6 znakova horoskopa u 2024. godini čekaju velike promjene

horoscope guru


U 2024. godini čak 6 horoskopskih znakova osjetit će utjecaj kozmičkih sila u svojim vezama. Jeste li među njima?

OVAN
Osjećat ćete se energično i imati jaku želju da izrazite svoju energiju i entuzijazam; prenesite ga i podijelite s drugima. Ali prošlost nađe načina da se uvuče u vaš život. To će vas natjerati da razmislite o svojoj trenutnoj vezi i posumnjate u njezinu pouzdanost . Pitat ćete se jeste li sigurni da je ovo pravi izbor za vas. Od 25. ožujka do 8. travnja, a zatim od 18. rujna do 17. listopada na kušnji će biti stabilne i dugoročne veze. Mnogi će proći kroz razdoblja prekida, a oni ustrajniji i sigurniji u sebe i partnera službeno će okruniti vezu.

Slobodni Ovnovi imat će priliku napustiti rutinu; češće će izlaziti i putovati. Izvrstan je period za učenje i rad na sebi jer Jupiter u lipnju ulazi u konjunkciju s Venerom i nudi susrete s ljudima koji će postati posebni u vašem životu.

VAGA
Tijekom godine analizirat ćete svoje odnose, a zaključci do kojih ćete doći značajno će utjecati na razvoj vašeg samopoštovanja i osobnosti. Vaš partner bit će inicijator preobrazbe.
Za vrijeme Punog Mjeseca u Vagi 23. ožujka i u Ovnu 17. listopada mogli biste odlučiti raskinuti sa svojim sadašnjim partnerom ili mu se duboko posvetiti i učiniti vezu prioritetom. U proljeće, od 17. do 20. travnja i od 19. do 20. svibnja , Vage će imati priliku otkriti veliku životnu ljubav.

BLIZANCI
Jupiter ulazi u vaš znak 2024. Planeta sreće i vladar vašeg bračnog sektora nalazi se u Blizancima, a to znači da ćete voljom sudbine pronaći srodnu dušu . Inače, osoba se može pojaviti gotovo iznenada i za godinu dana, a to vas neće spriječiti da uđete u službeno partnerstvo. Riječ je o osobi koja bi mogla biti starija od vas, strancu ili nekome tko često boravi u inozemstvu. Po zanimanju može biti pravnik, učitelj, predstavnik sfere diplomacije ili kulture.

Blizancima koji su u vezama rujan će biti posebno važan. Tada počinju pomrčine u vašim kardinalnim kućama horoskopa. 18. rujna pun Mjesec će biti u vašem sektoru statusa, a njegova prisutnost može biti uzrokom prekida veze. Dobar znak je da će vam se nasmiješiti neka dugo očekivana novčana naknada.

DJEVICA
Svemir vas i dalje potiče na transformaciju. Bit ćete prisiljeni naučiti birati sebe i izgraditi vlastite prioritete prema kojima ćete živjeti. Razdoblje od 25. ožujka do 8. travnja sadrži pomrčine u sektoru samopoštovanja . To će vas natjerati da preispitate svoj odnos prema sebi. Koliko se zapravo dajete i gdje povlačite zdrave granice? Gledajući sebe, promijenit ćete i pogled na svog odabranika.

Uspjeh na osobnoj i duhovnoj razini je neizbježan, a Venera će od 17. do 20. travnja unijeti svjetlost i žar u vaš ljubavni život . Odnosi s novom osobom mogli bi se razvijati izuzetno brzo i do lipnja ćete poželjeti svoju vezu učiniti javnom.
Jupiter, koji vlada vašim obiteljskim i bračnim sektorom, pridružuje se Marsu 14. i 15. kolovoza, što će utjecati na vašeg partnera koji će biti spreman za sljedeće, nužne korake u vezi.
Pun Mjesec u Ribama, koji je odgovoran za vaš partnerski odnos, bit će 18. rujna – to je dan za donošenje važnih odluka .

RIBA
2024. godine svemir počinje mijenjati vaš odnos s partnerom. Od 18. rujna pomrčine ulaze u vaš znak. Vi ste prvenstveno ti koji se transformiraju, a vaš odnos se prilagođava tome. Znajte kako će promjena doći iznutra, iz vas. Tek tada će biti kristalno jasno kakvu vezu trebate .
Ključni događaj dogodit će se u trenutku konjunkcije Merkura s čvorom budućnosti u Ovnu 19. i 20. ožujka , zatim od 21. travnja do 1. svibnja. Možda ćete upoznati osobu iz snova, ali najvjerojatnije ćete svoju romansu u početku tajiti ili će započeti dopisivanjem.

Do mladog Mjeseca u Djevici 3. rujna poželjet ćete ući u novi ciklus ljubavi. Za oženjene Ribe u jesen 2024. počinje razdoblje testova – Saturn prolazi kroz vaš znak, tjerajući vas da na partnera gledate trezvenije i smirenije. Dakle, na pun Mjesec 18. rujna možete pridonijeti raskidu, a 30. se već sve može promijeniti.

STRIJELAC
Jupiter, planet vaših veza, ulazi u sektor braka, što automatski može napraviti veliki pomak u vašoj zajednici. Ako ste u braku, možda ćete upoznati osobu za koju se čini da ispunjava sve vaše snove o idealnom partneru i možda ćete se odlučiti na promjenu.

Slobodni Strijelci će svoju srodnu dušu upoznati kroz godinu i pol dana, točnije od 26. svibnja 2024. godine . Budite oprezni s izljevima strasti 19. i 20. ožujka, zatim od 21. travnja do 1. svibnja. Od rujna 2024. počinju pomrčine u sektoru vaše karijere i obitelji koje vam mogu iz temelja promijeniti život. Čvor prošlosti će se preseliti u sektor statusa, što će rezultirati ili promjenom karijere ili razvodom već u rujnu 2024. godine.

Izvor: Sesna mondo

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)