Astrološke seksualne analize

horoscope guru

sex

Nikako da se napokon uskladite sa svojom boljom polovicom i doživite orgazam u isto vrijeme? Možda nije problem u niti jednome od vas nego si jednostavno u krevetu ne odgovarate? Saznajte s kojim partnerom bi se u krevetu najbolje slagali, a kojeg muškarca bi trebali zaobilaziti u širokom krugu!

Ovan

Žene: Žene rođene u znaku ovna vole brzi sekx. Ako partner malo uspori ili zastane ona će izgubiti volju za seksom. Ukoliko muškarac napravi sve kako treba, orgazam će doživjeti jako brzo. Valja znati da su ovnice u trenutku doživljavanja vrhunca poprilično glasne.

Muškarci: Njima uglavnom nije važno hoće li svojoj partnerici priuštiti vrhunac. Ovnovi su jako sebični, no zna se dogoditi da se potrude i oko svoje partnerice.

Bik

Žene: Djevojke rođene u znaku bika se relativno brzo uzbuđuju, ali to ne vole pokazivati. Orgazam doživljavaju tiho i najlakše ga doživljavaju sa stalnim partnerom.

Muškarci: Bikovima je važna predigra i vole ostaviti dobar dojam. Orgazam partnerice shvaćaju kao nagradu za dobar seks.

Blizanci

Žene: Blizanke teško doživljavaju orgazam. Kada se partner jako potrudi postoji mogućnost da osjete taj čarobni trenutak.
Muškarci: Blizanci se jako trude u seksu, no prvenstveno da bi zadovoljili sebe, a ne svoju partnericu.

Rak

Žene: Račice previše pažnje posvećuju parneru. No, kada uspiju doživjeti orgazam to je uglavnom jako tiho, a zna se dogoditi da nakon toga plaču.
Muškarci: Vole ostaviti dojam savršenog ljubavnika tako da svoje partnerice uglavnom dovedu do vrhunca.

Lav

Žene: Lavice orgazam doživljavaju jako glasno. One su samouvjerene i uvijek znaju što treba napraviti kako bi zadovoljile sebe, ali i svoju bolju polovicu.
Muškarci: Oni seks doživljavaju na čudan način. Nekad se trude previše, a zna se dogoditi da glavnu riječ mora preuzeti partnerica.

Djevica

Žene: Djevice kao sex ne zanima, a uzbuđuje ih dodir muškarca. Da bi doživjele orgazam potreban im je snažan partner koji će voditi u krevetu glavnu riječ.

Muškarci: Kada legne u krevet čini se kao da je prije toga sve isplanirao. No, uz male preinake uglavnom mogu dovesti partnericu do vrhunca.

Vaga

Žene: Vage lako doživljavaju orgazam. One u seksu daju sve od sebe i nije im važno ni mjesto ni vrijeme.
Muškarci: Oni su uglavnom jaki na jeziku, a u krevetu baš i nisu neki ljubavnici. Sebični su i kada im postane dosadno, povlače se.

Škorpion

Žene: Djevojke rođene u znaku škorpiona mogu doživjeti i nekoliko orgazama za redom. Lako se uzbuđuju međutim ako ne dožive orgazam, razočarane su duži period i treba im dosta vremena dok ponovno ne legnu u krevet.
Muškarci: Njima se partnerica mora prepustiti u potpunost jer se u protivnom ne žele seksati. Oni moraju voditi glavnu riječ, međutim njihovoj partnerici orgazam je zagarantiran.

Strijelac

Žene: Orgazam mogu doživjeti jako glasno, ali i u potpunoj tišini. Vole pokazivati svoje tijelo i eksperimenirati.
Muškarci: Ako nije zaljubljen u svoju partnericu ne očekujte puno u krevetu. Oni vole djevojke koje uzbuđuju gotovo sve pripadnike jačeg spola, a na kraju je on taj koji ju je osvojio.

Jarac

Žene: Samo je jedna poza u kojoj djevojke ovog znaka doživljavaju vrhunac. Partneru to može postati naporno i dosadno pa mnogi muškarci nakon prvog seksa odustaju.
Muškarci: Oni su relativno nježni. Ne vole brzu igru i trude se oko svoje djevojke. U većini slučajeva zadovolje partnericu.

Vodenjak

Žene: One su istinu čudne. Nekad se uzbude na samu pomisao na seks, a ponekad ih prava seksaulna igra ostavlja ravnodušnim.
Muškarci: Trudi se zadovoljiti partnericu, međutim ako on prije doživi orgazam, diže se iz kreveta i seksualna igra je za njega završila.

Ribe

Žene: One su osjećajne i njima je ljubav najvažnija stvar na svijetu. Seks za jednu noć ih baš ne privlači. Vole se seksati u prirodi i tamo najlakše doživljavaju orgazam.
Muškarci: Uglavnom se vole truditi oko žene, ali isto to očekuje od partnerice. Ako nakon nekoliko puta ona ne ispuni njegova očekivanja, velike su šanse da će ju napustiti.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)