5 znakova Zodijaka koji će s lakoćom prekinuti prijateljstvo

horoscope guru
pixabay.com

Ponekad se nađemo u situacijama da neka prijateljstva se prekidaju. Ovih 5 znakova Zodijaka to će učiniti s lakoćom.

Ovan
Ovnovi ne zadržavaju u životu ono što ih iritira, čini nesretnim, ako ste ih povrijedili ili izdali za njih više ne postojite. Neće se zamarati s razlozima ili motivima zašto ste tako postupili. Kad napravite i najmanju grešku Ovnovi će vas izbaciti iz života kao da nikad niste ni bili u njihovom životu.

Bik

Bikovi će sačekati, oklijevati u svojoj odluci, tražit će načine i opravdanja za vaše postupke. Trudit će se ipak zadržati prijateljstvo. Ali kad odluči da nema smisla, s lakoćom će prijateljstvo prekinuti. Prestat će komunicirati, izbrisati vas s društvenih mreža i za njih je to kraj.

Lav
Lavovi imaju želju izbaciti ljude iz svog života samo zato što ste ih povrijedili već zato što vole biti sami. Oni i ne razmišljaju da vas povrijede na takav način. Međutim, Lavovi moraju biti prvi i najbolji, ako im u tome smetate neće dugo čekati da vas maknu iz svog života.

Škorpion
Škorpioni imaju mali krug prijatelja oko sebe jer su vrlo izbirljivi, biraju koga će pustiti u svoj život. Ako su vas Škorpioni izbacili iz svog života sigurno ste to i zaslužili. Ne vole takve situacije, pokušavaju ih izbjeći, ali kad do toga dođe s lakoćom će vam okrenuti leđa.

Vodenjak
Vodenjaci su vrlo društvene osobe, ali i vrlo komplicirani pa im prijateljstva brzo dosade. Ako ne dijelite njihova mišljenja ili ideje maknut će vas iz svog života. Oni ne vide smisao u prijateljstvu ako ne dijelite iste ideje i razmišljanja.
Izvor: uspesnazena

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)