Kakve su emotivne potrebe Vašega partnera

horoscope guru

Emocija

 Vatrene znakove pokreće strast za isticanjem, vodeni naravno žude za ljubavlju, dok su zračni znakovi željni izazova…

OVAN

Emocija –  Ovnu je bitna sigurnost, ne pada na lijepe riječi. On kao jedan od zemljanih znakova usredotočen je na materijalno, a mentalne igrice ih ne zanimaju. Emocijalna potreba za njih je sigurnost. Ne vole nešto što kvari njihovu rutinu, umjesto toplih riječi , više cijene dobra djela.

BIK

Njegova emocionalna potreba je kretanje i izazovi. Ovom vatrenom znaku potrebna je stalna aktivnost. Kroz takvo kretanje oni se izražavaju. Ako nisu prvi u nečemu, kod njih se pojavi frustracija i osjećaj poraza. Emocionalno nisu stabilni i mijenjaju osjećaje ponekad iz sata u sat. Ne vole da im netko sugerira što i kako, vrlo često budu zbog toga ljuti.

BLIZANCI

Emocija –  Blizanci će se najbolje osjećati kad o nekom brinu. Kažu da je ovo najemocionalniji znak, i da ih je lako povrijediti. U takvim trenucima oni neće znati sakriti svoje osjećaje. Bitni su im dodiri, komplimenti, a najsigurniji su u ljubavnom obiteljskom  okruženju.

RAK

Rakovima je dan vrlo dosadan, ako im se iste stvari ponavljaju. Osobe koje su emocionalno vrlo labilne. Žude da budu voljeni, ali svoje emocije ne znaju iskazati riječima već u krevetu. Znaju dramiti ne bi li bilo sve kako su zamislili. Teške osobe koje će rijetko kada znati iskreno voljeti.

LAV

Lavovima zadovoljstvo dolazi zajedno sa onim što su postigli.  Pripadnici ovoga znaka su jako dobro radnici, vole ugađati drugima, ali postaju nervozni ako njihova okolina nije svjesna njihovih postignuća. Uvijek moraju nešto analizirati i jer će inače biti im jako dosadno. Ne pokazuju u potpunosti emocije, tako da će i suze i sreću, sačuvati za sebe.

DJEVICA

Ovim pripadnicima znaka vrlo je bitno što drugi misle o njima i moraju se što bolje drugima predstaviti.  Vatreni znakovi poput Djevice moraju svu pažnju privući na sebe, inače ne osjećaju zadovoljstvo. Mogu biti velikodušni samo onda kada osjete da ih drugi cijene.

VAGA

Vage nikada ne mogu bez dugih i ne vole samoću. Vrlo su društveni, i uvijek traže način da su u centru pažnje. Njima neće biti nikad dosadno, ili će se zatrpati poslom ili uživati u dobroj muzici. Za dobar odnos žele nekoga tko ih sluša, ali će i oni rado saslušati druge.

ŠKORPION

Trebaju im i stvari i odnosi u kojima će moći pokazati svoju strast. Ovaj vodeni znak je rezerviran i tajanstven, ali to je njihov način nošenja sa emocijama. Oni se ne uklapaju u mase, ne žele prosječan život, pa su u stalnoj potrazi za nečim drugačijim. Ali kome dopuste da im se približi, zaista se povežu i ne dopuštaju da samo tko im odu iz života.

STRIJELAC

Za ove pripadnike znaka izlasci, društvo je nešto što je neizbježno. Vole mase i velika društva, traže uvijek nove izazove sve to da bi riješili svoju emotivnu energiju koju imaju u sebi.  Potreban im je netko tko će ih znati spustiti na zemlju jer često pretjeraju svojoj umišljenosti.

JARAC

Jarcima je bitno da ih se poštuje i uvažava. Imaju urođenu potrebu za kontrolom, i u privatnom i u poslovnom smislu. Za njih se kaže da su najmanje emocionalni znakovi, iz razloga što si te iste emocije ograničavaju. Jako dobro se osjećaju uz osobe koje ih cijene i uvažavaju njihova mišljenja.

VODENJAK

Emocija –  Pripadnici ovoga znaka najbolje se osjećaju ako nešto stvaraju. Kao borci za jednakost isto tako vole privući pažnju na sebe. Imaju neke svoje vlastite stavove kojih se drže i rijetko kada znaju otvoreno pokazati emocije. U emotivnim odnosima trebaju im osobe koje nisu pretjerano emotivne.

RIBE

Ribe su jedan od najsenzualnijih znakova. Žude da ih okolina razumije. Osjetljivi su na sve podražaje i žude da budu voljeni i shvaćeni. Pošto nisu površni, njima su  potrebne osobe koje nisu krute i ograničene u emotivnom izražavanju.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)