Godišnji financijski horoskop za 2023. godinu – neki od znakova imat će značajne dobitke!

horoscope guru

OVAN
Sljedeća godina donosi vam veliku želju za potvrđivanjem. U svojim nastojanjima da pokrenete nove projekte suočit ćete se s potrebom iniciranja promjena unutar posla kojim se bavite. Udružite se s onima koji razmišljaju na sličan način.
Financije: Početak 2023. godine će biti obilježen financijskim gubicima koji će vas natjerati da počnete razmišljati o mjerama štednje. Kako će vrijeme prolaziti, situacija će biti sve bolja. Jesen je vrijeme potpune stabilizacije.
Dobri i loši dani: 13.09. – pozitivne promjene na poslu donose olakšanje, 25.01. – financijski gubici zbog prevelikih ambicija.
BIK
Pri nastojanjima da poboljšate svoju poslovnu situaciju stalno ćete nailaziti na neočekivane probleme. Bilo bi dobro da ništa ne forsirate i zadovoljite se održavanjem postojećih pozicija. Upišite neki oblik dodatne edukacije.
Financije: Prvih šest mjeseci 2023. godine bit će nepovoljni za ulaženje u bilo kakve veće troškove. Pokušajte pametno raspolagati svojim resursima i za nove investicije pričekajte drugi dio godine. Ne podižite nikakve kredite.
Dobri i loši dani: 08.11. – podmirit ćete stare dugove i konačno izaći iz minusa, 21.03. – problemi u loših odnosa s nadređenim osobama.
BLIZANCI
Iako će tijekom sljedeće godine stalno biti zatrpani gomilom obaveza, Blizanci neće moći računati na bilo kakva upečatljiva napredovanja unutar posla kojim se bave. Tijekom proljeća uspješno će realizirati jedan važan projekt.
Financije: Posao kojim se trenutno bavite neće vam omogućiti bilo kakvo poboljšavanje financijske situacije. Zbog toga ćete biti prisiljeni pokrenuti dodatne honorarne aktivnosti unutar kojih ćete iskazivati svoju inventivnost.
Dobri i loši dani: 06.04. – dokazat ćete se unutar poslova kojima se do sada niste bavili, 29.08. – doći će do odlaganja poslova na koje ste računali.
RAK
Početak 2023. godine neće donijeti nikakve veće promjene. Situacija će se poboljšati tijekom ljeta kada vas očekuje preuzimanje odgovornije pozicije. Jesen će biti obilježena lošim odnosima s kolegama na poslu.
Financije: Iz mjeseca u mjesec ćete poboljšavati svoju financijsku situaciju, tako da ćete tijekom ljeta imati priliku upustiti se u veće izdatke. Zadnja tri mjeseca su krizno razdoblje ispunjeno nepredviđenim troškovima.
Dobri i loši dani: 17.07. – preuzimanje novih odgovornijih poslova, 19.10. – veći novčani gubici zbog tuđih krivih odluka.
LAV
Sljedeća godina će za vas biti vrlo povoljna. Bit ćete izuzetno komunikativni i s lakoćom uspostavljati nove poslovne veze. U toku prva tri mjeseca pokrenuti ćete nove projekte i ostvariti financijske dobitke.
Financije: Prvi dio godine bit će obilježen intenzivnim radom i konstantnim povećavanjem mjesečnih prihoda. Tijekom ljeta ćete se malo primiriti i razraditi planove za financijska ulaganja tijekom jeseni.
Dobri i loši dani: 23.02. – ostvarivanje više pozicije donosi veća primanja, 16.10. – greške pri novčanim transakcijama donose gubitke.
DJEVICA
Čitava godina bit će ispunjena brojnim poslovnim problemima. Potrebno je da što realnije sagledate situaciju i shodno tome prilagodite svoje ambicije. Za pokretanje novih poslova pričekajte sljedeću godinu.
Financije: Prva tri mjeseca 2023. godine donijeti će ozbiljne financijske probleme. Doći će do smanjivanja mjesečnih prihoda i sveukupne recesije u vašem poslovnom životu. Situacija će se stabilizirati tek krajem godine.
Dobri i loši dani: 29.11. – moći ćete odahnuti zbog povećanja prihoda, 09.03. – imat ćete osjećaj kao da ste blokirani sa svih strana.
