Da li vaš partner flertuje – Tko flertuje na poslu?

horoscope guru

Flert

Ako netko od znakova ne može odoljeti flertu na poslu to su Vage, Lavovi kraljevski flertuju, nećete znati da li vas smatra dobrim prijateljem ili flertuje…

OVAN

Pripadnici ovoga znaka dobro će razmisliti da li će ući u flert sa kolegom sa posla. Važna im je poslovna sigurnost i neće se dovesti u takve situacije. Ako im se netko od kolega nabacuje i flertuje, jasno će im dati do znanja da nisu zainteresirani.

BIK

Osobe ovoga znaka neće samo tako ući u flert ili avanturu sa nekim sa posla. Prvo će dobro se raspitati o toj osobi kakva je, bez obzira šo ih privlači. Ako shvate da mogu biti sigurni i diskretni, neće se dvoumiti.

BLIZANCI

Njima je flert igra kao i sve u životu. Svojim šarmom privlače radne kolege, neodoljivi su. Vole flert i ući će u njega, ali neće se upustiti u prevaru.

RAK

Rakovi su poznati po svojim zavodničkim sposobnostima, a naročito na poslu. Neće se suzdržavati ni u čemu jasno će flertovati, bez obzira na posljedice. Naravno neće sa bilo kim ući u flert, već sa nekim od koga će imati neku korist.

LAV

Lavovi kraljevski flertuju, nećete znati da li vas smatra dobrim prijateljem ili flertuje. Vole u poslu imati i dozu opasnosti to im diže adrenalin, tako da flert na poslu za njih je dio svakodnevnice.

 DJEVICA

Pošto su pripadnici ovoga znaka vrlo inutivni, dobro će razmisliti o fletu na poslu. Nije da ne žele ili da ih netko od kolega ne privlači, ali žele zadržati svoje dostojanstvo. Upustit će se u flert samo onda ako im je veza ili brak u rasulu.

VAGA

Ako netko od znakova ne može odoljeti flertu to su Vage. Bilo gdje da se nađu na poslu, uz posao, flert je dio njihovog života. Važno je da suprotni spol ih primjećuje. Što se tiče flerta konkretnog sa radnim kolegom,tu su se sigurno opekli i neće im padati na pamet da učine prevaru ponovo.

ŠKORPION

Škorpioni uz posao ne vide ništa drugo. Oni si  jedan od rijetkih znakova koga flert na poslu ne zanima. Rijetki su oni koji će si to dopustiti. Njima je važan poslovni napredak, ne primjećuju niti ako netko sa njima flertuje.

STRIJELAC

Zavodnici po prirodi oni u flert će ući da nisu svjesni što im se dogodilo, naročito ako je flet povela druga strana. Posao će trpjeti, ali oni će svoju tajni igru dugo održavati.

JARAC

Strogi Jarac neće si dozvoliti flert na poslu. Čvrsto će se držati svoga stava i odnosa kolegijalnosti. Međutim, ako je druga strana uporna i još romantična, Jarac neće odoljeti.

VODENJAK

Kada mu posao trpi, to je zato što flertuje. Ako se na poslu pojavio novi kolega, svakako je Vodenjak prva osoba koja će baciti oko na njega.

RIBE

Teško će se upustiti u flert jer su radišne i vrijedne. Vole dobre kolegijalne odnose, a sve što je iznad toga, neće prihvatiti.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)