Djevica ljubavni horoskop za 2018 godinu

horoscope guru

Djevica ljubavni godišnji horoskop za 2018

Godišnji ljubavni horoskop za Djevicu donose Vam naši astrolozi. Pročitajte kakva Vas ljubavna događanja očekuju u 2018 godini.

Ova godina će vam na ljubavnom planu donijeti brojne uspone i padove. Bit ćete upleteni u zamršen ljubavni odnos i nećete znati šta da očekujete od partnera/partnerke. Riješit ćete mnogo toga da žrtvujete da bi vaša veza uspijela pa ćete isto i od nje/ga zahtijevati. Voljenu osobu ćete idealizirati zbog čega nećete moći realno da sagledate situaciju u kojoj se nalazite.

Ako ste slobodni, imat ćete priliku upoznati kvalitetne osobe. Pošto ste u prošlosti imali loša iskustva, stalno ćete im tražiti mane i vjerovat ćete da njihove namjere nisu iskrene. Nećete se moci opustiti, pa se može desiti da će od vas odustati osoba koja vam se zaista dopada.

Kroz period proljeća i mjeseca ožujka, vi ćete spletkariti, flertovati, raditi baš sve ne bi li svoje frustracije,izbacili, ali na kriv način. Travanj nosi velike svađe sa voljenom osobom, naročito za one u braku. U svibnju slobodne Djevice pokušavat će zavesti zauzetu osobu i u tome i uspjeti. Neće im biti važno  što drugi misle. Period lipnja za Djevice koje su u stalnim vezama, nosi promijenjivo razdoblje, zbog njihovih hirovitih postupaka.

Krajem lipnja i početkom samoga ljeta Djevice će tražiti razloge za svađe i rasprave jer im je veza ili brak postao monotonija. Srpanj nosi neočekivane susrete za slobodne pripadnike ovoga znaka. Osoba iz vaše prošlosti poljuljat će vaše emocije. U kolovozu pripadnici ovoga znaka, koji imaju brak naći će se u odlukama promjene mjesta stanovanja. Početkom rujna ipak dolazi period smirenja i mirovanja.

Pod kraj rujna i početkom jeseni, Djevice koje su još slobodne upoznat će preko društvenih mreža osobu od koje će im srce jače zakucati. Listopad slobodnim Djevicama daje ljubavni uzlet, bit ćete zaljubljeni. Tokom studenoga oni koji su u dugogodišnjim vezama naći će se na kušnji. Kod njih će interes pobuditi, osoba koju će upoznati na poslu. Prosinac daje harmoniju onih u brakovima i vezama.

Slobodni pripadnici ovoga znaka početkom zime krajem prosinca uživat će u zagrljaju voljene osobe. Siječanj za sve Djevice nosi jedan miran period u kojem će se truditi ostati vjerni.  Veljača za one koji su sami, donosi posebno poznanstvo u kojem će neke Djevice upoznati osobu stariju od sebe i prepustiti se strastima. Sam početak ožujka nosi zauzetim pripadnicima ovoga znaka nepovjerenje i burne rasprave.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)