Kako ćete i s kim provesti doček Nove godine

horoscope guru

 Nova godina

Tko će se ludo zabavljati, a tko biti sentimentalan na dočeku Nove godine? Većina ljudi voli da za Novu godinu budu van kuće, ali ima i onih koji uživaju u kućnom ambijentu i gurmanskim specijalitetima za novogodišnje praznike.

OVAN

U novogodišnjoj noći možete očekivati fenomenalan provod ukoliko se odlučite da na doček odete sa partnerom. Ovnovi koji na doček budu otišli sami ili u društvu bliskih prijatelja mogu očekivati poznanstvo sa osobom koja je nedavno izašla iz duge veze i bit će potrebno da pokažete samo malo suosjećanja kako bi je pridobili.

BIK

Novu godinu Bikovi koji se odluče za neku intimniju atmosferu, poput odlaska u neki restoran ili klub u koji je pristup ostaloj javnosti zabranjen mogu očekivati susret sa osobom koja će im promijeniti život iz korijena. Zauzeti predstavnici ovog znaka će vjerovatno novogodišnje veče provesti u krugu porodice i najbližih prijatelja.

BLIZANCI

Blizanci u Novu godinu ulaze u veselom društvu okruženi prilično raskošnom trpezom. Atmosfera će biti nezaboravna i vi ćete se usredotočiti na provod i uživanje i ove noći vjerovatno nećete sklapati nova prijateljstva. Zauzeti blizanci, naročito oni koji su nedavno ušli u vezu mogu očekivati lijepo iznenađenje od strane partnera u novogodišnjoj noći.

RAK

Nova godina slobodnim rakovima donosi nekoliko novih poznanstava od kojih će jedno biti pravo. Zahvaljujući ovoj noći vi ćete konačno pronaći svoju srodnu dušu koja najvjerojatnije nije rodom iz vašeg mjesta. Lako je moguće da je ova osoba nedavno doputovala iz inostranstva. Zauzeti rakovi će najvjerojatnije otići u posjetu prijateljima i uz dobru trpezu i raznovrsno piće, veselo dočekati početak Nove godine.

LAV

Slobodni lavovi će svojom neiscrpnom energijom i težnjom da se istaknu i budu u centru pažnje, uspjeti da privuku poglede nekolicine osoba suprotnog spola, ali će nakon samo par sati zbog svoje nadmoći i arogancije kojom će zračiti tokom novogodišnje noći na kraju osvanuti sami. Zauzeti pripadnici ovog znaka će Novu godinu dočekati najvjerojatnije kod kuće u okrilju partnera.

DJEVICA

Nova godina djevicama donosi buru emocija, naročito nakon slučajnog susreta sa osobom iz prošlosti koja vas i danas proganja u mislima. Iako ste davno mislili da ste je preboljeli, ipak ćete shvatiti da prema njoj još uvijek gajite određene emocije. Euforija, piće i atmosfera će biti od presudnog značaja da se odlučite na još jedan pokušaj. Ipak jutro može promijeniti sve, zato se ne treba zaletavati.

VAGA

Vage će svojim neodoljivim šarmom prosto zablistati u novogodišnjoj noći. Svi slobodni pripadnici suprotnog spola težit će da vam se dodvore, ne bi li zaokupili vašu pažnju. Nakon ludo provedene večeri kući ćete otići sa gomilom brojeva telefona, i narednih par dana ćete jedino morati da se odlučite za pravu osobu sa kojom ćete otići na piće.

ŠKORPION

Nova godina će škorpijama donjeti točno ono što i očekuju, gomilu novih poznanstava, savršen provod i možda po neki prekoren pogled, ukoliko na proslavu odete sami ili u odabranom društvu. Jutro sigurno nećete dočekati sami, već se možete nadati simpatičnom društvu za doručkom. Zauzete škorpije mogu očekivati blagi napad ljubomore od strane partnera zbog flertovanja.

STRIJELAC

Strijelčevi će prilično mirno dočekati Novu godinu. Većina će se odlučiti za neko intimnije mjesto, u odabranom društvu, bez mnogo iznenađenja. Ovakva situacija će prijati zauzetim pripadnicima ovog znaka, dok će slobodni strijelčevi biti pomalo razočarani dočekom, pa će ubrzo krenuti u potjeru za nekim novim klubom.

JARAC

Jarčevi će kao i do sad Novu godinu dočekati u krugu porodice, eventualno u društvu prijatelja na zabavi u privatnom aranžmanu. Ipak osobe koje vas budu okruživale bit će pomalo iznenađene vašim opuštenim ponašanjem i bit ćećte u prilici da atmosferu podignete na viši nivo. U svakom slučaju bilo da ste u vezi ili slobodni odlično ćete se provesti.

VODENJAK

Vodolije će novogodišnje veče provesti u nekom od poznatijih klubova, uz strogo odabrano društvo, i fenomenalnu atmosferu. Slobodne vodolije će se već na početku večeri izdvojiti i mamit će uzdahe najatraktivnijih pripadnika suprotnog spola, dok će vodolije koje su u vezi biti pomalo sentimentalne jer su u nemogućnosti da se okušaju u zavođenju.

RIBE

Nova godina zauzetim ribama donosi gomilu poklona od strane partnera i prijatelja, a one ribe koje u novogodišnju noć kreću slobodne, jutro sigurno neće dočekati same. Možete biti sigurni da ćete osvanuti kraj osobe koja vam je odmah prirasla za srce, ali kad je budete ugledali na dnevnom svjetlu veći dio douševljenja će nažalost nestati.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)