Blizanci ljubavni horoskop za 2018 godinu

horoscope guru

Blizanci godišnji ljubavni horoskop za 2018

Godišnji ljubavni horoskop za Blizance donose Vam naši astrolozi. Pročitajte kakva Vas ljubavna događanja očekuju u 2018 godini.

Godinu ćete započeti razgovorima sa partnerom/partnerkom o vašoj vezi. Imat ćete priliku da jedno drugome kažete sve što mislite što će rezultirati zbližavanjem ili rastankom. Shvatit ćete da je najbolje da budete iskreni prema njemu/njoj i sebi. Ako odlučite da ostanete zajedno, ubrzo ćete početi da planirate vjenčanje, a ako raskinete, kratko ćete uživati u slobodi nakon čega ćete upoznati osobu koja će vas oboriti s nogu.

Početkom proljeća u ožujku razmišljat ćete o svojim odlukama i preispitivati svoju savijest, pošto ste neke stvari prešutjeli partneru. Travanj je vrlo buran jer sve veće nepovjerenje  dešava se Blizancima u vezama i braku, pošto su u vrlo hirovitom periodu. Svibanj je mjesec u kojem ćete ipak smiriti svoje strasti i pokušati razgovarati sa voljenom osobom, za neke će i taj pokušaj biti bezuspješan. Početkom lipnja slobodni Blizanci zaljubit će se u osobu koju su slučajno sreli.

Drugi dio lipnja i početak ljeta, vrlo je buran za slobodne Blizance jer će cvjetati od zaljubljenosti. Na sve načine pokazivat ćete naklonost prema vašoj simpaitji. Tokom srpnja one oženjene ili Blizance u vezama, kao grom iz vedra neba pogodit će jedan susret sa osobom iz prošlosti. Tu će buknuti stare strasti, ali i razum će prevladati. Kolovoz slobodnim Blizancima daje mogućnost da konačno nađu svoju idealnu osobu. Ovo je period za njih u kojem bi mogli se i smiriti. Početkom rujna, oni koji su u vezama, preispitivat če vjernost partnera i biti ljubomorni.

Dolaskom jeseni svi oni koji su još u nepovjerenju i nerazumijevanju voljene osobe, imaju priliku da otvoreno riješe taj problem. Listopad, koji je hladan, nosi i zahlađenje odnosa i za neke Blizance koji imaju veze na daljinu. Vas to neće toliko brinuti, jer vi ćete se brzo naći u nekoj drugoj priči. Tokom studenoga Blzanci koji su u braku, imat će želju mijenjati stavove svoga partnera i to će dovesti do konfliktnih situacija.  U decembru, oni slobodni Blizanci radovat će se jednom poznanstvu.

Početak zime slobodnim Blizancima uz novo poznanstvo nosi i puno strahova, jer shvatit će da nešto osjećaju, što će i njih same iznenaditi. U početku godine u siječnju, mnogi od vas bit će nostalgični i sjetni. Sjećat ćete se nekih prošlih dana, ali sa osmijehom na licu,pa će to neke od vas i potaknuti da kontaktirate osobu iz vaše prošlosti. Veljača za one u braku nosi vrlo važne promjene, neki će planirati trudnoću ili će ona biti spontana. U periodu ožujka ljubavni život Blizanaca miran je i ispunjen.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)