Da li se trebate mijenjati da sačuvate vezu

horoscope guru

žene

Žena: Blizanci vole provode i flertovanje i to može zbuniti partnera, Strijelci imaju vrlo visoke standarde…

OVAN

Žene: Ovnovi su tvrdoglavi i imaju jak ego. To može sigurno smetati njihovom partneru. Da bi sačuvali vezu moraju shvatiti da nisu uvijek oni bitni, da postoji i partner koji ima svoje potrebe  i stavove.

BIK

Bikovi su sami sebi najvažniji, bitan im je njihov izgled i nemaju volju mijenjati nešto, naročito uz romantiku. Četo se ljute i dure, dakle to je vrlo bitno da mijenjaju u vezi.

BLIZANCI

Blizanci vole provode i flertovanje i to može zbuniti partnera da sumnjaju u njegovu vjernost. Važno je da partneru posvećuju više pažnje nego drugima da bi partner imao mir.

RAK

Rakovi imaju od samog početka želju da partnera uvuku u brak. Čak i kad su u tajnim vezama spremni su da razore nečiji brak zbog svoje bolesne posesivnosti. Brzo se vežu za partnera što partnera počinje brzo gušiti.

LAV

Lavovi vole česte rasprave i misle da je to način da partneru pokažu koliko im je stalo. U tome griješe jer postižu kontra efekat. Lavovi moraju naučiti da ne mogu stalno tjerati po svome već i da imaju razumijevanje za drugu stranu.

DJEVICA

Djevice vole biti dominantne i ako nije kako su one zacrtale nastaje svađa. Moraju shvatiti da u vezi ili braku da bi održali taj odnos nisu oni najbitniji već i partner.

VAGA

Za Vage ljubavne veze mogu biti katastrofa ako biraju partnere koji su problematični. Oni biraju partnere koji su problematičniji od njih samih da bi mogli njima manipulirati. Trebaju naučiti da ljubav nije manipulacija već davanje iz srca.

ŠKORPION

Osobe ovoga znaka stalno traže neke razloge za svađu. Vole kontrolirati partnera u svemu. Njima je potrebno da shvate da nisu oni centar svijeta.

STRIJELAC

Strijelci imaju vrlo visoke standarde. Od partnera u svim segmentima očekuju savršenstvo. To partnera odbija i trebaju shvatiti da svatko ima neku manu, baš kao i oni.

JARAC

Žene: Ove osobe su jako ljubomorne i posesivne, ne vjeruju partneru pa ni sebi samima. Obično druga strane je uz njih frustrirana, pa je važno da ipak nauče da toleriraju i nauče kontrolirati ispade ljubomore.

VODENJAK

Vodenjaci su vrlo čvrstog karaktera i imaju uvijek svoje mišljenje. To može postati problem i veza puca. Njima je vrlo bitno da uvažavaju mišljenje svog partnera.

RIBE

Ribe i kad uđu u novu vezu još pate za bivšom ljubavi. To zna postati veliki problem za novog partnera jer stalno ga uspoređuju sa bivšim partnerom. Ribe moraju naučiti da prošlost ostave iza sebe.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)