7 tipova muškaraca – Kako se muškarac ponaša za stolom takav je i u krevetu

horoscope guru

 

Francuska grofica Nadin de Rosfild, čuvena autorica mnogih knjiga o bontonu i ponašanju, tvrdi da se pravi đentlmen otkriva i prepoznaje za stolom.

Pravi đentlmen izbjegava razgovore o politici, religiji, bolesti i smrti, ne kaže “Prijatno” na početku ručka, već kulturno sačeka da domaćica to prava kaže, ne srče juhu, ne žuri sa jelom, već počinje ugodan razgovor, ne topi zalogaje u juhi ili u sosu, ne “briše” tanjur komadićima kruha koji kasnije pojede.

Poznata izreka: “Kakav je na jelu, takav je i na djelu”, upućuje na povezanost ili sličnost između ta dva oblika ponašanja. Dakle, kako se muškarac ponaša za stolom, obično je takav (sličan) i u krevetu — za vrijeme ljubavnog čina.

Čuvena grofica Nadin kategorizirala je sedam tipova muškaraca:

PRAZNIČAN (svećani) TIP

Seks  Za njega svako jelo predstavlja svojevrsni ritual ili “mali intimni praznik”. Pored njegovog  stola uvijek su postavljeni buketi lijepo aranžiranog cvijeća, a za vrijeme ručka on redovito pušta neku tihu i romantičnu muziku. Ovaj tip muškarca u krevetu umije se ponašati vrlo romantično i suptilno, on je spreman na mnoga lijepa i ne zna iznenađenja. Njegova partnerica uživa u mnogim ljubavnim čarima. Korespondira sa horoskopskim znakom: Rak, Lav, Ribe.

TIP “ŽDERONJE” — ALAVKO

Pri samoj pomisli na obilnu trpezu, njemu polazi voda na usta. On obožava hranu, ali također uživa i u svim ljubavnim čarima. Ovaj tip muškarca stremi da u krevetu doživi što više ugodnih uzbuđenja. Ipak, reagira burno ako je jelo prezačinjeno. Na sličan način se ponaša i prema svojoj partnerici ako su njezine želje u krevetu iznad dozvoljenih mjerila. On nameće svoju dominaciju. Korespondira sa horoskopskim znakom: Bik, Strijelac, Škorpion, Ovan.

UBRZANI TIP

On jede zato što mora — iz potrebe. Njemu čak ni lijepo ili ukusno pripremljeno jelo ne predstavlja naročito zadovoljstvo. Stalno prebire po tanjurima, zamjera kuharici i gunđa skoro poslije svakog zalogaja. Sličnog ponašanja je i u krevetu — često je umoran, iscrpljen, “odsutan” u mislima ili je prezasićen. Njemu nedostaju optimizam i više životne radosti. Korespondira sa horoskopskim znakom: Jarac, Djevica.

UKOČENI TIP

Ne voli probati nova jela ili ono za koje nije siguran da je dobro. Zbog toga izbjegava egzotična i pikantna jela. Ovaj tip muškarca u krevetu zna se ponašati vrlo konzervativno, zategnuto i krajnje nemaštovito. U seksu zna biti pomalo trom i oskudan, obično ne pokazuje volju za dužom predigrom, kao ni za dužim ljubavnim činom. Kod njega brzo dolazi do “zadovoljenja potreba”. Korespondira sa horoskopskim znakom: Jarac, Djevica.

TIP SLADOKUSCA

Obično ne voli višeserijska kuhana jela sa brojnim prilozima i pečenja, a velikim sa nestrpljenjem očekuje tortu i slatke poslastice. Za njega desert predstavlja najomiljeniji dio obroka. Ovaj tip muškarca u krevetu ne voli dužu predigru, već sa nestrpljenjem prelazi na “glavni čin”. Nije naročito zainteresiran da ugađa svojoj partnerici, a zauzvrat očekuje da mu se udovoljava. Korespondira sa horoskopskim znakom: Ovan, Vaga, Blizanci.

TIP STRUČNJAKA — KUHAR

On je u stanju satima  pripremati neko jelo i ne voli da mu se netko miješa sa strane. Zaista je pravi majstor u kulinarstvu, ali također je i vrlo zahtijevan u krevetu. Ljubavnu igru i seks voli planirati do sitnih detalja i pri tome često zna zaboraviti na seksualne želje svoje partnerice. Za njega je ljubavna igra čin koji predstavlja veliko zadovoljstvo, pristupa potpuno predano. Njegova partnerica ima priliku da uživa. Korespondira sa horoskopskim znakom: Škorpion, Vodenjak.

NEMARAN TIP – ALJKAVKO

U svojoj nemarnosti ili rastrešenosti često zna prosipati jelo oko sebe, kao i da isprlja svoju odjeću ili da ostavi tragove, mrvice i fleke. Na sličan način se ponaša i u vođenju ljubavi. Pomalo je “težak” ljubavnik, i ako njegova partnerica ne posjeduje izraženi smisao za humor i strpljenje, bolje je da previše ne eksperimentira s njim. Često je okrenut zadovoljenju svojih potreba, a ne obazire se previše na želje svoje partnerice. Pri tome, brzo postiže ljubavni vrhunac. Korespondira sa horoskopskim znakom: Blizanci, Ribe, Vodenjak.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)