Da li Vas se bivša ljubav ponekad sjeti

horoscope guru

Bivša ljubav

 

Bivša ljubav vječna dilema. Da li misli ponekad na vas? Bivša ljubav, priča li o vama,pita li za vas?  Rakovi se jako dobro i često sjećaju svojih bivših, Vodenjaci vole i ne zaboravljaju bivše ljubavi…

OVAN

Pripadnici ovoga znaka nerado se prisjećaju osobe sa kojom su imali vezu. Bježe od tih sjećanja jer nije im jasno kako se njima moglo desiti da je do toga i došlo. Ako sretnu bivšu ljubav, srce će im ubrzano zakucati, ali to neće pokazati.

BIK

Bikovi se rado sjete bivših ljubavi. Oni često utonu i razmišljanja što je sa tom osobom i dođu u iskušenje da se jave. Nostalgija je ono što za njih je česta pojava.

BLIZANCI

Prošlost: Blizanci se uvijek sjećaju svojih bivših i uvijek je to neko lijepo sjećanje, makar je prekid možda završio svađom. Ako vas sretnu na ulici sigurno će vam prići i pitati kako ste.

 RAK

Rakovi se jako dobro i često sjećaju svojih bivših. Ta sjećanja bude u njima uspomene, boli i tugu. Analiziraju zašto je došlo do prekida, ali nisu svjesni da su baš oni krivi za to.

LAV

Lavovi nikad neće zaboraviti osobe sa kojima su imali vezu. Oni vjerojatno imaju i dalje neke kontakte sa njima, pa makar i površne. Uvijek žele da ostanu u lijepom sjećanju.

DJEVICA

Djevice često analiziraju svoje prošle veze, naročito ako su bile ostavljene. Pokušavaju saznati kako ta osoba živi bez njih jer misle da nitko osim njih nije dovoljno dobar.

VAGA

Vage ne žive u sjećanju, ali i ne zaboravljaju. Ako je prekid bio uz dogovor obje strane, tada će vas uvijek pozdraviti kad vas vidi. Ako je Vaga bila razočarana i prevarena, sigurno vas je izbrisala iz sjećanja.

ŠKORPION

Pripadnici ovoga znaka ne vole se vraćati ni u sjećanju u prošlost. Bivša ljubav je zaista za njih, bivša.  Oni kreću dalje u osvajanja i budite sigurni da vas i sretnu, okrenut će glavu od vas.

STRIJELAC

Strijelci vole uspomene i sigurno neće zaboraviti nikoga. U većini slučajeva pokušat će sa vama održati prijateljski kontakt, ali se neće vraćati na staro.

JARAC

Tvrdoglavi Jarčevi analiziraju prvo sebe pa osobu  sa kojom su bili. Često se prisjećaju i kuju planove i za osvetom, ali ipak se predomisle. Pripadnici ovoga znaka dugo  se sjećaju bivših i za njih se može reći nekad žive u nadi za pomirenjem.

VODENJAK

Vodenjaci vole i ne zaboravljaju bivše ljubavi. Sjetit će vas se uvijek uz neku pjesmu koja je bila vaša, sjetit će vas se ako i jedu vaše omiljeno jelo. Nikad neće okrenuti glavu od vas ako se slučajno sretnete.

RIBE

Emotivne Ribe tuguju i nakon prekida u sjećanju za bivšim partnerom. Bivša ljubav stalno im se vrti po glavi.  Teško to podnose i puno plaču. Neće željeti zbog svog ponosa sa vama kontakte, ali dugo će patiti.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)