijanac. Moguće je da će vas mučiti alergija zbog koje ćete svašta isprobati i piti razne preparate. Ubacite neku fizičku aktivnost u vaš zauzeti raspored i vrlo brzo ćete vidjeti pozitivne promjene.

RIBE

POSAO I NOVAC: Ove godine ćete biti uspješni u svakom projektu koji započnete. Za par mjeseci će vam se isplatiti ranija ulaganja za koja ste mislili da su propala. Ako ste nezaposleni ili nezadovoljni poslom koji radite, budite odvažni i pratite svoje snove. Ako početkom godine ne uradite ništa da poboljšate kvalitetu vašeg života, male su šanse da će se išta promijeniti u narednom periodu. Početkom godine će se vaša financijska situacija poboljšati jer ćete dobiti novac od nasljedstva ili nekretnine koju ćete prodati. Netko će vas nagovoriti da uložite u posao jer će se plašiti da ga ne potrošite na gluposti.

LJUBAV: Krajnje je vrijeme da prestanete da živite u prošlosti i da od sebe pravite žrtvu. Ako bolje pogledate, mnogi ljudi iz vašeg okruženja su preživjeli teža iskušenja od prekida i nesretne ljubavi. Ako ste u vezi, sredinom godine ćete partneru postaviti ultimatum da bira između vas i osobe koju ne podnosite. Ako ste u braku, početkom godine ćete vi i voljena osoba imati nesuglasice.

ZDRAVLJE: U 2020. godini vaše zdravstveno stanje će se poboljšati i imat ćete više energije nego obično. Trudit ćete se da zaspite i da se probudite ranije kako biste stigli da odradite jutarnji trening ili da prošetate . Može se desiti da ćete tijekom zime pasti i povrijediti ruku ili nogu zbog čega ćete nositi gips.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)