AKO Napravite Ovo Nećete Patiti U Ljubavi – Gdje upoznati pravu ljubav?

horoscope guru

 

ljubav

Za nekoga su klubovi idealna mjesta, za druge kafići, a neke dame imaju sreće da uvijek upoznaju nekog zanimljivog u kazalištu. Locirati partnera otkrivamo vam, prema osobinama horoskopskih znakova, gdje upoznati pravu ljubav.

OVAN (21 ožujak-20 travanj)
Nekog posebnog možete upoznati na umjetničkim tečajevima ili u plesnim skupinama. U svakom slučaju pri pronalasku partnera dobro će vam doći mala doza kulture. Ako ste više sportski tip, pokušajte s trčanjem u parku ili se upišite u teretanu.
Idealno mjesto: koncertne dvorane, muzeji i kazališta.

BIK (21 travanj-20 svibnja)
Najbolji način da upoznate nekoga ili privučete nečiju pažnju je da se malo “folirate”. Pokažite svoje atribute. Ako želite ulovite Bika pokušajte s rečenicom: “Skuhat ću ti večeru, ukoliko obećaš da ćeš ti spremiti doručak”.
Idealno mjesto: trgovina.

BLIZANAC (21 svibanj-20 lipanj)
Blizanci nemaju problema s pronalaskom prijatelja, ali kada se radi o partneru tu je već potpuno drugačija priča. Za lako našli partnera, idite što češće u šetnje. Kada se distancirate od poznatog okruženja, lakše ćete stupiti u prisniju komunikaciju.
Idealno mjesto: park, šetalište pored rijeke, šuma.

RAK (21 lipnja-22 srpnja)
Ako vrijeme stalno provodite kod kuće, mala je šansa da ćete upoznati partnera, ali zato pravite večere i zamolite prijatelje da sa sobom dovedu rođake ili prijatelje.
Idealno mjesto: vaš dom, super market (gdje kupujete namirnice za kućne zabave).

LAV (23. srpanj – 22. kolovoza)
Dobar način da postanete pristupačniji je priključivanje volonterskim organizacijama. Izgledat manje umišljeno ukoliko radite u dobrotvorne svrhe. Lavovi često djeluju previše iznad svijeta, pa je potrebno da se pojave u nešto prijemčiviji okruženju.
Idealno mjesto: pjesnička sekcija, bilo kakva organizacija, klub čitatelja.

DJEVICA (23. kolovoza – 22 rujna)
Ispod te savršeno isplanirane i proračunate osobe krije se pravi romantik. Nemojte se bojati pokazati tu svoju stranu. Također, spiritualno orijentirana okupljanja i duhovni seminari mogu se pokazati kao pun pogodak za lov na Djevicu.
Idealno mjesto: izložba fotografija, ples.

VAGA (23 rujan-22 listopada)
Volite eksluzivna mjesta, sofisticirana, volite lijepa mjesta, a da biste našli nekoga tko također cijeni poput vas lijepe stvari u životu odaberite interesantna mjesta. Ako ste sportski tip dobar izbor su rafting putovanja.
Idealno mjesto: spa centar, degustacija vina.

ŠKORPION (23 listopad – 22 studeni)
Strasnog ljubavnika možete sresti ili u baru. Krećite se i po spa centrima tamo ćete upoznati osobu koja će znati udovoljiti svim vašim senzualnim potrebama.
Idealno mjesto: vinski bar, koncert u predvorju nekog hotela.

STRIJELAC (23 studeni – 21 prosinac)
Teško pronalazite partnera, jer jednostavno ne možete na istom mjestu provesti duže od sekunde. Jedna od mogućnosti je da se upišete neki tečaj koji će vas prisiliti da budete određeno vrijeme na jednom mjestu.
Idealno mjesto: internet.

JARAC (prosinac 22 – siječanj 19)
Kada se bavite nekim teškim polsova, tada ste najopušteniji, lakše komunicirati i manje pažnje obraćate na karakterne sitnice.
Idealno mjesto: radionica “sam svoj majstor”.

VODENJAK (20 siječnja – 18 veljača)
Iako nikada nemate problema sa sklapanjem prijateljstva, pravi izazov je naći partnera. Privlačniji ste kada pokazujete svoju kreativniju stranu. Priključivanje amaterskoj glumačkoj skupini može koristiti vašem ljubavnom životu.
Idealno mjesto: tečaj slikanja, pjevanje u zboru.

RIBA (19 veljače-20 ožujka)
Spadate u skupinu ljudi koji su skloni romansama i na poslu, na plaži …. bilo gdje. Za vas je samo potrebno da odlučite pustite partnera u svoj život.
Idealno mjesto: zalazak sunca.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)