5 znakova Zodijaka kojima će se ispuniti želje srca ove zime

horoscope guru
pixabay.com

Ovi znakovi će imati najviše sreće tijekom ove zime u ljubavi. Dugo su tragali za iskrenom ljubavi, sada je došlo njihovo vrijeme da im se želje srca ispune. Da li je vaš znak među njima?

Bik
U periodu prva dva mjeseca iduće godine snaga će biti vrlo bitna u vašem ljubavnom životu. Osobe koje ćete upoznavati potaknut će u vama ono najbolje da shvatite kako da iskoristite sve ono najbolje što posjedujete. Savršen je to period da vidite koliko imate veliko srce.
Što više vremena posvetite sebi i onome što vama godi, to će više vaše srce biti puno zadovoljstva.

Rak
Ova 2020. godina koja je započela punim Mjesecom u vašem znaku vodila vas je kroz vašu dušu i nove spoznaje, tako će se nastaviti i iduća godina. Kroz vašu dobru intuiciju razvijat ćete vrlo romantične veze koje će ispunjavati vaše srce.
Ostanite jasni u vezi vaših potreba i partner će vam znati uzvratiti.

Lav
Morate se zapitati što stvarno želite jer ovo nije vrijeme da ostajete z vezama koje vas ne ispunjavaju u kojima vam je srce prazno, a jedino ego zadovoljen.
Vi ste snažni i vrijeme je da se oslobodite negativne energije, vrijeme je da ostvarite savršenu ljubav, da otvorite svoje srce za prave vrijednosti.

Strijelac
Strijelcima slijede velika iskustva ove zime koja će ih pripremiti za velike ljubavne promjene. Obratite pažnju na sve ono što vas smeta, što vas čine sretnim ili paničnim, kao i na sve ono što vas veseli i ispunjava.
Kada to shvatite bit će vam i jasnije u kom smjeru ćete usmjeriti svoje srce.

Vodenjak

Ove zime neće vas zanimati flertovi, avanture niti slične igrice. Svjesni ste svojih želja i potreba. Naučili ste da kontrolirate sve ono što je u vašoj moći, a ostalo vas ne nervira.
Svjesni ste što želite i otvorenog srca koračate prema onome što želite.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)