Godina crne vodene zmije

horoscope guru

godina zmije

Po kineskom kalendaru ovo je godina crne vodene zmije.  Zaljubljenima godina Zmije donijet će radost, brakovi sklopljeni ove godine bit će jaki, a djeca rođena u ovoj godini bit će izuzetnog zdravlja i jakog intelekta

Godina crno-teget vodene Zmije počinje 4. veljače 2013. godine, a završava se 30. siječnja 2014. godine. A mnogo toga treba uraditi prije dolaska godine Zmije! Prije Nove godine potrebno je, po mogućnosti, platiti sve račune i vratiti dugove, da bi sve materijalne tegobe ostale u prethodnoj godini. Materijalna i racionalna Zmija s uvažavanjem će ocijeniti vašu želju uspostaviti i ojačate financijsku stabilnost. Ovaj znak uvijek točno zna što hoće, i hoće da nagradi one koji imaju pravilne prioritete.

Pragmatične Zmije ne vole “trošadžije” i zato onima koji ulažu u ispravan cilj ona će sigurno pomoći. U godini Zmije isplati se otvarati račune u bankama i skupljati novac za krupne stvari. Obavezno se treba pomiriti s dragim osobama, rodbinom i prijateljima ako ste bili posvađani. Zmije uopće ne voli skandale. Njoj više prija spokojstvo i mir, sklad i harmonija u obitelji. 

Što obući za novogodišnju noć?

Gore navedene omiljene boje Zmije mogu poslužiti kao osnova za blagdansku gardarobu. U gardarobi su dobrodošle šljokice i materijali koji podsjećaju na kožu reptila ali ne treba obući i nositi ništa što je napraljeno od prave zmijske kože jer se to neće svidjeti Zmiji. Tkanina treba biti glatka a poželjno je i sjajna. Ne zaboravite na srebrne i zlatne ukrase čiji odsjaj podsjeća na preljev zmijske kože. Što se tiče kroja, Zmiji će se najvište svidjeti sve što prati liniju tijela, cipele sa špicastim vrhom i, naravno, štikle.
Što se tiče frizure, najbolje je da budu ravne i simetrične, a dugačku kosu možete uplesti u razbarušenu pletenicu ili je pokupiti u punđu sa zaglađenim prednjim dijelom.
Prilikom šminkanja naglasak stavite na oči koje ćete našminkati tako dobiti izražajan dubok i magičan pogled koji će hipnotizirati i začarati. Ne zaboravite na manikuru. Zmija voli dugačke nokte jarkih boja sa sedefom ali mat.

Što nam donosi godina vodene crne Zmije?

Godina Zmije vrlo će se razlikovati od godine Zmaja koja odlazi. Vatromet strasti i emocija, neočekivane situacije i nagle promjene i događanja zamijenit razdoblje spokojne mudrosti i racionalizam. U narednoj godini uspješni i plodotvorni biće ugovori o partnerstvu i različiti sporazumi. Kao pravilo u godini Zmije za bilo koji znak postoji šansa za povoljnu promjenu posla s boljom zaradom i statusom. Zaljubljenima godina Zmije također donosi radost: brakovi koji će se sklopiti ove godine bit će jaki, a djeca rođena u ovoj godini bit će izuzetnog zdravlja i jakog intelekta.

GODINE ZMIJE
1917, 1929,1941, 1953, 1965,1977, 1989,2001, 2013,2025.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)