4 znaka horoskopa koja skrivaju emocije

horoscope guru

Sigurno ste se nekad našli u društvu osoba koje nikad ne pokazuju ono što osjećaju ili što misle. Vjerojatno je riječ o ova 4 horoskopska znaka iz kojih nikad nećete izvući ništa što god da pokušate.

 4 znaka horoskopa koja skrivaju emocije

RAK

Iako su Rakovi jedan od najomiljenijih znakova Zodijaka, oni su isto tako stručnjaci u skrivanju svojih najdubljih emocija. Boje se povrijeđenosti i nikad do kraja ne pokazuju ono što osjećaju. Pate i tišini, a osmijeh skriva pravu emociju.

ŠKORPION

Poznati su po svojoj tajnovitosti i rijetko ili nikad ne dijele svoje radosti ili tuge. Razlog tome je što nemaju povjerenje u partnera. Od njih ćete malo dobiti emotivno.  Zadovoljni su sami sobom i načinom na koji rješavaju svoje probleme.

VAGA

Vage same sa sobom i u sebi bore se s olujama. Te oluje proizlaze zbog nezadovoljstva i zbog uvijek neriješenih emotivnih odnosa iz prošlosti, naročito ako su oni ostavljeni. Oni izgledaju zadovoljni i sretni, ali duša im pati. Kada steknu puno povjerenje u osobe  ili partnera, tada će se i otvoriti.

DJEVICA

Djevice su uvijek samokritične. Svjesne su svojih kvaliteta i mana, pa zbog toga ne izražavaju svoje misli ili emocije. Uvijek izgledaju sretni, ali to je samo sposobnost maske koju navuku na lice. Njih ništa ne može natjerati da se potpuno otvore. Više pročitajte ovdje.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)