PROČITAJTE I SPASITE BRAK – Da li će Vas prevariti u braku

Brakovi

Emotivne Ribe uvijek žive u strahu da li su voljene ili ne, Lavovi su vjerni i jako dugo mogu trpjeti nepravdu…

OVAN

Ovnovi koji vole držati sve pod kontrolom, pa i u braku kad shvate da im ta kontrola izmiče uhvatit će ih panika. Neće se razgovorom suočiti sa situacijom već će svoj strah liječiti, prevarom. Isto tako, ako osjete nedostatak pažnje partnera, vrlo lako okrenut će se za drugom osobom.

BIK

 Brakovi – Njima je potrebna szanažna volja da bi održali brak. Sve što je izvan onoga što oni očekuju, a to je uplitanje i obitelji, dovest će ih do problema. Krivit će partnera za sve i gledati gdje da nađu utjehu.

BLIZANCI

Blizanci koji vole iznenađenja i novitete, ako u braku pojavi se rutina i partner im postane dosadan, oni će tražiti zabavu. Ta zabava može početi i virtualnim dopisivanjem koje će sigurno završiti vatrenim seksom.

RAK

 Brakovi – Rakovi koji su emotivni vampiri i koji vole držati sve pod kontrolom, kad shvate da ih partner ne doživljava ili ne podržava, neće im biti važno što su u braku. Poslovno okruženje je ono gdje će prvo potražiti nekoga da dobiju seks.

LAV

Lavovi su vjerni i jako dugo mogu trpjeti nepravdu. Ako ih partner zanemaruje, prijeći će i preko toga. Međutim kad shvate da ih partner laže u nečemu, tada su pravi lovci na avanturu.

DJEVICA

Bez obzira što osobe ovoga znaka vole analizirati baš sve, dopustit će to i partneru. Ali šaku na zajedničkom novcu drže oni. Ako se desi da partner potroši novac, a nije im rekao, to će ih izbaciti iz takta. U tom bjesu mislit će samo na jedno, kako da se osvete. Osveta je svakako seksualna prevara.

VAGA

Njihova želja za skladom i harmonijom kad je poljuljana oni se i dalje trude. Problem nastaje kad partner uskarti seksualne odnose. Vage tada neće dugo čekati jer ionako kod njih uvijek postoji netko u rezervi sa kim flertuju, baš iz tog razloga.

ŠKORPION

Škorpioni teže nadmoći, žele imati svoj stav i biti glava obitelji. Kada im se partner u tome suprotstavi grubo će ga izvrijeđati. Ako još i strast nestane zbog svađa, Škorpion će brzo okrenuti broj telefona stare ljubavi.

STRIJELAC

Strijelci nisu ionako vjerni partneri. Ako partner iz nekog razloga izgubi kontrolu nad njim i da mu previše slobode, on će to shvatiti kao dozvolu za prevaru. Njih treba stalno držati skoro pa kao na lancu.

JARAC

Brakovi –  Jarčevi nisu skloni varanju. Vole da sve drže pod kontrolom. Ako osjete manjak emocija koje su im bitne i pomanjkanje pažnje koju očekuju, prepustit će se traženju adekvatne osobe sa kojom bi to uradili. Ne zanima ih tada samo seks, već i emotivna povezanost.

VODENJAK

Jedan Vodenjak prevarit će vas sam onda ako niste spremni na igrice u krevetu koje on preferira. Oprostitće i dva puta, ali ne i treći. Da bi ispunio svoje seksualne apetite koje ne dobiva u braku, naći će osobu koja mu to pruža.

RIBE

Emotivne Ribe uvijek žive u strahu da li su voljene ili ne. Taj strah može dovesti i do teške i nepotrebne ljubomore. Kad ta ljubomora nadvlada, riba se okreće svom životu, seksualnim avanturama i to što više to bolje.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)