Facebook i horoskop

horoscope guru

Facebook i horoskop

Ovan

Vaša fotografija na profilu pokazuje vas u najboljem izdanju. Nevažno predvodili grupu u džunglu ili trčali maraton, vaša fotografija pokazuje kako stre aktivni i vjerojatno odražava ono što vas trenutno interesira. Vjerojatno ste članovi mnogih grupa i imate aktivnih aplikacija koje govore mnogo o vama, jer na taj način ispunjavate svoju želju da podijelite djelić sebe s drugima.

Bik
Vaša fotografija demonstrira ljubav prema fizičkim stvarima. Vrlo vjerojatno i prirodu. Kao ljubitelj  prirode vjerojatno ste na profilnoj fotografiji okruženi drvećem, morem ili planinama. Vi volite prirodu, dobru zakusku i novac. Vaše aplikacije su vjerojatno nešto tipa „Koja ste pustinja?!”

Blizanci
Navikli ste na aktivan život, toliko aktivan da vjerojatno niste imali vremena ni postaviti najnoviju svoju fotografiju. Ali ako imate sliku profila velike su šanse da vas prikazuje u razgovoru s drugima, ili kako na neki način komunicirate s nekim. Volite znati što se događa u vašem okruženju. Aplikacije koje vam odgovaraju su Susjedi, vizualni godišnjaci, i sl.

Rak
Sramežljivi rakovi, vjerojatno na profilu imate svoju fotografiju iz djetinjstva ili nekog člana obitelji kojeg najviše volite. Ako imate neku svoju fotografiju vjerojatno ste na njoj okruženi članovima obitelji ili dragim osobama. Volite poučne aplikacije, Hug Me ili neke druge koje odražavaju vaše osjećaje i raspoloženje.

Lav
Vaša profilna fotografija prikazuje sve vaše atribute. Na njoj izgledate savršeno. Nije rijetkost da lavovi stave profesionalnu fotografiju. Lavovi vole poklone pa je aplikacija Gifts za njih, te sve druge aplikacije u kojima imaju priliku pokazati se.

Djevica
Vama je trebalo neko vrijeme prije nego ste postavili fotografiju profila jer ste htjeli da bude ona prava. Jednom kada ste je izabrali vjerojatno ste na njoj sa svojim ljubimcem, u uredu nekome pomažete i sl. Vi ste praktičan znak, te volite jednostavne aplikacije, a posebno zelene. Growing Gifts, nahrani ljubimca i slične su za vas.

Vaga
Vama ne treba mnogo da biste pronašli savršenu fotografiju za profil. Volite ljepotu i stil, pa većina vaših fotografija mogu biti i slike profila. Ipak, ako ste u vezi na njoj ste s partnerom, jer kakav bi to bio profil bez vašeg dragog. Ne možete se nagledati ljepote, mode i romantike, pa su vaše aplikacije „Koja si ljepotica?” „Koji si lik iz bajke?” i sl.

Škorpion
Zbog vaše misterioznosti i težnje privatnosti, vjerojatno na profilnoj fotografiji uopće nećete biti prepoznatljivi. A ako ipak stavite svoju fotografiju ona će vjerojatno biti seksipilna, ipak najveće su šanse da će to biti dio tijela na kojem se ne vidi vaša glava ili je teško definirati tko se na njoj nalazi. Volite dinamiku pa Mafia Wars vam odgovara. Budući da ste izravni, ali i koketni, vjerojatno ćete aktivirati i aplikaciju „Bi li spavao sa mnom?”

Strijelac
Facebook i horoskop: Vaš pustolovan duh se može vidjeti na vašoj profilnoj fotografiji. Vjerojatno ste u nekoj stranoj zemlji ili na putu prema nekom uzbudljivom mjestu na slici profila. Volite putovati pa su aplikacija za vas „Vladajte Karibima”, „Putujući mozak” i sl.

Jarac
Facebook i horoskop: Vaša vas fotografija prikazuje kao odgovornu osobu. Vjerojatno gledate direktno u kameru, bez kreveljenja ili ikakvih smetnji, s vrlo samopouzdanim izrazom lica. Važno je da znate kako vas netko doživljava pa volite aplikacije tipa „Usporedi”. Volite i kupovati pa su takve aplikacije također među onima koje najčešće koristite.

Vodenjak
Facebook i horoskop: Niko se ne bi iznenadio da umjesto fotografije bude grafika ili slogan nečega za što se trenutno zalažete. U slučaju da profilna slika prikazuje vas vjerojatno na njoj niste sami, nego okruženi obitelji ili dragim ljudima. Vjerojatno koristite one aplikacije koje vas dodatno povezuju s prijateljima ili se učlanjujete u grupe koje podupiru neke humanitarne svrhe.

Ribe
Facebook i horoskop: Fotografija vašeg profila je vrlo maštovita i kreativna, a možda se na njoj ni ne prepoznaje da ste to vi. Možda ćete umjesto sebe staviti neki spiritualni simbol ili nešto slično. Nema aplikacije koja vam se ne sviđa, a najdraže su vam one koje vas odvlače od stvarnosti i vode u svijet mašte.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)