Kada će se žena upustiti u avanturu – da li je onda promiskuitetna?

horoscope guru

 

Muškarci su najinteligentnija i najgluplja živa bića istovremeno. Reći ću ti i zašto. Osvoje najbolju, a izgube je zbog najgore.

OVAN

Ovnice vrebaju avanture gdje god stignu. Iako ih partner voli i ljubi, ne mogu odoljeti udvaranju kolega, nekih znanaca. Velika erotičnost kod njih tada dolazi do izražaja, popuste pa čak i preuzmu inicijativu i avantura je tu. Vrlo brzo imaju grižnju savjesti i vraćaju se u zagrljaj svog partnera.

BIK

Tko želi zavesti ženu znaka bika mora biti jako uporan. Dobre šanse imaju oni koji su im u blizini obasipaju ih pažnjum, kavom, poklonima. Polako će upasti u mrežu strasti i niti da ne znaju završiti u krevetu drugog mupkarca. U stanju su ostaviti partnera zbog avanture.

BLIZANCI

Blizanke su zavodljive žene koje svojom spontanošću a da toga nisu ni svjesne privlače pažnju muškaraca. Onaj kome se posreći mora imati dobar smisao za šalu, iznenaditi je više puta nekom neobičnom gestom ili prijedlogom. Kada taj muškarac samom pojavom na lice im stavi osmjeh, svakako će otići sa njim i do kreveta. Više o ženama Blizankinjama pročitajte ovdje.

RAK

Račice su žene koje ludo vole svog partnerra. Ali kad u njima proradi njihova seksualnost koju teško kontroliraju, spremne su na avanturu sa bilo kime. Najčešće sa kolegom sa posla. Ako taj kolega ima i dobar račun u banci, pa im i ponudi financijsku pomoć, krevet će dijeliti sa njim sve dok ga se ne zasite.

LAV

Za Lavice se kaže da su vrlo čvrste i da je teško doprijeti do njih. Onaj koji njooj udvara i koji je želi odvesti do kreveta mora biti mnogo bolji od partnera, jer ona kraljevski tretman već ima.

DJEVICA

Djevice su jako čvrste i neće se samo tako upustiti u neku avanturu. Ali kad u vezi im bude dosadno, ako im partner ne daje pažnju koju očekuju, prvi onaj tko će joj to pružiti, moći će joj se približiti.

VAGA

Vaga koja je sama sebi dovoljna u ljubavi, kojom vlada planet Venera, zaljubljena je u samu sebe. Ako naiđe na muškarca velikog estetu, muškarca koji ima smisao za lijepo, zgodan i lijepo se oblači, lako bi mogla baciti oko na njega. O zavodljivim Vagama  saznajte više ovdje.

ŠKORPION

Ove žene mogu dugo odolijevati udvaranju drugog muškarca. Čak i kad im veza ili brak trpe, neće tako lako prijeći tu granicu. Ali ako postoje sumnje u vjernost partnera, bez razmišljanja će se predati drugom muškarcu.

STRIJELAC

Vrlo slobodne žene koje znaju šta žele. Odane su u vezi i partneru, ali ako partner ih previše guši, lako će se upustiti u odnos sa drugim. Tom muškarcu bit će jasno da je pred njim jedna vruća i vatrena avanturistica za jednu noć.

JARAC

Žene ovoga znaka niti ne razmišljaju o avanturi ili prevari. Odane i to očekuju od svog partnera. Međutim kad se pojavi muškarac koji joj parira na mentalnoj razini, to će ju privući. Oklijevat će jedno vrijeme, ali kad se preda tom muškarcu, dobit će nezaboravnu seksualnu avanturu uz ovu ženu.

VODENJAK

One su odane i žele svoj život provesti uz svog partnera. Vjerne, ali u dubini sebe željne slobode. Ako imaju ljubomornog partnera to je okidač za prevaru. Čim više će partner pokazivati ljubomoru, one će biti sve bliže avanturi i prevari.

RIBE

Ribe su marionete u ljubavi. Ljubav i skladan odnos veze i braka je sve ono što žele. Međutim, kad primjete da ih partner zanemarju u njima proradi crv sumnje, ne pitaju se što ga mući, već odmah sumnje su na drugu. Tada Ribe stupaju na scenu, prvi onaj tko će im dati malo pažnje, dobit će i više od nje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)