VAGA
Na poslovnom planu pred vama je jedna prosječna godina u kojoj ćete svoje ciljeve moći ostvariti uz ulaganje puno truda. Prvih šest mjeseci je povoljno za uključivanje u zajedničke projekte s prijateljima.
Financije: Preporučujemo vam da budete oprezni sa svojim novcem. Od samog početka godine stvorite zalihe u svrhu neutraliziranje nepredviđenih troškova krajem ljeta. U zadnja tri mjeseca ćete ponovno uploviti u mirne vode.
Dobri i loši dani: 07.02. – iskazivat ćete veliku kreativnost unutar grupnih aktivnosti, 14.08. – potpuno neočekivano morat ćete izdvojiti veću sumu novca.
ŠKORPION
Pozitivni trendovi koji su počeli krajem prošle godine nastavit će se i početkom sljedeće. U siječnju i veljači doživjet ćete satisfakciju za sav trud koji ste ulagali tijekom zadnjih šest mjeseci. I ostatak godine je stabilan.
Financije: Vaše uspješno poslovanje tijekom čitave godine omogućit će vam prikupljanje određenih količine novca koju ćete dodatno oploditi pametnim investiranjem krajem 2023. godine. Pravi potez u pravo vrijeme.
Dobri i loši dani: 15.11. – uz pomoć sa strane ostvarit ćete velike financijske dobitke, 05.06. – nepotrebno zaoštravanje odnosa sa suradnicima.
STRIJELAC
Vaša pozitivnost i otvorenost prihvaćanju novih ideja omogućit će vam napredovanje u svim poslovima kojima se bavite. Prvih šest mjeseci će donijeti uspješno ostvarivanje ciljeva o kojima ste maštali u prošlosti.
Financije: Na samom početku godine ostvarit ćete osjetno povećanje prihoda i tako stvoriti novčane zalihe za ostatak godine. U svibnju i lipnju doći će do manjih problema koje ćete prevladati uz pomoć porodice.
Dobri i loši dani: 21.03. – s velikom lakoćom ćete postići natprosječne rezultate, 11.06. – preveliki troškovi ugrožavaju financijsku sigurnost.
JARAC
Trenutno ste u razdoblju gdje postavljate temelje za nove poslovne projekte koje ćete pokrenuti u nekoj bliskoj budućnosti. Bit ćete vrlo vrijedni i koncentrirani na ono što radite. Sve će vam ići od ruke.
Financije: Iako će na poslu sve biti u najboljem redu, vaša novčana primanja neće pokazivati neke veće pozitivne pomake. Imat ćete osjećaj kao da stalno stojite na istom mjestu. Budite strpljivi jer novac na kraju ipak dolazi.
Dobri i loši dani: 22.05. – sklopit ćete dogovore za nove zanimljive poslove, 10.02. – netko iz vaše porodice ući će u financijske probleme.
VODENJAK
Sljedeća godina omogućit će vam da u potpunosti iskažete svu svoju talentiranost i originalnost. Iz mjeseca u mjesec otvarat će vam se nove mogućnosti za postizanje veće samostalnosti u onome što radite.
Financije: Zima i proljeće bit će obilježeni nizom neočekivanih zarada koje će doći kao posljedica dodatnih poslova. Ljeto i početak jeseni donose iskušenja i potrebu za drastičnim smanjivanjem svakodnevnih troškova.
Dobri i loši dani: 12.03. – s lakoćom ćete doći do većeg novčanog iznosa, 11.09. – neharmonični odnosi s nadređenim vam osobama.
RIBE
Godina koja slijedi za vas će biti prilično mirna i neće donijeti neka veća iskušenja. Strpljivo ćete obavljati svoje svakodnevne obaveze i maštati o nekoj ljepšoj budućnosti. Krajem ljeta pojavit će se mogućnost rada u inozemstvu.
Financije: U prva četiri mjeseca 2023. godine riješit ćete se financijskih obaveza koje ste prenijeli iz prošle godine. To će vam omogućiti egzistenciju bez dosadašnjih briga. Drugi dio godine donosi stabilne prihode.
Dobri i loši dani: 25.04. – u prilici ste da uspostavite vrlo važne poslovne odnose, 18.10. – posudit ćete novac nekome tko ga neće imati namjeru vratiti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)