SAZNAJTE Zašto Su Djevice Seksualni Stereotip – Vaše seksualne fantazije koje Vas otkrivaju

horoscope guru

Fantazija

Fantazija – Seksualne fantazije koje Vam otkrivamo uz pomoć horoskopa, sigurno će Vas iznenaditi tko je najpohotniji od Vas

OVAN

Fantazija –  Ovnovi su željni novih seksualnih iskustava, njihov adrenalin je ono sto ih pokreće. Vole i seks na otvorenom, pa i onaj grublji, a šansa da ih netko u tome uhvati još više ih pali. Sve to je dobro, ali su brzi i sebični.

BIK

Bikovi su nezasitni u krevetu, samo ne u seksu već u konzumiranju hrane u krevetu. U seksu su lijene osobe, koje nisu dobri ljubavnici, za njih je seks dio nečega što moraju odraditi.

BLIZANCI

Blizanci koji su otvorenog karaktera ne zaziru nikako od nečega novoga u seksu. Zanimljivi su ljubavnici. Njihova radoznalost često ih dovede do biseksualnih veza, a u oralnom seksu mnogo su talentirani.

RAK

Rakovi znaju uživati i u ljubavi i u seksu. Za njim se može reći da su seksualni manijaci. Ovisni o seksu naročito žene ovoga znaka. Međutim, spremni su se podati partneru, samo zato da dobe što žele.

LAV

Lavovi  vrište od seksipila kojim privlače. Dominantni kao i životinja Lav. Navukli su se i na gledanje pornića. Odlični su u krevetu za jednu noć, ali kao dugoročni partneri i nisu nešto.

DJEVICA

Na glasu kao stereotip tradicionalno fine djevojke, koja ima ogromnu želju za pervrzijama. Taj imiđ stidljivosti im je bitan, ali se vrlo brzo pretvore u dominantnu tigricu.

VAGA

Vage  zapravo lažu o svojim seksualnim fantazijama. Zna se da ih pale stržnjice, mada to oni kako dobro kriju. Znate do kada? Dok vas ne uhvate u krevetu. Sve jasno, zar ne?

ŠKORPION

Škorpioni su seksu odani kao i vjeri. Neki sigurno idu i na liječenje ovisnosti od seksa. Kod njih je to najvažnije u odnosu. Analni seks je ono što ih najviše pali.

STRIJELAC

Ono što njih pali je vođenje ljubavi u prirodni. Baš kao i životinje koje se pare, tako i oni imaju veliku sklonost takvom načinu vođenja ljubavi.

JARAC

Pripadnici ovoga znaka nemaju neke afinitete, osim što misle da je seks  dio nagona kao kod životinja. Zapravo odrade to kao neku rutinu. Nakon seksa provjeravaju telefon da nisu nešto važno propustili.

VODENJAK

Toliko su skloni seksu i imaju velike seksualne apetite. U potpunosti su vam kontrole, nije bitno ni skim ni gdje, ni kada. Zaboravljaju da vrebaju i spolne bolesti.

RIBE

Senzibilne i šarmantne ribe iznenadit će vas svojim fetišima. Niste znali da kod njih to postoji? O, da obožavaju stopala! Ako im dopustite da ih ljube, fenomenalno će vam uzvratiti.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)